Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Bilincs nélkül

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Népünk bölcs, puritán, őszinte és bátor vezére szerint Soros György liberális maffiája uralja a világot, nyugaton cenzúra van és minden olyan ország vezetője, ahol nem szélsőjobbos kormány van, migránsokat akar betelepíteni a gyanútlan polgárok hálószobájába. A magyar sajtó Európában egyedüliként szabad és kiegyensúlyozott, itt boldogság, béke és nyugalom van, de ezért meg kell küzdeni. Heinz-Christian Strache lebukott ugyan, de nem az a valami, hogy orosz pénzből akart olyan médiabirodalmat magának, amilyen Orbán Viktornak van. A valami az, hogy a lebukást is a rohadék liberálisok szervezték, hogy el tudják foglalni Ausztriát és felzabálják az osztrákok kultúráját és vallását.

Mindenki menjen el szavazni vasárnap és vigyen magával még tíz embert. Ha nem a Fidesz győz az EP választáson, Európának vége van. Jönnek a terroristák, felrobbantanak mindenkit, aki nem robbant fel, azt megerőszakolják – utána robbantják fel – betiltják a keresztény vallást, a nőket betekerik egy lepedőbe, a férfiakat kiirtják. Ettől csak Orbán Viktor tudja megvédeni a magyarokat. Hamarosan egy kicsiny keresztény sziget leszünk a muszlimok tengerében, csak itt lesz béke, nyugalom, kereszténység és biztonság. A Fideszen kívül minden párt, politikus, civil szervezet, közszereplő, MINDENKI el akarja adni a drága magyar anyaföldet, csak Orbán Viktor képes megvédeni azt, hogy száz év múlva is úgy élhessünk, ahogy nyolcszáz évvel ezelőtt éltek az őseink. Pontosan azon a színvonalon.

MINDENKI az ellenségünk. A Facebook Soros György kezében van és egyfaszt (hupsz, elütöttem) korlátozza a nyolcaskát a kibontakozásban. Három világháború volt eddig, mindhármat mi nyertük meg. Horthy Miklós jó ember volt, Hitler is egyre szimpatikusabb, csak eddig félreismertük. Erdogan nagyszerű, demokratikus vezető, a kínaiak nem akarják elözönleni Európát, de mi segítünk nekik ebben. Putyin egy félisten, becsületes, bölcs, nagylelkű és imádja a magyarokat. Csak a javunkat akarja.

MINDEN nyugati ország a liberális világmaffia áldozata, aki kritikát mer megfogalmazni a magyar kormányról vagy Orbánról, az megtámadja a magyar embereket. A gazdaság szárnyal, a fizetések az egekben, a bűnözés megszűnt, az oktatás világszínvonalú, az egészségügy egy kicsit meghaladja a világszínvonalat. Napról napra közeledik az a pillanat, amikor ismét nagy lesz Magyarország, Európa vezető hatalma, ahogy az mindig is volt és ahogy azt érdemeljük.

Mondjam tovább? Jó ezeket olvasni? Igaz mindez? Akkor jó.

Drágáink! Változatlanul úgy véljük, hogy kötelességünk felfogratni a hazudozás nyirkos köveit és elmondani, milyen is az a másik oldal, amit látunk. Úgy véljük, ha üvölt a hazugság, nem hallgathatunk mi sem és egyetlen független portál, újság, írni tudó ember sem. A fideszes harci gépezettel szemben semmi más nincs, csak a még talpon lévő lapok és portálok. Ha nem akarjuk, hogy ne maradjon más, mint a fideszes egyenhazugságok, ha azt akarjuk, hogy legyen, aki legalább dokumentálja azokat a bűntetteket, melyeket napról napra elkövetnek ellenünk, ha azt szeretnénk, hogy a gyerekünk, unokánk ne vághassa az arcunkba, hogy semmit nem tettünk akkor, amikor elrabolták, elpusztították azt az országot, ahol ő élni szeretett volna, akkor bizony kinek-kinek lehetőségei szerint küzdenie kell. Senki más nem fogja megtenni helyettünk.

Ki kell mondani minden egyes napon, hogy hazudnak, lopnak, rombolnak. Ha nem mondjuk ki, akkor egyre többen elfogadják azt, hogy ez így természetes, a korrupció nem bűn, hanem kormánypolitika, Putyin csak jót akar nekünk, háború van, a szegények maguk tehetnek a nyomorukról, melegnek lenni önkéntes választás és bűn, Mészáros Lőrinc okosabb, mint Zuckerberg és nincs kiút ebből, csak az Orbánok, Mészárosok, Rogánok, Tiborczok vannak mindörökkön örökké.

Mi kimondjuk, évek óta kimondjuk. Nem vagyunk hírportál, sem oknyomozó újság. Ha nem is sok, de nagyon jó oknyomozó újságírók dolgoznak ebben az országban. Nem jelentünk konkurenciát senkinek, nem versengünk senkivel. Azt tesszük, amit tenni tudunk és amit talán jól csinálunk. Beszólunk, kimondjuk a véleményünket, a hazugság mellé odatesszük a tényeket, a propagandával szembeállítjuk a valóságot, végiggondoljuk, hogy hová vezetnek azok az ösvények, melyeken terelni akarnak minket. Ezt vállaltuk és a vállalásunkat megtartjuk.

Befektető nélkül, minden párttól és még Soros Györgytől is függetlenül, reklámok és fizetett cikkek nélkül. Kizárólag az olvasók támogatásával. Hónapokkal ezelőtt útjára indítottuk a Szalonnázó nevű portált. Akkor is elmondtuk, most is elmondom: azért tettük, hogy többet tehessünk az országért (nagy szavak ezek, de nem jut jobb az eszembe). Hogy tenni tudjuk a dolgunkat, stabil bevételre van szükségünk. Ahhoz, hogy a Szalonna működése biztosítva legyen, hogy fejleszthessünk, hogy többet tudjunk nyújtani, pénz kell. Bármennyire nem szeretünk erre gondolni és erről beszélni, pénz nélkül nem lehet fenntartani sem egy, sem két portált hosszútávon. Nem a Szalonnát tettük előfizetésessé, holott az lett volna a kézenfekvő megoldás. Megtartottuk ingyenesnek, mert tudjuk, hogy sokan nem engedhetik meg maguknak még azt a havi hat eurót sem, amit az előfizetés jelent. Így inkább a sokkal több munkát vállaltuk és talán nem túlzás azt állítanom: becsülettel helyt álltunk. A Szalonna nem szűnt meg, nem silányult alibi-portállá, nem a megúszásra törekszünk. Ezzel párhuzamosan elindult a Szalonnázó. Induláskor eléggé fapados verzió futott, hiszen a lehetőségeink nagyon korlátozottak voltak. Idő kellett, hogy komfortosabbá, olvasóbarátabbá alakíthassuk. Az ott megjelent cikkek színvonala reményeink szerint eddig sem adott okot a szégyenkezésre, a technika azonban hagyott kívánnivalót.

Most ismét lépünk egyet előre. Ma 18 órakor, amikor a napi anyag felmegy a Szalonnázóra, egy megújult, jól áttekinthető, számtalan módon kereshető magazint fogtok találni. Talán ennél is fontosabb hír, hogy hosszú előkészítés és rengeteg munka után megkezdi működését a Szalonnázó rádiója. A Jóreggelt Európa adása – hosszú, kényszerű hallgatás után – ismét útjára indul, heti egy órás műsorokkal. Éppen olyan szabadon fog szólni, ahogy egy rádiónak szólnia kell egy demokráciában.

Szeretnénk mindenkit meghívni a Szalonnázóra. Szeretnénk, ha körül tudnátok nézni nálunk, ha látnátok a saját szemetekkel, hol tartunk most. Ezért ma este hattól vasárnap délelőtt tíz óráig a mai lapszám és az első rádióadás mindenki számára szabadon és ingyenesen elérhető lesz. Gyertek, nézzetek szét nálunk!

Akinek tetszik, amit lát és belefér a havi hat euró előfizetés, az ne habozzon. Tudom, mai világunkban kínos ilyesmiről beszélni, de eddig sem voltunk álszentek, nem most fogjuk elkezdeni. Szükségünk van az előfizetésekre ahhoz, hogy biztosítva legyen a további működés. Ahhoz, hogy teljes bizonyossággal ki tudjuk jelenteni: a Szalonna és a Szalonnázó folyamatosan és egészen biztosan talpon tud maradni, még 600 előfizetőre van szükségünk. Bízunk abban, hogy elég fontosnak tartjátok a portálokat ahhoz, hogy rászánjátok ezt az összeget. Ahogy az újságosnál fizettek a kedvenc magazinotokért, csak ott nem kaptok mellé egy másik lapot ingyen.

A Szalonna és a Szalonnázó kizárólag a ti adományaitokból és az előfizetéseitekből működik. Semmi más forrásunk nincs és nem is lesz, mert ez az egyetlen módja annak, hogy kizárólag az igazságérzetünk, az elveink és a lelkiismeretünk szólhassanak bele az írásaink tartalmába, senki és semmi más. Nem ez a legkönnyebb út, főleg nem a reklámbevételekkel és állami pénzekkel kitömött propagandamédia tengerében. De ez egy becsületes út. Mi ezt választottuk, de egyedül nem jutunk előre és úgy értelme sincsen. Várunk mindenkit este hattól, nézzetek körül és ha tetszik és tehetitek, álljatok mellénk, hogy még sokszor beszámolhassunk arról, mit tudtunk fejleszteni, mennyivel tudunk többet, jobbat adni, mint tegnap. Ez nem csak rajtunk múlik. A Szalonna és a Szalonnázó nem a miénk, hanem közös. Reméljük legalábbis, ti is így gondoljátok.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.