Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Agybeteg ország

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A déli határkerítés, ahol már bizonyítottan is embereket éheztetnek, a tegnap turista látványossággá vált. Gémes László, Szegvár polgármestere úgy gondolta, érdekes lehet annak meglátogatása, így hát elhatározta, elviszi oda ismerőseit. A túrát megszervezte, egyeztetett a rendőrséggel, akik lehetőséget adtak a társaságnak arra, hogy megszemléljék a szögesdróttal felcicomázott kerítést, az ország déli felén. Az óriási sikerrel záródó eseményre maga Gémes László is borzasztóan büszke volt, hát posztolt Facebook oldalán is, ahol az erről szóló Index cikket is úgy mutatta be, mintha az nem az egész dolog visszásságaival foglalkozna, hanem a látogatás sikerével.

A Facebookon posztolt képből jól látható, melyik korcsoport mutatott igen nagy hajlandóságot arra, hogy megtekintse a több milliárd forintos kerítést. De ez még csak egy dolog lenne, azonban a következő sorok elolvasása után máris megmutatkozik, mi a valódi probléma ezzel az egésszel:

Szegény azt is profin kezelte (egy rendőr – szerk.), amikor a technikai kérdések után a keményebb nyugdíjasok elkezdtek arról érdeklődni, hogy miért nincs aláaknázva az egész sáv, és miért nem lőnek a behatolókra – mondta az Index forrása.

Ezt a mentalitást sajnos eddig is lehetett sejteni, most azonban már bizonyíték is van arra, hogy mit gondolnak egyesek a határkerítésről. Orbán a folyamatos határvédelem erőltetésével elérte – a betolakodó, mocskos migránsok rémképének teregetésével -, hogy szegvári és Szegvár környékén élő nyugdíjasok, úgy érzik, gondolkodás nélkül alá is aknáznák a területet, sőt. Ha ez nem lenne elég, még le is lövetnék a behatolókat. A kormány a kereszténység nevében úgy feltüzelte a szavazóit, hogy az idegengyűlölet egy újabb szintet lépett. Hazájuk érdekében ugyanis a fideszkommandó egyes tagjai már ott tartanak, hogy gond nélkül ölnének is, ha lehetőségük lenne rá. Ezt a fenti kijelentést ugyanis már nem érdemes félvállról venni, hiszen ez is egy kortünet, amely Orbán uralkodásának eredménye.

Gémes a kis túrát arra használta, hogy ezzel bírjon rá többeket a vasárnapi szavazásra, ugyanis véleménye szerint a határkerítés Magyarország biztonságának szimbóluma. Amennyiben bevándorláspártiak kerülnek többségbe az EP-ben, úgy – Gémesi szerint – a kerítés leomlik és vele mindaz, amiért a Fidesz annyit küzdött. Noha már sokszor, sok helyen elmondták, hogy a kerítés nem kerül lebontásra, hiszen azt az emberek többsége nem szeretné. Akár tetszik, akár nem, itthon ma erre van igény. A kerítés azonban csak egy tárgy, a valódi kerítés az emberek agyában épült fel, ami a kormánypropaganda kiemelt célja volt.

A folyamatos migránsozással és gyűlöletkeltéssel elérték, hogy bezárkózó, idegengyűlölő néppé váltunk, ahol már egy csoport turistára is szemrebbenés nélkül ráhívjuk a rendőrséget, ha azok nem magyarul beszélnek. Olyan kárt okoztak az emberek agyában, amely csak nehezen lesz gyógyítható. Egy esetleges rezsimváltást követően sem változna meg az emberek mentalitása egyik pillanatról a másikra. Sokaknál a károsodás már olyan mértékű, hogy onnan nincs visszaút. Aki ugyanis előbb hisz a köztévének, mint a saját gyermekének vagy unokájának, ott bizony szinte biztosan visszafordíthatatlan pusztítást okozott a propaganda. A látogatás sikere tehát egy ország tragédiája. Azt már csak remélni merem, hogy a kormányzat, felbuzdulva a sikeren, nem kíván iskolás csoportokat a határkerítéshez vezényelni. Meglepni persze nem lepne meg, azonban azt még a nyugdíjas csoport látogatásától is szörnyűbb lenne látni, hiszen ők az ország jövője.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.