Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A francia élet egyszerűen megszűnt, mondá Semjén Zsolt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Semjén Zsolt, az ország legkeresztényebb háziállat-vadásza Kaposváron elmondta, miért is a 10 nap múlva esedékes Európai Uniós választás lesz a legfontosabb, vélhetően a világtörténelemben. Na nem azért, mert a Fidesznek szüksége van minden egyes szavazatra ahhoz, hogy erőt demonstráljon a palamentben. Ennél sokkal fontosabb az, hogy a magyar kultúra és a magyar nép ne tűnjön el úgy a Föld színéről, mint ahogy az megtörtént a franciákkal. Hogy mire gondolok? Máris mutatom:

Franciaországban a francia élet abban az értelemben, amit a történelemben franciának neveztünk, véget ért, a mai francia generáció az utolsó, amely még ilyen életet élhet. „Persze lesz valamilyen élet, de az már nem olyan, mint ami a párhuzamos társadalom előtti volt”  – MTI

Mi az, hogy francia élet, kedves Zsolt? Mint ahogy azt is kérdezhetném, mi az hogy magyar, olasz, spanyol, belga élet? Magyarabbul élek-e, ha zsíroskenyeret reggelizem, majd leöblítem egy kis pálinkával? Vagy magyar életet csakis akkor élhetek, ha bográcsban készítem a gulyást a Tisza parton? Semjén szerint a mostani generáció az utolsó, amely még francia életet élhet. Komolyan kíváncsi lennék arra, hogy mégis, mi a búbánatot értett ez alatt. A következő generációk már inkább libsibolsevista, Soros imádó, elfajzott életet kívánnak élni, amelyről Brüsszel tehet? Vagy a, már egyébként is jó ideje az országban élő – hiszen Franciaroszág az egyik legnagyobb gyarmatosító nemzet volt – feketékre és muszlimokra gondolt Semjén? Mert az nem újkeletű, sőt. De menjünk tovább, hiszen a miniszterelnök helyettese végre lerántja a leplet a Soros-tervről:

A politikus a jelenség okairól azt mondta: a balliberális erők kétszáz évvel ezelőtt két célt tűztek maguk elé, a keresztény civilizáció lerombolását és a nemzetállamok lerombolását. Mivel  erre önmagukban nem voltak képesek, úgy gondolkodtak, ha behoznak tömegeket, például a kereszténységgel szemben álló muszlimokat, balra szavazó szavazótáborra tesznek szert. Ez azonban nagyon veszélyes, mert egy bizonyos tömeget elérve saját pártot alapítanak, ők lesznek a mérleg nyelve, s meghatározzák az ország életét – hangsúlyozta.

Szavai szerint nyilvánvaló, hogy a tömeges migráció okozati összefüggésben van a bűnözéssel, a párhuzamos társadalmak kialakulásával, így kultúránk, az identitásunk, a hagyományaink, az életformánk kerül veszélybe. – MTI

Az természetesen köztudott, hogy minden balliberális – egyébként van jobbliberális is? Csak mert jobbkonzervatívokról sem beszélünk – muszlim, zsidó, hindu és minden más vallás követője, ugyanis máskülönben mi okuk lenne a keresztény civilizáció lerombolására? A liberálisok köztudottan arról híresek, hogy civilizációkat próbálnak lerombolni, immár 200 éve. Egyébként – ha már a témánál van Semjén – megkérdezhetné a magát korában liberálisnak valló párttársait, Orbánt vagy épp Kövér Lászlót arról, hogy mi volt a végső terv Európa elpusztítására. Akkor mégis könnyebb lenne fellépni a támadással szemben, nemde?

Az egyébként érdekelne, hogy milyen formán próbálja megvédeni a magyar kultúrát a kormány. Azzal ugyanis, hogy elszigetelik más kultúrák befolyásától, halálra ítélik. A mai magyar kultúra ugyanúgy tartalmaz török, szláv vagy sváb jegyeket, mint magyart. Más kultúrák befolyása nélkül ma nem lennénk olyan büszkék a töltött káposztánkra – ami sokak szerint török eredetű -, a megszámlálhatatlan hazai termálfürdőnkre – amelyek megint csak a törököknek köszönhetőek –  vagy épp a cigányzenére, amely már a magyar kultúra része. Nincs egyetlen olyan ország sem a földön – elszigetelt törzsek igen – amelynek kultúrája ne tartalmazná más országok kultúráját is.

Ezek egyszerűen a korral változnak, formálódnak, átalakulnak. Megvédeni nem kell egy kultúrát akkor, amikor arra semmi szükség, hiszen nincsen veszélyben. A magyar kultúrát és hagyományokat az ország állampolgárai ápolják és őrzik, ez – sok más egyéb területtel egyetemben – nem az állam feladata. Sem Orbánt, sem pedig Semjént nem kérte fel senki arra, hogy megpróbálják megmenteni a magyar kultúrát. Különösen akkor nem, amikor bármihez is nyúljanak nemzethy kormányunk tagjai, rombolás lesz a vége. Orbán egymaga több pusztítást végzett ezen a területen, mint bármely más, rendszerváltás utáni miniszterelnök. Ha valakitől tehát valóban érdemes féltenünk saját kultúránkat és hagyományainkat, az pont Orbán és elvtársai.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.