Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem történt semmi

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ma van a homofóbia, transzfóbia és bifóbia elleni világnap. Kövér László közjogi méltatlanság, a magyar országgyűlés elnöke – alkalomhoz illően, kiváló ütemérzékkel – két nappal ezelőtt ezt okádta ki magából egy fideszes agymosó szeánszon lakossági fórumon:

Erkölcsi értelemben semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli (hogy a homoszexuálisok házasodhassanak és gyereket fogadhassanak örökbe – szerk.). Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá, hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni.

Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.

Kövér László főnöke, a felcsúti keresztapa ma reggel becaplatott a magánrádiójába, és mintha mi sem történt volna (a Fidesz-KDNP szerint valóban semmi nem történt) liberális maffiáról (!) beszélt, migránsozott, brüsszelezett, ahogy négy éve reggeltől estig. Nem történt semmi. A sakálmédiában kuss van, csend van és lábszag van. Mintha mi sem történt volna. Ja, de. Annyi történt, hogy az egyik bugyorban a kissé silány minőségű, otthonszerelős tömegbútorairól népszerűvé vált, náci gyökerű Ikeába törölgették a lábukat, miután a cég Facebook-oldalán kiállt a sokszínűség, nyitottság, egyenlőség mellett. Idézem a trágyadombot:

„Mi az IKEA-nál hiszünk a sokszínűségben, az esélyegyenlőségben és a tisztességes bánásmódban függetlenül a származástól vagy az egyéni különbségektől. Senki nem egyenlő mindaddig, amíg mindenki nem egyenlő!”

– írták a közösségi oldalukon az LMBTQ-közösségek házassága és gyermekvállalása kapcsán, bírálva ezzel a hírek szerint Kövér László házelnök véleményét, végső soron pedig a magyar alaptörvényt, mely a házasság fogalmát egy férfi és egy nő kapcsolataként határozza meg. (nyolcas)

Nem történt semmi. Az IKEA megámadta a házelnököt és a magyar alaptörvényt. Mert – hogy Gulyás Gergely silány minőségű eltakarító berendezésről se feledkezzünk meg  – amit Kövér az azonos neműek örökbefogadásáról okádott, az tényszerűen igaz.

Egyrészt majdhogynem hálás vagyok, amiért témába vágó cikkünk alá nem tévedt még egyetlen önérzetes hazafi sem, aki szerint ez gumicsont, és inkább azzal kellene foglalkozni, hogy Mészáros mennyit lopott el tegnap, vagy hogy Tiborcz cége zsírúj, sok tízmillió forintot érő luxusterepjárót lízingel. Másrészt valaki azt írta témába vágó cikkünk alá: Ne tegyünk úgy, mintha ez valami új dolog lenne! Nem, nem teszünk úgy, az olvasónak feltétlenül igaza van abban, hogy baromira nem új dologról van szó. A szakállas bácsitól a mentális sérülésig minden is elhangzott már az elmúlt években a homoszexuálisokkal kapcsolatban, és Kövér gazdája, az ország négyszeres miniszterelnöke sem maradt ki a sorból, akiről tudjuk, hogy nem szokott más férfiak szoknyája mögé bújni.

Nem, nem teszünk úgy, mintha ez valami új dolog lenne, ezért feltétlenül fontos lenne, hogy senki, akiben maradt még csírája az emberségnek, a racionalitásnak, a jóérzésnek és a felelősségnek se tegyen úgy – miután ez nem valami új dolog, ugye -, mintha csak azért, mert évek óta a durvától a vállalhatatlanul fasisztoidig terjedő skálán időről-időre szégyen nélkül megalázzák emberek különböző csoportjait, most szó nélkül el lehetne menni a legsúlyosabb kijelentés mellett, ami politikus pofáját ebben a kérdésben valaha is elhagyta. Mert mi a franc van, ha nem most először gyalázzák meg emberi mivoltukban a melegeket, az örökbefogadó szülőket, az örökbefogadott gyerekeket? Nem téma, mert nem először történik? Ha 5 éve is loptak, akkor nem érdekes, hogy ma is lopnak? Mindenre lehet ez a válasz, hogy hát nem új dolog ez, ne játsszuk már a nagyokost? Lehányták már a civileket, pont ma szartak rá a kilakoltatott gyermekes családok fejére (családok évtizede, bazmeg), a pedagógusokra nincs 3 perce a homoszexualitást (divat)életformának minősítő, migránsozásból élő miniszterelnöknek, a diákok rohadjanak meg a nyelvvizsgájukkal, az egészségügyi dolgozók ne ugráljanak, mert világszínvonalú a magyar egészségügy, az MTA tudósai ne hőbörögjenek, örüljenek, hogy egyáltalán kutatgathatnak, eddig is ez volt, ezután is ez lesz, minek ezen kattogni.

Minden megnyilvánulásunkkal, amellyel mintegy legyintünk – mert mi baromira tudjuk, és már a könyökünkön jön ki, hogy dehát ez eddig is így volt -, azt a bűzös, élhetetlen társadalmi berendezkedést legitimáljuk, ahol nem csak hogy lehet olyat mondani, hogy van alacsonyabb- és magasabbrendű ember, ahol nem csak politikailag jó befektetés azzal nyomulni, hogy a buzi nem ember, hanem pedofil szörnyeteg, de ahol már egyenesen igény is van arra, hogy tetszőleges ismérvek alapján másokat, a tőlünk különbözőeket nyilvánosan megszégyenítsék.

Minden ilyen bagatellizált, két nap után elfelejtett ordas disznóság, amivel a regnáló hatalom gyakorlatilag sérültnek, betegnek, következésképpen nem egyenrangúnak nyilváníthat egyeseket a kettesekkel szemben (minő cinizmus, hogy az évek óta moslékként elénk hányt gyűlöletpropagandát éppen egy nyíltan homoszexuális házasságban élő kampányguru fejlesztette tökélyre a Fidesz számára), az hogy egy ilyen kijelentés elhallgatva, elhazudva, mintha mi se történt volna alapon tűnik el a fideszes migránsmédia fertőjében (bezzeg Bangóné patkányozása kapcsán mekkora lendülettel kapott a szívéhez a jobboldali morális fölény), az, hogy minden mosdatlan pofájú Kövér László mögött áll egy Gulyás Gergely, aki kimossa a véres-fekáliás szennyest, ahelyett, hogy összehányná magát az undortól, afelé sodor, hogy az az állandó tudatmódosítás, amiben élünk, visszafordíthatatlan legyen.

Mindig, amikor rezignáltan nem teszünk úgy, mintha ez valami új dolog lenne, mindig amikor egy-egy ilyen kijelentés után semmi nem történik, mert korábban sem történt semmi, mindig amikor unottan tudomásul vesszük, hogy valamelyik seggszájú közjogi méltóság/közönséges pártkatona a társadalom legsötétebb igényeit kiszolgálva (egységfront a nem normális buzikkal szemben, ugye, amiben a társadalom egyik része az éppen gyalázott kisebbség fejére köpködve morális fölényben érezheti magát a társadalom másik részével szemben), valójában elfogadjuk, hogy ez a világ rendje. A reménytelen sötétség.

Ma van a homofóbia elleni világnap. Kövér László a helyén, az állampárt minden bugyrában csend van és lábszag. Nem történt semmi. Semmi új.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.