Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


A Fidesz felszólalt a korrupció ellen

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A FIDESZ „sikerének” titka: bármi gazságot elkövethetsz, csak állítsd az ellenkezőjét, majd vádold meg vele az ellenségedet! Másképpen fogalmazva: kampányolj az ellen, amit nap mint nap elkövetsz, főleg, ha még a kampányból is pénzt csinálhatsz!

A minap beültünk szórakozni a CinemaCity egyik mozitermébe, ahol a filmelőzetesek között a képünkbe toltak egy-egy kormánypropaganda filmecskét. NEM, most nem a migráncsok és Brüsszel volt soros…, hanem éppen jófiút játszottak a gaz honatyák, ugyanis megkérnek minden polgárt, hogy ejnye már, ne legyél korrupt és mindig JÁTSSZ TISZTÁN! A végén büszkén hirdetve, hogy ugye: „Készült Magyarország Kormánya megbízásából az Európai Unió támogatásával.” Arról a Kormányról van szó, amelynek esze ágában sincs csatlakozni az Európai Ügyészséghez, hiszen annak hatásköre lesz arra, hogy kivizsgálja az uniós pénzügyi érdekeket sértő bűncselekményeket (csalás, korrupció, pénzmosás, stb.) és az elkövetőket büntetőeljárás alá vonja.

Miután 4-5 filmecskét végig kellett néznünk, borzasztóan érdekelni kezdett, hogy mi lehet a mozgatórugója annak, ha egy farkas a húsevés ellen kampányol. Kis keresgélés után kiderült: az, hogy még több húst ehessen… (Egyék csak a BIRKÁK a füvet, azok úgyis mindent bezabálnak…)

A témának külön Facebook oldalt nyitottak, érdemes megnézni, akkor is, ha émelyeg a gyomrod. Megéri, mert nagyon cuki. Na jó, a cukiság mellett eléggé gagyi, vagy inkább nevezzük a filmeket alacsony költségvetésűnek. (Csak az a baj, hogy biztosan tudható, hogy szó sincs itt alacsony költségvetésről, itt kérem ismét kemény milliók cseréltek gazdát.) Érdemes megnézni, mert minden jóérzésű ember arra tanítja a gyermekeit és unokáit, amire a filmecskék is felhívják a figyelmet. Teljesen normális lenne a kampány, egy normális országban. A kampányt egyébként az EU kezdeményezte, helyesen felismerve, hogy a fiatal korosztály nevelését időben el kell kezdeni.

Csiky Zsolt

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.