Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Ne kelljen már az eszéért szeretnem a fideszes szavazót

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Olvasgattam, mert szokásom nekem. Nem tudom, ki gyártja a PestiSrácokon a Tutiblog nevű rovatot, olyan veszettül nem is érdekel. A legfrissebb írás Kálmán Olgát és Kéri Lászlót fikázza leginkább és valahol kisír a sorok közül a sértett fideszes propagandista bánata: ezek – Kéri, Kálmán és úgy általában az ellenzék – lenézik a fideszes választókat. Butának, tájékozatlannak tartják őket és ezt a blogger igen erősen nehezményezi.

Én meg, amilyen hülye vagyok, belegondoltam. Hogy mit akar tőlem (persze ő nem rám gondolt, de akár rám is gondolhatott volna, miután én sem kedvelem a fideszes szavazókat) ez az ember? Mi a francért kellene szeretnie ellenzékinek a fideszest, fideszesnek az ellenzékit? Lehetséges, hogy én vagyok az antiszociális vadbarom (amúgy igen, de legalább tudom ezt magamról), de nem volt olyan pillanat az életemben, amikor úgy az ölembe vontam volna valamelyik cuki fideszhívő honfitársamat és megsimogattam volna a kis buksikáját neki. Az egy dolog, hogy egyetlen politikus sem beszélhet úgy, ahogy Bangóné és ahogy Orbán Viktor (én ugyanis még nem vagyok szenilis, így jól emlékszem arra, amikor parazitáknak nevezte az  ellenzéki szavazókat. Ez akkor is így történt, ha utána a komplett propagandagépezet vért hugyozott igyekezetében, hogy kimagyarázza a dolgot) azt volt szíves megengedni magának.

Az azonban egy más dolog, hogy ettől még baromira nem fogom szeretni a fideszes szavazókat. Sőt, fenntartom a jogot, hogy ostobának tartsam őket. Ők meg nyilván engem tartanak ostobának és ehhez minden joguk meg is van, eszembe sem jutna elvitatni tőlük. Igen nagy baromság azon rugózni, hogy Kálmán Olga, Kéri László vagy bárki úgy véli, hogy zömében nem túl eszes lények ők. Eszes lény eleve nem szektásodik ugyanis. Aki egy kissé is értelmes, az képes saját gondolatokat a világra hozni, nem a központilag legyártott egyendumát nyomja. Ennél azonban sokkal fontosabb, hogy akinek több esze van, mint egy körömreszelőnek, az kurvára felfogja, hogy amit Orbánék művelnek, az rablás. Akinek van egy csipetnyi esze, az megérti, hogy nem attól lesz valaki keresztény, hogy egyik napról a másikra kinevezi magát annak. Akinek van esze, az felfogja, hogy olyan nincs a világon, hogy egy félhülye gázszerelő néhány év alatt multimilliárdos lesz. Aki nem ostoba, az megérti, hogy a kormány kurvára nem jobboldali és úgy szarja le az országot, ahogy van. Semmi más nem érdekli őket, csak a hatalom és a pénz.

Aki nem síkhülye, az észreveszi, hogy mennyi baj van mindenhol és azt is felfogja, hogy ennek baromira rossz vége lesz. Aki nem teljesen debil, az rájön, hogy ő még rohadtul nem látott egy rohadt migránst sem, de szar az egészségügy és közben Orbán, Lázár, Rogán és a helyi kiskirályok pereputtya olyan ütemben zsírosodik, hogy képtelenség követni. Azt is felfogja, hogy tőle és az ő gyerekétől rabolják el mindazt, ami a jövőt jelenthetné. Sőt, aki nem totálisan agyaroggyant, az nem hörgi azt lépten nyomon, hogy akinek ez nem tetszik, az takarodjon innen, hanem elgondolkodik azon, hogy miközben nincs elég orvos a kórházakban, mi a fasznak kell stadionokat és lówellnesst építeni, de még akár azon is eltöpreng, hogy az orosz és a kínai hitelekbe még az unokája is bele fog rokkanni. Aki mindezt nem képes megérteni, viszont boldogan gyűlöl mindenkit, aki ezeket elmondja neki, az hülye. Mert az azt sem érti, hogy a másik ember nem azért mondja el ezeket és nem azért dühös, mert utálja a hazáját. Azért dühös, mert szereti a hazáját, viszont nem szereti a tolvajokat.

Ennyire kurvára egyszerű. A tutiblogos és a többi közpénzből kurvának állt firkásznak állatira megéri nyalni Orbán seggét, ugyanis ezért kapják a fizetésüket. A hülye fideszes szavazó meg semmit nem kap a gyűlöleten és a hazugságokon kívül. Ő is ott fog ordítani kínjában a sürgősségin és neki pont úgy nem lesz, aki segítsen, mint az ellenzékinek vagy annak, aki leszarja a politikát. Ha megsérül, megrokkan, megbetegszik a fideszes szektatag, ő is éppen úgy éhen fog dögleni, mint az ellenzéki. Mi a francot nem lehet azon érteni, hogy ezek a gecik kirabolják, lepusztítják az országot? Aki pedig nem érti, de még ahhoz is hülye, hogy a saját agyával gondolkodjon a saját tapasztalatai alapján mérlegeljen, azt ne kelljen már az eszéért szeretnem.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.