Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mert a szépség örök

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Rogán Antal kedves felesége tiszteletét tette a – cége által a verseny licenszét birtokló – Miss World Hungary első válogatóján, amelyről az MTI több képpel is beszámolt. A versenyzők mellett Rogán Cecília is kamerának állt, noha ő egy ország bánatára, de már nem vehet részt a versenyen. A kabinetminiszter felesége ugyanis már bőven elmúlt 26 éves, ráadásul férjével még két gyermekük is van, ami szigorúan szabályellenes. Hiszen Magyarország szépe nem lehet olyan nő, aki betöltötte a 26-ik életévét és gyermeke van. A családok évét követő évben, a kereszténység földi paradicsomában, egy miniszter felesége által is felügyelt versenyen nem nyerhet az, aki anya. Mi ez, ha nem családbarát gondolkodásmód?

Mivel szegény Cecília asszony csak a partvonalról figyelheti, ahogy Magyarország legszebb hölgye – természetesen kizárólag 26 év alatti és gyermektelen – kiválasztásra kerül, ezért hát összeállítottunk egy olyan képsorozatot olvasóink számára, amelyből azonnal kiderül, hogy Rogán Cecíliának bizony ott lenne a helye a szépségversenyen, még akkor is, ha gaz módon két gyermeknek adott életet. Lássuk hát:

Forrás: HVG

Forrás: Facebook

Forrás: Pinterest

Forrás: Youtube

Forrás: Velvet

Forrás: Instagram

Forrás: Youtube

Természetesen, ha tehetnénk mi Rogán Antalt is szívesen jelölnénk, aki feleségéhez hasonlóan mindenképpen megérdemelné a győzelmet, ő ugyanis legalább elmondhatja magáról, hogy nem anyuka, még ha a korhatárral némi gondja is lenne.

Forrás: MTI

Reméljük azért, hogy még ha a szépségversenyről kénytelenek is voltak lemondani, örömüket lelik a Rogán Antal által bezsebelt letelepedési kötvénybizniszből befolyó összegben, valamint a felesége által társtulajdonolt – egyébként 3 millió forintos tőkével rendelkező – NAKAMA & PARTNERS Kft. fél milliárd forintos nettó árbevételében.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.