Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Nem értem, tényleg. Nincs nekünk elég bajunk saját magunkkal és egymással?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha meg kell állítanunk a bevándorlást, az azt jelenti, hogy jelenleg zajlik, folyamatban van a bevándorlás. Ha jelenleg folyamatos a bevándorlás, úgy a 9 éve teljhatalommal kormányzó Orbán Viktor Fidesz-kormánya alatt zajlik a bevándorlás. Ha Orbán alatt bevándorlás van, akkor Orbán programja alkalmatlan a bevándorlás megállítására. Aki meg akarja állítani a bevándorlást, az ne szavazzon a Fideszre! (egyébként nincs bevándorlás, ergo nem is kell megállítani). (Ceglédi Zoltán)

És ez a fideszesek 84 százalékának nemhogy nem esik le, mint ahogy régen a tantusz szokott, hanem teljes mértékben bekajálják kedvenc pártjuk silány propagandáját. Őket sem értem, de amit végképp nem értek – az az, hogy az ellenzékiek sem fogják fel, sem a szavazók, sem  a különböző ellenzéki csoportok, hogy bedőltek egy szemenszedett hazugságokra épülő kampánynak. Hol hetvenezer menekülttel, a napokban valaki már százezerrel riogatott, miközben egyszerűen nincs sem migráns, sem migráns-ügy, sem migráns-veszély Magyarországon.

Nem értem, tényleg. Nincs nekünk, magyaroknak, elég bajunk saját magunkkal és egymással? Tudom, hogy pont azért kell külső ellenséggel fenyegetőzni, hogy az országon belüli áldatlan helyzetről eltereljük a figyelmet. Azt is tudom, hogy sokkal egyszerűbb ismeretlen ellenségtől tartani, mint saját jegyzőnktől, polgármesterünktől, minisztereinktől és a még hatalmasabbaktól. Arról is sokat olvastam, hogy a történelemben milyen gyakran bevált már ez az ocsmány félelemkeltés.

Ahogy Ceglédi úr röviden és szellemesen összefoglalta – ez ennyire egyszerű. És akkor azt kérdezném még: mitől ellenzék az ellenzék?  Ha nincsenek tisztában a tényekkel – pedig hozzá tudnak férni az adatokhoz -, akkor miért foglalnak el bármilyen álláspontot is ebben a kérdésben? Ha van valós információjuk, akkor hogyan érthetnek egyet az egész baromira felfújt, nem létező lufival? Ha pedig tudják, mekkora félrevezetés az egész, miért értenek vele egyet? Mert a statisztikák szerint a magyar lakosság döntő többsége migráns-ellenes? De hát pont a hazugságoktól az! Nem dolga az ellenzéknek, hogy rávilágítson erre? Vagy egyszerűbb részesévé válni az agymosásnak, mert úgy sincs erejük vagy tehetségük még csak megállítani sem a növekvő idegengyűlöletet?

Tessék mondani, ha már az ellenzéknek annyira semmi súlya nincs a magyar parlamentben, mint amit látunk, akkor tulajdonképpen mi a jóistent tesznek képviselőik abban a nagyon tisztelt házban? És ha már ott nem tudnak tenni semmit, miért nem tesznek bárhol máshol valamit mindez ellen? Legalább csak annyit, hogy a konkrét számokkal álljanak elő, például. (Gondolom, sok egyebet is lehetne még tenni, és ez lenne a dolguk!)

Szóval, elvesztem a sötét erdőben, valaki segítsen, ha tud.

Horn Anna

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.