Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha valóban szolgálatot szeretne tenni az országnak, fáradjon be a legközelebbi rendőrkapitányságra és adja fel magát

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Farkas Flórián, akit bárhol máshol előbb megtalálhatunk, mint a magyar parlamentben, hosszú idő után ismét megnyilatkozott. Már hiányzott is. Nyugi, nem az ellopott/nyomtalanul eltüntetett, több mint 1000 millió forint ügyében, hanem a miniszterelnökúr hét pontos akciótervével kapcsolatban, amely olyan fontos a magyarországi cigányság számára, mint szinte semmi más ezen a világon. Farkas szerint, persze. Aki esetleg lemaradt volna a mindig rettegő és mindig keresztény Orbán Viktor 7 pontos akciótervének bejelentéséről, annak alább mutatnám:

  1. A migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak!
  2. Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére!
  3. Senkit ne engedjenek be Európába érvényes igazolvány, dokumentumok nélkül!
  4. Szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot!
  5. Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást segítő szervezeteinek, ehelyett térítsék meg a határvédelem költségeit!
  6. Európában senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát!
  7. Bevándorlást ellenző vezetők legyenek az uniós intézmények élén!

Hogy ezt a rengeteg mondanivalót vajon miért nem volt képes egyetlen mondatban összefoglalni, az számomra rejtély, hiszen azt is mondhatta volna: szavazz rám, ne a migránssimogató sorosista zsoldosokra. Ehelyett azonban ismét olyan dolgokat állított, amelyek egyszerűen nem igazak. Példának okáért most már ott tartunk, hogy a kormánymédia szerint akár 2 millió! migránskártyát is kioszthatott az EU. Ez már csak azért is álhír, mert annyi menekült összesen nem érkezett 2015 óta az ország területére, így még ha akartak sem tudtak volna annyit kiosztani, de ez persze nem izgatja a kormánysajtót. Még ha válaszolna is az EP az általuk feltett kérdésszerű vádra, akkor is úgy adnák el azt, mintha beismerték volna.

De egy kicsit elkalandoztam, lássuk is mit mondott Farkas Flórián ezzel a világhírű 7 pontos tervvel kapcsolatban:

Nem szabad megengednünk, hogy a migránsok szabadon jöjjenek be az országunkba, magukkal hozva a rasszizmust, a terrorizmust és a nőgyűlöletet. Mi azt szeretnénk, hogy az asszonyaink, lányaink egyedül is kimehessenek az utcára, ne kelljen félniük erőszakos cselekedetektől, mint ahogyan arra számos példát láttunk azon országokban, melyek nagy számban fogadtak be migránsokat.

Itt azonban még távolról sem volt vége Farkas mondanivalójának:

Támogatni tudjuk majd a foglalkoztatást, az oktatást? Lesz munkája a magyar embereknek? Vagy az erre szánt összeget el kell költenünk beilleszkedni képtelen, idegen kultúrájú milliók fenntartására?  

Kérdezem én, ha nincs idehaza egyetlen migráns sem – ez persze nem lenne igaz, hiszen Orbán Viktor emberek ezreinek osztogatott letelepedési kötvényeket, akik lehettek akár orosz, azeri vagy ukrán bűnözők is, gond nélkül megkapták a papírokat –, akkor mégis mitől retteg a magyar? Tudniillik, mint azt már kismilliószor megbeszéltük, de mégsem lehet elégszer mondani, az OECD-országok közül Magyarország a második Mexikó után, ahol a legtöbben félnek este egyedül az utcán. Tehát az emberek nem érzékelik azt a fene nagy közbiztonságot, amelyről az Orbán-kormány ódákat zeng évek óta. Az emberek félnek még a saját árnyékuktól is, hiszen annak sötétebb a színe, tehát migráns is lehet.

Asszonyaink és gyermekeink úgy is rettegnek ebben az országban, hogy menekültekről csak a híradóból hallottak, de személyesen soha nem láttak egyetlen darabot sem. Tehát kit is védtek meg akkor ők?A saját, hazugságokra és még nagyobb hazugságokra épülő politikájukon kívül persze, amely immár a második kétharmadot jelentette számukra. Az pedig, hogy Farkas Flórián amiatt aggódja izzadtra a tenyerét, hogy a menekültek miatt nem lesz majd elég pénz az oktatásra, esetleg a munkahelyteremtésre, igencsak nevetséges, ő volt ugyanis, akinek gondoskodó hozzáértése mellett 1 milliárd forint közpénz tűnt el nyomtalanul. Ebből a pénzből emberek ezreit lehetett volna megsegíteni, mégsem ez történt, hiszen a pénz szőrén-szálán eltűnt. Az ország Flórija pedig pontosan tisztában van azzal, hogy mindenki tud róla, nem véletlen, hogy menekül a kamerák elől és már a parlamentbe se nagyon teszi be a lábát, annak ellenére sem, hogy fizetését gond nélkül felveszi.

Ha ennyire aggódik, drága Flórián, talán keresse meg azt az 1 milliárd forintot és adja oda azoknak, akiket az megillet, aztán jelentkezzen önként a legközelebbi rendőrkapitányságon és ha van mersze, adja fel magát. Annál nagyobb hasznot ugyanis sehogy nem volna képes hozni ennek az országnak, mint így. Ha örökre eltűnne a közéletből és egy börtöncellában gondolkodna el azon, hogy mit is tett az elmúlt közel egy évtizedben. Bár amit azelőtt művelt, az sem volt éppen semmiség.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.