Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Ahol minden jó helyre kerül

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Sajtóközlemény

A több éves hagyománynak megfelelően, a Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete és a Segíts a rászorulókon Facebook-csoport, április 21-én – Húsvét vasárnapján – Debrecenben, a Petőfi térre ismét vendégségbe hívja  a városban élő szegényeket, a közmunkából tengődő családokat, a magukra maradt kisnyugdíjasokat, a fedél nélkül élő felebarátainkat. Kis csapatunk igyekszik – ha csak pár órára is -, szebbé tenni a térre érkezők ünnepét.

Tudjuk, számukra a húsvét is csak olyan napokat jelent, amikor örülnek ha a kopottas asztalukra némi étel kerül. Ezen próbálunk  enyhíteni egy keveset. Tisztában vagyunk azzal, hogy csepp a tengerben, amit adni tudunk, de ahogyan Teréz anya mondta: „Anélkül a csepp nélkül azonban sekélyebb volna a tenger. ”

A szüleikkel érkező gyermekeket kis húsvéti meglepetéssel várjuk. Szeretnénk apró ajándékkal is kedveskedni nekik. Ha az idő engedi, akkor a parkban – ahogyan a korábbi években is – húsvéti tojásokat is kereshetnek a gyerkőcök.
Kérjük azokat a debreceni polgárokat, akik segíteni szeretnének – étellel, süteménnyel, játékokkal, édességgel, de akár ruhaneművel is -, hogy adományukat az ételosztás napján 10.30-ra hozzák ki a Petőfi térre. Aki felajánlását nem tudja kihozni, de támogatni kívánja az ünnepi ételosztást, az esemény közösségi oldalán jelezheti üzenetben, vagy a megadott telefonszámokon:
  https://www.facebook.com/events/433901007345828/
Higgyék el, minden adomány jó helyre kerül, nagyon sok rászoruló ember számára szerezhetünk közösen örömet.
Az ételosztás időpontja: 2019. április 21 / vasárnap/ 11.00 -óra.
Helye: Debrecen, Petőfi tér
Az ételosztásra ha rossz az idő, akkor is sor kerül, tiszta szívvel és szeretettel várjuk nehéz sorsú felebarátainkat.
Debrecen, 2019. április 18.
Tisztelettel:
Tukoráné Kádár Ibolya

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.