Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Magyarország üvöltve haldoklik

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem olyan régen még vidáman le lehetett gyilkolni az indiánokat. Akkoriban az Amerikát elfoglalni érkező fehér emberek úgy vélték, abban hittek, hogy az indiánok tulajdonképpen nem emberek. Egy másik, alacsonyabbrendű fajhoz tartoznak. Az Ausztráliát elözönlő fehérek ugyanezt gondolták az ottani bennszülöttekről. Volt idő, amikor ugyanezek a fehér emberek úgy vélték, a négerek állatok. Ezért joguk van állatként adni-venni, dolgoztatni, megbélyegezni, megcsonkítani, elpusztítani őket. Később valahogy sikerült megérteni – nem kevés véráldozat árán – hogy ember embernek tulajdona nem lehet. Elismerték, hogy a feketebőrű lény is ember, de még mindig alacsonyabbrendű, mint a fehér. Ezért nem utazhat velük együtt, nem járhat egy iskolába az ő szép fehér gyerekeikkel és főleg nem léphet szexuális kapcsolatba a fehérekkel. Ha mégis ilyesmi történt, a magasabbrendű fehér embereknek jogában állt megkínozni, megcsokítani és meggyilkolni azt, aki megszegte a törvényt. Fura fintor a sorstól, hogy most a magyar Operaház énekesei ezeknek az erőszakkal Amerikába hurcolt, megkínzott embereknek a leszármazottainak vallják magukat. Az utólagos magyarázkodás szerint csupán lélekben.

Kicsit később – mert az emberiség fejlődött. Hol oda, hol vissza – egy Hitler nevű elmebeteg azt kezdte hirdetni, hogy a német felsőbbrendű faj. Más fajok – zsidók, szlávok, cigányok – alacsonyabbrendűek. Lényegében nem is emberek. A fajkeveredés halálos bűn, beszennyezi a tiszta árja vérvonalat. Ezért neki és cinkosainak jogában áll kiirtani az alacsonyabbrendűeket, hogy a tiszta árja fajnak élletteret teremtsenek. Sok-sok tízmillió ember halt bele ennek az elmebetegnek a vízióiba. Ennek az elmebetegnek a zavaros eszméit vallotta az a magyar kormányzó is, aki a magyarországi zsidók legyilkolását lehetővé tévő törvényt aláírta. És akinek most sorra állítják a szobrokat ismét, akit mosdatnak és fényesre nyalnak azok, akik illiberális kereszténykonzervatív fasztudja minek vallják magukat.

Magyarország fortyogva rothad. Magyarország üvöltve haldoklik. Ma, kétezertizenkilencben ismét lehet dehumanizálni az embert. A vezető adta meg a jelet. Akkor, amikor élősködőknek nevezte azokat, akik nem az ő szektájához csatlakoztak és gazdatestnek nevezte önmagát és híveit. Azóta mindent lehet és minden nap egy kicsit többet lehet. Az ellenség, az alsóbbrendű, fertőző, a keresztény fehér fajt veszélyeztető élősködők itt vannak. Csak rájuk kell mutatni.

Pozsonyi Ádám (író, képzőművész, zenész a Wikipédia szerint, amit valószínűleg ő maga írt önmagáról) most rájuk mutatott. Mert lehet, mert teheti. Ilyen az illiberális mai magyar valóság.

Pozsonyi Ádám a Feneketlen-tónál járt, ahol látott egy táblát. A táblára az volt írva, ne engedjen senki kedvtelésből tartott ékszerteknőst a tóba, mert az kiszorítja az őshonos mocsári teknősöket. Hétköznapi kiránduló erre bólint egyet és továbbsétál. Pozsonyi Ádám, aki végülis egy művész és mint olyan, az átlagnál érzékenyebb és empatikusabb, nem sétált tovább, hanem eltöprengett a fajvédelem fontosságán és ha már amúgy is gondolkodásba fogott, le is írta ami eszébe ötlött. G. Fodor Gábor pedig áldását adta rá, hogy az iromány megjelenjen a portálján.

Tehát ma, most, ebben az országban és ezen a kontinensen megjelent írásban az, ami az illiberális keresztényfidesz lényege, fő eszmei mondanivalója, hitvallása. Ma, most, ebben az országban, ahol a Fidesz nevű szekta vezére megadta az engedélyt egy sunyi, elhazudott, sötétben zajló, de véres polgárháborúra, az ötven évnyi  sikertelenségért nem a tehetség hiányát, hanem a liberálisnak kikiáltott szektán kívülieket hibáztató és gyűlölő udvari firkász megidézte az emberiség legsötétebb, legaljasabb korszakát.

Pozsonyi szerint minden liberális idióta és természetesen mindenki liberális, aki nem abban hisz, amiben ő. Hogy ő miben hisz? Csak tippelni tudok: abban, hogy ameddig Orbán Viktor szekerét tolja, addig neki is jut konc.

A teknős, az evolúció meg az idióta libsi esete című írás mérföldkő. Nem fogom belinkelni, ahogy a Ku-Klux-Klan vagy bármelyik náci gyűlöletbeszédét sem linkelném be. Ahogy semmilyen aljas, bűzös, az emberi lét alapjait megkérdőjelező mocskot sem linkelnék be.

Pozsonyi Ádám író, képzőművész és zenész, az illiberális-fideszes eszme egyik zászlóvivője a Feneketlen-tó partján ezt gondolta ki a liberálisokról (úgy általában) és mindenkiről, aki nem tartozik az őshonos magyar fajhoz:

Ha azt mondanák, hogy az afrikai meg arab beözönlők nemcsak hogy kiszorítják az őslakosokat, hanem még betegségek forrásai is, durcásan dobbantana lábával, majd azt sikoltozná: iszlamofóbia!

És a tábláról, mely a mocsári teknős védelmére hívja fel a figyelmet, ez jutott eszébe:

Engem ez a következő mondatra emlékeztet: „Megunt szír szeretőjét ne engedje az utcára, főleg ne iskolák és templomok közelébe, hanem kísérje el a legközelebbi begyűjtő állomásra, ahol majd a hatóságok döntenek sorsa felől és – remélhetőleg – visszatoloncolják eredeti élőhelyére.

A büszke fajmagyar keresztény fehér fideszes itt tart most. Ez nem egyetlen elmebeteg sötét agyában született zavaros gondolat. Ez kormányprogram. Erről szól jó ideje, ezt harsogja, ezt a gyilkos sötétséget terjeszti a kormány. Önmagában Hitler csak egy hülyeségeket hadováló falu bolondja lett volna. De nem volt egyedül, így lehetőséget kapott emberek millióinak meggyilkolására. Akik részt vettek az ő hatalomra juttatásában, hatalomban tartásában, akik tevőlegesen vagy csupán gyávaságból, nemtörődömségből semmit nem tettek ellene, azok éppen olyan gyilkosok voltak, mint azok, akik meghúzták a ravaszt.

Az ilyen borzalmas eszmék fertőzőek. Hiszen mi van abban, hogy ilyen szellemes dolgot talált ki Pozsonyi Ádám a megunt szír szeretőről? Semmi. Ártalmatlan viccelődés. Polgárpukkasztás. Költői túlzás.

Aki így gondolja, aki egy pillanatig is így gondolja, az nem különb annál az embernél, aki évtizedekkel ezelőtt jó mókának vélte kihajigálni a negyedikről a zsidó csecsemőket. Hiszen milyen vicces, amikor szétfröccsen a feje a kövön. Az anyja hogy üvölt, mintha ember lenne. Pedig tudja, az évtizedekkel ezelőtt élt ember tudja, hogy az ott, az a másik nem ember.

Pozsonyi Ádám is tudja. Leírja. Leírhatja.

Sokkal többet veszítünk nap mint nap, mint hinnénk. Nem pénz, nem földek, nem kastélyok mennek pocsékba. Sokkal több, sokkal fontosabb dolgot rabolnak el tőlünk.

Ahhoz kevés ez a banda, hogy felégesse Európát. De ahhoz elég, hogy elpusztítsa ezt az országot.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.