Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Már erőlködni sem érdemes

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

„NEKÜNK MAGYARORSZÁG AZ ELSŐ!” – látok egy transzparenst, narancssárga alapon fehér betűkkel; egy fotón, a molinó alatt természetesen ME kkmester osztja – az ész helyett a jövőt.

„AMERICA FIRST!” – dübörgött sokáig Kacsa úr választási rendezvényein az ő szájából. Vajon melyik Amerikára gondolt, az összesre – Dél-, Közép-, és Észak- Amerikára? Mint kiderült, mindegy, benyalták, akik akarták.

Szóval, már ahhoz sem kell fáradságot venni, hogy saját ötlettel álljanak elő egy népbutító kampány során. Minek is? Jó az a kis nyugati demagógia, ha a mi céljainkat szolgálja.

És nincs pardon a jövőképet illetően, mert következik hét pont, aminek segítségével meg lesz mentve Európa minden áldott keresztény lakosa.

Az első: a migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól. Igen, a magyar tranzitzónába kell utalni a dolgokat, ott majd éhen hal mindenki. Előtte a tél közepén a kirendelt rendfenntartók levetkőztetik a szerencsétleneket, kicsit meggumibotozzák őket, néhány kutya vacsorázhat belőlük – kérdés megoldva, a keresztényi szeretet nevében.

A második: egyetlen ország se legyen köztelezhető migránsok befogadására. Erre reagálni sem lenne érdemes, de megteszem – ma sincs senki KÖTELEZVE erre. Semmilyen formában.

A harmadik: senkit se engedjenek be Európába érvényes dokumentumok nélkül. Ma sem engednek, ez saját, mindennapi tapasztalat – mert ez a munkám. Hivatalosan biztosan nem.

A negyedik: szüntessék meg a migránskártyát és a migránsvízumot. A migránskártyával napi 10 euróig lehet élelmiszert vásárolni. Mifelénk egy bagett kb másfél euróba kerül. A migráns-vízum megszüntetése ahhoz vezetne, hogy a már most is túlterhelt átmeneti befogadóhelyeken akár a WC-kben is kénytelen lennének emberek meghúzni magukat. Semmi oka nincs ezeknek a megszüntetésére.

Az ötödik: Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György migrációt támogató szervezeteinek. Na, erre már hadd ne mondjak semmit. Sorosnak anno egy-két dolgot biztosan nem kellett volna támogatnia, ME kkmester tanulmányait biztosan nem.

A hatodik: Európában senkit se érhessen hátrányos megkülönböztetés amiatt, mert kereszténynek vallja magát. Őket nem is éri, legfeljebb ha – mondjuk – pedofilok vagy fasisztoidok, mint a szónok őkelme.

A hetedik – és a leggyönyörűbb – ez: bevándorlást ellenzők álljanak az uniós intézmények élén. Vagyis már nem csak a magyar megyei újságok, „közszolgálati” média, magyar cégek, bankok, hivatalok és minisztériumok vezetőit kell kinevezni annak megfelelően, ahogy ez a senki elképzeli – hanem minden posztot Európában és az Európai Parlamentben csak olyanok tölthessenek be, akik tetszenek a nagy magyar falu ma már kisvasúttal a felvilágosultsághoz kötött szülöttének.

Gondolom, szűnni nem akaró taps fogadta és fogadja ezután is az újabb megváltó gondolatokat. Tükröm, tükröm, mondd meg nékem….

Horn Anna

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.