Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Érti kend? A focival álcázzák és pénzelik a terrorizmust!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Multifunkcionális

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Megmondta a tata: Nagy esze van kendnek! Bölcsen kerüli a szögesdróttal védett 93.030 négyzetkilométeres csúti birtokot. Hátha még tudná, amiket mostanság beszélnek a népek; még ezen belül is vannak fokozottan veszélyes területek! A stadionok.

Bizony a helyzet bonyolultabb, mint véli kend onnan, a jómódból. A Peti bácsi, aki egyszerre beszélget, rádiót és tévét is hallgat ultizás közben, mert osztott figyelemre képes, akiről tudja kend, hogy ulti közben különösen gyorsan lüktet benne a politikai elemző véna (sőt az artéria is), tehát szerinte a Legfőbb Hadurunk nem két vasat tart a tűzben. Mármint, hogy jobboldali, vagy mégjobboldalibb uniós szekér elé akarja bilincselni a kába jobbágyait. Ez csak szóbeszéd. Nincs itt semmiféle nemzet, Európa, ilyen oldal, meg olyan oldal!

Amíg nagy arccal kiszolgálja azt az arcnélküli (vagyis pofátlan) és országok fölötti pénztőkét, ami a nyakunkba ültette, és tőlük nem, csak tőlünk lop, akkor addig happy van neki, és a hűbéreseinek, nekünk meg szívás, mert vak komondorral terelhető birkák vagyunk!

És most jön az alapvetés, a barkácsműhelyi tézis. Peti bácsi megmondta:

„Ha a politikus hosszan beszél, nem mond semmit. Inkább nézd az adórendszert. Ha a sűrű fillért kedveli, akkor kizsákmányoló állam alattvalója, ha a ritka forintot, akkor gondoskodó állam polgára vagy!”

Továbbá (tömörítve, csak a lényegi jelzőkre szorítkozva): Az uralkodóházi fociklubok és az államegyházi eklézsiák elsősorban pénzmosodaként, de egyúttal malacperselyként is funkcionálnak: „Multifunkcionális malacperselyek”. Gazdálkodásuk titkos. Az adóforintok elveszítik közpénzjellegüket….
És….. és akkor megállt a tök ulti a levegőben, mert bemondta a rádió, hogy Hamburgban a német titkosszolgálat felplankolta, hogy az egyik helyi focicsapat nyomja ám a zsozsót keményen a terroristáknak. Érti kend? A focival álcázzák és pénzelik a terrorizmust! Mire végre elkezdett cseperegni az eső, elszabadult a szabad véleménynyilvánítás és a satupad fölött a véleményvariánsok pávatáncot roptak. Húúú, mekkora szövegeket nyomtak!

Attól kezdve, hogy az uralkodóház direkt milliókkal pénzeli a migránsokat a focin keresztül, hogy féljünk. Itt vannak a sötét légiósok! Harcra fel! Ráadásul Erdélyben, a Vajdaságban és a Felvidéken, – és dugeszban ki tudja még hol – foci akadémia néven partizánkiképzést folytat a kormány. Emlékezzünk csak. Hogy is volt Bolíviában? Mit is csináltak a jó magyar fiúk La Pazban? Egyből beizzott a közéletiség. Szerintem a műhelyben még most is elemeznek ulti helyett. A belebegtetett újabb veszélyforrások miatt gondoltam szólok: Maradjon!

Bütyökfalva, 2019. április 7.                          

 Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.