Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Előre a múltba!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Már az elején le kell szögeznünk, hogy a most érkezők szinte semmiben sem hasonlítanak azokhoz, akik a kommunizmus üldözése elől szöktek át drótkerítéseken, aknazárakon Keletről Nyugatra. Ezek mind európaiak voltak, s több-kevesebb ismerettel bírtak a befogadó ország(ok) nyelvéről, kultúrájáról, életföltételeiről stb. Ott élő rokonaiktól, barátaiktól, ismerőseiktől hallottak eleget. Meglehetősen hasonlítottak jövendő hazájuk őslakosaira. Nemcsak külsejükben, de vallásukban és szokásaikban is. A mostani érkezők nem értik az egészet. A nyelvtől a munkán át a mindennapokig. A vallásig? Ugyan! A fényes Nyugaton az utóbbi emberfaj már csak nyomokban létezik.

…az érkező tömegek a muzulmán világban születtek, ahol a keresztényekkel való szembenállásra, sőt harcra nevelődtek. Ősellenségük a hajdan gyarmatosító európai kereszténység volt és maradt volna, ha… Ha a „modern európai” nem hagyta volna el hitét, s ezáltal nem süllyedt volna a lehető legalacsonyabbra. Szemükben a mai pogány európai alávalóbb a középkori keresztes lovagoknál, a 19. századi angol és francia gyarmatosítóknál – szellemi értelemben –, valahol a macskák és békák szintjén tengődik vagy még lejjebb, a férgekén. Ezért szabad, sőt üdvös dolog válogatás nélkül irtani a gazokat. 

A fenti gondolatokat Czakó Gábor Kossuth-díjas írónak, a minap a Magyar Hírlapban megjelent egyik cikkéből idéztük. A magyar katolikus újságíróképzés megszervezője egyben az MMA Irodalmi Tagozatának is tagja, tehát jóindulattal próbálom azt feltételezni, hogy nem egy jöttment propagandistáról van szó. Az viszont, ahogyan a keresztény fehér népet szembeállította ezen cikkében a mocskos betolakodó migránsokkal, valami egészen parádés. Czakó szerint az európaiak mehetnek Nyugatra, talán egészen Amerikáig, esetleg Ausztráliáig, hiszen mi mindannyian kulturált, fehér keresztények vagyunk, ezért hát mintegy alanyi jogon jár nekünk a szabad helyváltoztatás joga. Egészen más igaz azonban a muszlimokra, ők ugyanis mind azért érkeznek Európába, hogy tucatszámra gyilkolják le a keresztény vallásukat elhagyó, immár pogánnyá silányult népeket.

Czakó gondolatmenete szerint a modern európaiak – csak találgatok, de talán a mocskos liberálisokra gondolhatott – hitük elhagyásával egyenesen a férgek szellemi szintjére süllyedtek le a muszlim bevándorlók szemében, ami azt jelentette, hogy tálcán kínálták fel az egykor dicső kontinenst a gyilkos migránsoknak. Szép gondolatok ezek, nem vitás. Mint ahogy az is, ahogy a Kossuth-díjas író a gyarmatosító keresztények felsőbbrendűségén nosztalgiázik, amely keresztények, ha nem hagyták volna el hitüket az idők során, most méltó ellenfelei lehetnének a muszlim hordáknak. Itt persze még messze nem volt vége Czakó gondolatainak:

A további részletezés helyett gondoljunk bele, hogy az érkezők fölkészültsége, nem csupán műszaki tudása, de erkölcse, jogtudata egyetlen ponton sem egyezik az Euró­pában hagyományosan elvárttal. Például a demokrácia, jogállam, egyenlőség stb. fogalma hiányzik a muszlim közéleti szókincsből.

Magyarországon, az európai kontinens szívében, egy magát kereszténynek valló kormány kilencedik éve fáradhatatlanul építi le a jogállamot és a demokráciát. Nem kellett nekünk ehhez egyetlen menekült vagy muszlim bevándorló sem, saját erőből választottak meg a magyar szavazók egy olyan kormányt, amely folyamatosan kereszténységről papol, miközben az ország vagyonát és ezzel együtt a jövőjét is elrabolja. Papíron még lehet, hogy demokráciaként tart minket nyilván Európa, azonban mindannyian tudjuk, hogy az orbáni Magyarország távol áll egy demokratikus jogállamtól. Orbán Viktor, Rogán Antal, de még Lázár János sem muszlim legjobb tudomásom szerint, mégis úgy tűnik, a szókincsükből hiányzik mind a demokrácia, mind pedig a jogállam fogalma, a becsületről már nem is beszélve.

Nagyszerű azt látni, hogy Bayer Zsolt messze nincs egyedül a zseniális, kicsit sem rasszista és kirekesztő gondolataival ebben a kicsiny országban. Természetesen itt nem másról van szó, mint keresztényi szeretetről és erkölcsi fölényről, amely – mint már oly sokszor kiderült – a kormányoldal sajátja. A következőkben kíváncsian várjuk Czakó Gábor gondolatait arról, hogy mégis hogyan lehetne sikeresen szembeszállni a muszlim migránsok hadaival. A múltba révedések alkalmával talán egyszer eljutunk oda is, hogy békemenetek helyett kereszteshadjáratokat indítunk, amely hadjáratok elviszik a kultúrát és tudást Európa határain túlra is. Előre a múltba!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.