Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Istennői ország lettünk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Én már komolyan gondoltam arra, hogy egyszer jó lenne az egyik világhírű magyar sportolónak díjat átadni. Mondjuk, a Kozák Danutának vagy az új úszó csodagyerek Milák Kristófnak. Persze kiegyeznék azzal is, ha egy zongora-, hegedű-, dalverseny győztesének gratulálhatnék a színpadon. Megszorongatnám tehetséges kezét, és a boldog élménnyel mehetnék haza.

Egy bökkenő azért van. Az a képemre rá vagyon írva, hogy én egy átlag magyar vagyok: kék szemmel, 170 cm magassággal, ősz-szőke hajjal. Szóval, olyan átlag. De én nagyon leleményes átlag magyar vagyok, és hopp, megtaláltam a megoldást: beöltözöm, felöltözöm Rogán Cilikének. Majd a ráncaimat kibigyóztatom a Dettivel, volt osztálytársam remek kozmetikus. Csak lesz nála egy kis protekcióm, fizetek is neki, nem várhatom el, hogy az állami közösből szórjak a szépítésemre pénzt.

Amikor ilyen szépen elkészültem, akkor elmegyek Debrecenbe, az országos úszóbajnokságra. Villogni egy kicsit. Úszni a boldogságomban. Úgy, mint a Rogánné Cilike. Éppen nem volt más dolga, szépségverseny most nincs, rendezvényen sem kell mosolyogni azok előtt, akik önzetlenül gyűjtötték a rászorulóknak az ajándékokat karácsony előtt. Meg a Tóni is nagyon el van foglalva. Bár már több terroristát nemigen mer behozni az országba, mert nagy a robbanásveszély. Most előkészíti a Miniszterelnöki Kabinetirodánál, kinek, hol, mikor kell átesnie nemzetbiztonsági átvilágításon. Ő már állt a lámpa előtt, egy darabig világított is az, ’oszt kiégett – a Tiborcz István cseszte el az egészet az Eliossal. Azóta is sötétben él szegény Rogán Antal.

Na, ment Cilike az úszóbajnokságra. A rosseb gondolta róla, hogy szereti a sportot, de hát szabad szabadon szeretni. Szépen felöltözött – sajnos, kép nem készült róla, mert azt írja az újság, hogy az M4 Sport élő közvetítésébe a díjátadó nem fért be, és nem közöltek róla felvételeket a sporthírekben sem. Faszultok ti még ezért a főnöktől! No Orbánisztán dokument?

A mindenhez értő, kiváló tehetség, a fideszes emberhez csapódó Rogánné – figyeljenek jól – érmet adott át az úszóbajnokságon. A Rogánné, még egyszer mondom, mert azt hihetik, hogy megőrültem. A 100 méteres mellúszás döntőjének dobogósai nyakába akasztotta az érmet. Azt is muszáj megjegyeznem, hogy Szilágyi Csaba Gyurta Dániel korábbi országos csúcsát döntötte meg. Már vissza sem hódíthatja a címet, mert a londoni olimpia bajnoka, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok befejezte dicsőséges sportpályafutását. Maszek munkába fogott: ő Szijjártó Péter főtanácsadója. Arról nincs szó egyelőre, hogy majd futkos a külügyérrel a nagyvilágban vagy migránsozik vagy bekéret nagykövetet. Akit éppen elér. Meglátjuk. Mellesleg. Az úszószövetség telefonon megerősítette: Rogán Antal felesége érmet adott át.

Rogán Cecília magánmeghívásra látogatott el a debreceni úszó országos bajnokságra, amiben semmi meglepő nincs, hiszen bevallottan rajong a sportokért. A MÚSZ vezetése megtiszteltetésnek érzi, hogy a sportot stratégiai ágazatként kezelő, és így a magyar úszósportot is kiemelten támogató kormány tagjának felesége részt vesz a sportág egyik legfontosabb hazai eseményén. Ennek megfelelően felkértük arra, hogy közreműködjék az egyik díjátadó ceremónián, aminek Rogán Cecília örömmel tett eleget, illetve jelezte, hogy az úszóviadal magával ragadó hangulatának köszönhetően a jövőben is ellátogat majd a MÚSZ kiemelt eseményeire.

Viva, Észak-Korea! Rogánné Csiju magánmeghívott országos sporteseményen érmet ad át. Az hétszentség, hogy Rogánné Csijuból is kitört a diktátori szellem.

Menjünk tovább. Én nem merek menni, mert nekem nincs olyan szép ruhám, mint az Orbán Ráhelnek. Így aztán nem is vágyom a tegnap kezdődött közép-európai divathétre A Magyar Divat és Design Ügynökség (MDDÜ) egyik legjelentősebb idei rendezvényére a Várkert Bazárba. Pusziszkodjanak ott a celebek (vagy mik), végül is a Magyar Divat és Design Ügynökség (MDDÜ) egyik legjelentősebb idei rendezvénye a Budapest Central European Fashion Week.

Már megint fizettünk, a jó életbe a kacifántos eszű trógereknek! Egymilliárd forintot kapott „a magyar divat- és designipar átfogó megújításához és fejlesztéséhez szükséges feladatok megvalósítása érdekében” a kormánytól a Magyar Divat & Design Ügynökség. A céget Bata-Jakab Zsófia, Orbán Ráhel barátnője vezeti. A Magyar Turisztikai Ügynökséghez igen közel álló cég a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetirodán keresztül kapja a pénzt. Rogán miniszter felesége, Rogán Cecília Orbán lányához hasonlóan részt vett tavaly azon az exkluzív díszvacsorán, ahol a résztvevők szerint demonstrálta Orbán Ráhel, hogy a divatvilágban mostantól ő is fontos tényező. Állami divatbajnokok, kitömve Orbán-zsírral. Azért arra kíváncsi lennék, hogy Milánóban, New Yorkban, Párizsban a folyamatos piaci jelenlét és a valós teljesítmény mellett melyik miniszter vagy államfő dugja a rokon zsebébe a kurva sok pénzt.

Van nekünk Rogán Cecília Csiju istennőnk. Van nekünk Orbán Ráhel Szeléné, a szépséget, a fényt jelképező istennőnk ebben a magyar sötét végtelenben. Istennői ország lettünk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.