Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Akárki, akármit mond, ezeknek tényleg az első Magyarország! A nemzeti vagyon javát már haza is vitték, nehogy ellopja valami jöttment migráns

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Gondoskodás

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

Csak óvatosan. Türtőztesse kend a hazavágyódását, mert nem biztos, hogy kedvére lesz kendnek, ha felelőtlenül haza talál szédülni és ebbe a fene nagy gondoskodásba részesül, amiben minket fürösztenek. A NER tápos, magas ph-ra vagy phd-ra értékelt Hajnalka néni azt mondta például, hogy a hajléktalanok bebörtönzése az valójában keresztényi szeretettől csöpögő gondoskodás. Csak félremagyarázzák az ateisták.

Mint ahogy a most kitüntetett zseni mély humánumát is félreértették, amikor a hajdani zsidótörvényekről helyeslően nyilatkozott. Hiszen az elkobozott zsidó vagyont a büdös prolik eltiprásában jeleskedő kormányzó úr őfőméltósága leghűségesebb emberei kapták, ami ugye nemzeti és magyar érdek volt egyrészt, mivel a nemzeti öntudatra ébresztett Magyarország az első. Másrészt a gazdasági világválság miatt direkt jól jött a zsidóknak, hogy kiszabadította őket a keresztény nemzeti kormány a vagyon rabságából, végül a gettósítással sikerült a más kultúrájú idegeneket távol tartani a lakhelyüktől. Mi kellett volna még nekik? Migráns létükre?

Ebből állunk ki, bár inkább úgy mondanám, hogy ettől akadunk ki. A gondoskodástól. Én speciel nem, mert ugye nekem nincs valóságélményem. A régi valóságot nem tapasztaltam, mert nem éltem. Most élnék állítólag (bár a papa szerint ez inkább önhibámon kívüli vegetálás), most meg a valóság hiányzik. Gondosan leplezik és az hagyján, hogy én nem látok a lepel alá, hanem a felnőttek se. Szippantanak is hatalmas luftokat, mint a Koronaszidolozós Árpi bácsi a kedélyjavítóból, és pont úgy hunyorognak, pislognak, meg könnybe lábad a szemük az oxigénhiánytól, mint ő a drága anyagtól. Csak valóságlátásuk nincs. Mert mitől lenne? De akik még tudnának esetleg egymással beszélgetni… info csere esetleg,…. talán a gyülekezési jog kivívása……? Ááááááá!  Macerás az egész!

Hoppá! Fogadjuk, hogy ezt se tudja kend! Egy idő óta dramaturg nélküli drámatagozatos lett a térdre kényszerített nép. A ’45 előtti mezítlábasból most kínai cipősre demokratizált bennszülött alattvalók jelentős hányada nem beszél nyilvánosan. Nincs is hol és mikor és főleg kinek, minek, amúgy meg szégyelli a fogatlanságát. (Tényleg. Kend tudta, hogy a diktatúrákat az elnyomottak fogazata alapján is lehet minősíteni. A klasszikus, amikor kiverik az alattvalók fogait, a modern, amikor jogi- és közgazdasági eszközökkel a politikai hatalom nem engedi a fogpótlást. Az utóbbit mondják illiberálisnak.)  

A következő fokozat az enyhén foghiányos, monológos elnyomott. Csak monológot tud. De dramaturg hiányában ez nem a Tiborcos változat, hanem csak úgy lógnak a monológok egymás mellett és néha egyidejűleg a levegőbe egy darabig, aztán szertefoszlanak és a jajszavak, mint a savas eső, permetként mérgezik a hétköznapokat. Csak a gondoskodás folytatólagos: Papnak palota, szegénynek börtön.

A Peti bácsi megmondta: „Akárki, akármit mond, ezeknek tényleg az első Magyarország! A nemzeti vagyon javát már haza is vitték, nehogy ellopja valami jöttment migráns!” És Magyarország ebben a gondoskodásban is jobban teljesít, mint a példakép kormányzó úr őfőméltósága és háza népe. Mert az ezer holdakat, a császári udvart nyelvükön hordozó labancok nemzedékeken át hajlongták össze szabadon, míg a mostaniaknak az „elmúltnyócév” is elég volt az ezres földbirtokot kiérdemelni. Hektárban.

Most meg már nagy gázzal működik a nemzeti öntudatadagoló, mert aki nincs pillanatnyilag még urnában, annak az urnához kell járulni. Egyelőre nem lakásnézőben, de ha nem telik neki magánorvosra, mert egy életen keresztül elherdálta a pénzét a tb. –re, akkor számítson rá, hogy a neki jutó urna jóval kisebb lesz, mint ez az Európai Unió elvermelésére tervezett.

És most kivételesen magammal fejezem be a kendnek küldött tudósításom, mert annyira meg vagyok nyugodva, hogy ha megtudja az okát, akkor kend is megnyugszik. Márpedig ha megnyugszik, akkor esze ágába se lesz hazajönni.

Szóval azt mondja a Tompítottekintetű Kukkeres Fegyverhordozó, hogy még egy lapáttal tesznek a gondoskodásukból rám: „vérteznek, lelki, szellemi és fizikai értelemben egyaránt” és ha ez nem lenne elég a felvilágosodás elleni egyházi fényszűrő után még „értékszűrő” –vel is felszerelnek.

Bütyökfalva, 2019. március 27.

Mirtill

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.