Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Az országnak az lenne a jó, ha mindannyian a dutyiban ülnétek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem túl sűrűn fordul elő, hogy keresgélnem kell a szavakat. Olyan már gyakrabban, hogy egyszerűen értelmetlennek találok egy vitát vagy nincs kedvem magyarázatot keresgélni egy nyilvánvaló baromságra. Az aki hülye, haljon meg elv elkötelezett híve vagyok, de olyankor nem tudom ezt alkalmazni, amikor nem elkerülhető az illető hülye. Például azért nem, mert ő annak az országnak a miniszterelnöke, amelyikben szerencsétlenségem van élni. Persze normális körülmények között még ez a tény sem kötelezne arra, hogy egy retardálttal hosszasan foglalatoskodjam, amennyiben a miniszterelnöktől eltekintve – vagy annak ellenére – ez egy normális ország lenne. Legalább részben. De nem az, mégpedig olyannyira nem, hogy az illető feljogosítva érzi magát arra, hogy helyettem is véleményt nyilvánítson, belemászik az életembe, a mindennapjaimba, a hálószobámba, a bőröm alá.

A néppárti pofon után egy darabig viszonylag kuss volt. Azzal volt elfoglalva a lakájmédia, hogy meggyőzze a híveket: márpedig Orbán Viktor direkt így szállt le a bicikliről, szokása neki fejjel belefúródni a betonba. De igen gyorsan változott a helyzet, kezdődik megint a parttalan hörgés. Hogy mi az oka az ismételt fordulatnak, azt csak találgatni lehet. Már biztosra tudható, hogy a felfüggesztés után páros lábbal kirúgják a pártcsaládból? Kapott egy jobb ajánlatot szélsőjobbról? Putyin engedélyezte a kilépést a néppártból? Esetleg a közvéleménykutatások – nem azok, amiket nyilvánosságra hoznak, hanem amik szigorúan belső használatra készülnek – azt mutatják, hogy támogatókat veszít a Fidesz, ha nem tartja meg a lánctalpas háborús retorikát?

Valamelyik verzió igaz lehet, mert őpávasága becsámpázott a Kossuth rádióba és újfent igét hirdetett. Ide is teszem a legfontosabb mondatot:

Majd az európai választások után eldöntjük a Fideszben, mi jó Magyarországnak, a néppárton belül kell-e folytatnunk, vagy valamifajta új pártszövetségben van inkább a helyünk.

Hát az édesanyád picsáját döntsd te el a Fideszben, mi a jó az országnak! Az országnak az lenne a jó, ha mindannyian a dutyiban ülnétek, ahol a helyetek van és ahol ülni is fogtok belátható időn belül. Az aktuális mikrofonállványok és megélhetési udvari költők és propagandisták pedig remélhetőleg mindaddig közmunkásként keresik majd a kenyerüket, ameddig a postás be nem csönget az első minimumnyugdíjjal.

Nekünk itt két lábbal kell állnunk a földön, a nemzeti érdekekből kell kiindulni Mindig emlékeztetnünk kell őket, hogy mi alkalmazzuk őket, mi mondjuk meg nekik, hogy mit csináljanak, nem ők nekünk.

Hogy ez mekkora kandiscukor már, kész beszarás! Az ipari méretekben az országot tényszerűen kifosztó, a nemzeti vagyont a rokonsága és a szomszédos disznószerelő kezére játszó, a szavazók bizalmával teljes mértékben visszaélő, hazudós, beszari személyiségkultuszos tudatrepedés azt remekül tudja, hogy nem az Unióért vagyunk, hanem az van értünk. De azt már nem tudja azzal a libalegelőn csiszolódott egójával, hogy Magyarország nem a kibaszott kormányért van, hanem a kormány van Magyarországért. Mi vagyunk azok, akik alkalmazzuk a kormányt is és őt is. Ez így már nem áll össze abban a zavaros agyában. Nem. Ő Magyarország, ő a magyar emberek és úgy véli, jogában áll helyettünk, a nevünkben dönteni, nyilatkozni, lopni, csalni, hazudni.

Most azt találta ki, hogy meg kell változtatni Európát, mert neki nem tetszik így, ahogy most van.

Intellektuálisan izgalmas feladat következik, egy új Európa megépítésére van szükség, ha nem akarjuk, hogy folyamatosan teret veszítsünk.

Ki a faszom kérte fel, pláne ki hatalmazta fel arra, hogy új Európát építsen? Miből akarja építeni? Olyan náci, korrupt, ostoba kis diktátorokból, amilyen ő maga? Más se hiányozna, mint az, hogy az ő rögeszméi szerint működjön az Unió. Magyarországot már szétcseszte, most a közösséget is szeretné? Mert ő teret veszít. Nem kell annyit zabálni és akkor majd elfér a rendelkezésére álló térben.

Ki szeretne olyan Európát, melyben Putyin fújja a talp alá valót, a csatlósai meg ropják? Pláne a mi hátunkon, a mi lábunkon, a mi bőrünkre ropják. Abban igaza van a gecinek, hogy nagy a tét. El kell menni májusban szavazni. Az országot már átengedtük ezeknek a férgeknek. Legalább Európát védjük meg.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.