Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Birodalmi idióta cselédek

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Új kifejezést talált a Habony-művek (már persze, ha még ez a szlogengyár látja el az aktuális hívószavakkal Orbán propagandagépezetét, bár a nagyszerű gipszfaragó jó ideje árnyékba húzódott), most éppen a harci trombitákat fújdogálják. Birodalom. Ezt a kifejezést minden alkalmazottnak be kell építenie a mondandójába. Gondolom az Európai Parlament és főleg a Fidesz pártcsaládja olyan egyértelműen és mostanra még a híveknek is jól hallhatóan fejezte ki nemtetszését az őket érintő folyamatos hazugságok miatt, hogy ki kellett valamit találni a brüsszeli bürokraták, bevándorláspárti Soros-ügynökök és Juncker helyett. Ezt találták ki. Olcsóbb, mint normálisan politizálni. A gazda kiadta a parancsot:

Azt kívánjuk Európa népeinek, hogy szabaduljanak meg a farkasvakságtól. Vegyék észre, hogy egy liberális európai birodalomban mindannyian elveszítjük a szabadságunkat!

És a jó fizetésért elkötelezett, ám eddig meg nem értett költőóriásak, írófenomének, publicistazsenik és balettáncosok teszik a kötelességüket, ráharapnak a széthurcolandó új csatakiáltásra és terjesztik, mint az eldobott migráncsszendvicstől sertéspestises vaddisznó a kórt:

Nemzeti ünnepünk legtöbbször a birodalmiság ciklikusan visszatérő veszélyére hívja föl a figyelmet.

Ezt Orbán János Dénes kultúrharcos írta a Magyar Időkben, amit mostanában átneveztek Magyar Nemzetnek.

Ha az Európai Néppárt (EPP) – folytatta – a liberális alternatívát választja, s nem tiszteli a nemzetek szabadságát és nem védi a keresztény kultúrát, birodalomépítő – a föderalista Európai Egyesült Államok építője – lesz, s elveszítheti jelenlegi erősségét is. (Mráz Ágoston Sámuel, Nézőpont Intézet)

Ez persze csak az elsőkörös szolgahad. A tyúkudvar külső körei is teszik a dolgukat a fizetésükért:

Birodalmi alattvalók legyünk vagy szabadok? (Bertha László 888.hu)

Még egy kis idézet:

Aki az idegen birodalmiságnak drukkol a történelmi múltban, az előbb-utóbb a jelenben is ezt fogja tenni. (Pozsonyi Ádám 888.hu)

Haladjunk tovább:

A brüsszeli birodalmi törekvések ma ismét szabadságharcra kényszerítik a magyarokat, az idei „tavaszi hadjárat legfontosabb ütközete” az európai parlamenti választás lesz. (Németh Szilárd)

birodalmi törekvésektől közösen kell megvédeni a szabad nemzetek Európáját, hogy ne legyen bevándorlókontinens és országaink ne legyenek bevándorlóországok (Rétvári Bence)

Mi az erős nemzetek Európájában hiszünk, elutasítjuk a birodalmi felfogást, a nemzeti identitás visszaszorítására tett kísérleteket. (Buday Gyula)

Mi az erős nemzetek Európájában hiszünk, elutasítjuk a birodalmi felfogást, a nemzeti identitás visszaszorítására tett kísérleteket. (Igen, Szijjártó Péter véletlenül szóról szóra azt mondta, amit Buday Gyula)

Vannak erők, amelyek a nemzetek visszaszorítására, a nemzetek Európájának lebontására törekednek, a magyar kormány azonban nem támogatja egy olyan „új birodalom” létrehozását, amely támadja a nemzeti kultúrát és kiveszi az országok kezéből a sorsukról való döntés jogát. (Varga Mihály)

Európa kivégzésére senkitől nem kértek és kaptak felhatalmazást, mégis a szemünk előtt zajlik a birodalmi tervek megvalósítása. (Hidvéghi Balázs)

Egy életidegen és sokszorosan megbukott birodalmi ideológiát igyekeznek ráerőltetni minden nemzetre. (Orbán Balázs államtitkár)

A nemzetek Európája helyett olyan birodalmat akarnak építeni, ahol egy brüsszeli hatalmi központ döntene mindenről: a migránsok beengedéséről, a gazdaságpolitikáról, az adókról, a családtámogatásokról. Halász János Fidesz szóvivő)

 Az EU nem egy birodalom, hanem szuverén tagállamok önkéntes uniója. (Áder János)

 A következő néhány évben eldől, hogy helyrehozhatatlanul birodalmi irányba mozdul-e el a kontinens. (Szájer József)

Ennyi így hirtelen. A következő hetekben, hónapokban sokszor fogjuk még hallani ezt a kifejezést. Most ez a Fidesz új csodafegyvere. A saját gondolatok hiányában és önálló vélemény nélkül vegetáló személyzet ezt fogja harsogni úton-útfélen. Mert ezt kapták parancsba és mert valószínűleg az sem zavarja őket, hogy mennyire szánalmasak és mennyire átlátszó mindaz, amit csinálnak.

Magyarország ellenében, az Orbán-birodalom érdekében.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.