Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Kicsi Viktor, nyugodjál le szépen

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A döglött dakota ló seggétől eljutottunk a kerítésbontásig. Esküszöm, arra hajt a hobbifocista, hogy legalább az aranyköpéseit jegyezze majd az utókor, ha már a politikai kicsinységét és emberi kicsinyességét nem érdemes márványba faragni.

Aki falakat akar bontani, annak előbb el kell menni a falig.

Ez a legújabb köpet. Lengyelországban adta ki magából, mert éppen ott haknizik. Igazán várhatott volna pár napot, tizenötödikén helybe jönnek a lengyelek, megtámogatni a fideszes ünnep szemkápráztató fényét. Vannak azért apróbb bibik ezzel a legfrissebb bölcselettel (amit nem tudom, hogy ki szült meg, de hogy még hallani fogjuk ezerhétszázszor, az biztos. A Fidesz nem szívesen engedi el ezeket a jól hangzó baromságokat. Általában addig csócsálják őket, ameddig értelmüket vesztik. Az más kérdés, hogy már az induláskor is értelmetlen tulokságok voltak), bár kétségtelenül remekül illik a semmitmondó szóvirágok tarka csokrába.

Azt is mondta a nagy magyar hadvezér, hogy ő a lengyelektől tanulta meg, hogy radikálisnak kell lenni. Na fasza. Ezek szerint csak az lehet radikális ebben az országban, akinek gázszerelő a szomszédja. Mert az ellenzéki radikalizmust olyannyira nem bírja a pávák királya, hogy egyenesen törvénytelennek, ha nem mindjárt hazaárulásnak érzi. Egyemmegaszivitnek. Nade akkor bontsunk falat.

Szóval aki falat akar bontani, annak el kell menni a falig, mi? Háde baszki már régen elment ez a helyes kis jószág a létező összes falig. Vele ez a nyomorult ország, mint a cigány lova. Nem vak az csólolom, hanem bátor! Az, baszod. A legendás magyar bátorság meg szabadságszeretet. Meg a kurva fal, amit le kell bontani. Lehetőleg fejjel, mert a virtus már csak azt követeli. Talán azért tűnik úgy, hogy több erre az agyalágyult, mint máshol. Megártott a fejtörő-faltörés, más oka nem lehet. Mint a hegymászó, akit szintén nem értek. Odamegy a hegyhez aztán felmászik rá, mert ott van. Ez a csúti csodagyerek is keres magának egy falat, odamegy aztán elkezdi áttörni. Mindenki más koponyájával. Dekedves.

Kicsi Viktor, nyugodjál le szépen. Vagy ne nyugodjál le, azt is leszarom. De mindenesetre leszel kedves a saját farkaddal verni a csalánt, mert ennek a nyomorult népnek van elég baja a te baromságaid nélkül is. De ha már falbontás, te kis radikális ifjúkommunistaliberálisdemokratakereszténykonzervatív szájkaratés, te. Mi a terved a falbontás után? Mit csinálsz a téglával, már ha el nem lopjátok a népieskedő zenekaroddal kalákában? Építesz – faszt építesz, életedben nem dolgoztál és nem is tervezed – vagyis építettsz belőle egy másik falat? Közénk és a szabadság közé? Közénk és az emberség közé? Közénk és a jogállamiság közé? Gazdagok és szegények közé? Európa és Magyarország közé? Jobboldali és baloldali közé? Szülő és gyerek közé? Ember és ember közé? Hát de azt már megépítetted, te nyomoronc.

Hol nincs még fal ebben a kurva országban? Már családon belül is ott meredezik. Barát és barát között is. Ilyen kártékony pondró még nem kúszott végig ezen az országon, mint te meg a telhetetlen bandád.

Van nekem egy remek ötletem ezzel a fallal meg a bontással. Úgy tudom, a börtönök körül is elég masszív példányok vannak. Amikor majd belülről bámulod – remélem, marhára hamar eljön az az idő -, akkor próbáld meg azt lebontani. Kivételesen a saját fejeddel, mert akkor nem lesz melletted senki, akit faltörőkosként használhatnál. Szar lesz, fájni fog, de legalább végre nem nekünk lesz szar és nem nekünk fog fájni. Az is valami.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.