Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Orbán Ráhel és a divat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Orbán Ráhel barátnőjének cége, a Magyar Divat & Design Ügynökség 1 000 000 000 forint állami támogatást kap arra, hogy a magyar divat- és designipar átfogó megújításához és fejlesztéséhez szükséges feladatokat megvalósítsák. Hogy ez mégis mit jelent, azt nem igazán lehet tudni, de nagyon reméljük, sajátláb kisasszonytól fog majd tanácsokat kérni Bata-Jakab Zsófia, akkor ugyanis biztos lenne a siker. Orbán Ráhelnek ugyanis olyan érzéke van a divathoz – természetesen apjával egyetemben – mint szinte senkinek ebben az országban. Nem is kétséges tehát, hogy jó helyre ment az az 1 milliárd forint, hiszen hol máshol lett volna nagyobb szükség arra a pénzösszegre?

Természetesen aki komolyan is gondolja, hogy Bata-Jakab Zsófia az, aki a valós döntéseket hozza ebben a történetben, az valószínűleg téved. Igaz ugyan, hogy nem Orbán Ráhel nevén van a cég, mégis elég sok információ utal arra, hogy a valós döntések rajta mennek keresztül. Egy tavaly júniusi exkluzív vacsorán kiderült, hogy Orbán Viktor drága kedves lánya apjától eltérően nem a foci, hanem a divat iránt érdeklődik. Noha sem érzéke, sem szaktudása nincs hozzá, ez mégsem gátolja őt meg abban, hogy a háttérből irányítsa a szálakat a magyar divatszakmában.

Ez az 1 milliárd forint közpénz úgy került kiutalásra, mintha csak a család magánvagyona lenne. Kórházakak felújítására, a fóti gyermekváros kilakoltatott árváinak elhelyezésére, de még az otthon családtagjukat ápolók díjának megemelésére sincs pénz, van viszont Orbán Ráhel hobbijára. Ezeket a pénzeket az égvilágon senki nem ellenőrzi, nagy valószínűség szerint sajátláb kisasszony kérhetne 4-5 de akár 6 milliárd forintot is ha úgy tartaná kedve, ahhoz senkinek nem lehetne egy büdös szava sem. Az az ő magánügyük, még akkor is ha a közvagyont harácsolják nap-nap után.

Mészáros Lőrinc is gond nélkül éli mindennapjait, még akkor is, ha szinte mindenki tisztában van azzal, hogy ő Orbán Viktor strómanja. Megkérdőjelezni persze meg lehet az ő vagyonát is, de ahhoz senkinek semmi köze nincs. Egyetlen embernek tartoznak elszámolással, aki nem más, mint maga Orbán Viktor. Ezért sem szaporítanám tovább a szót, lássuk inkább micsoda tartalékok rejlenek a magyar divatiparban:

Forrás: Nyugat.hu

Fotó: HVG.hu

Fotó: NOGA

Ráhel majdnem olyan divatos, mint drága, kedves édesapja:

Fotó: Peter Pellegrini, Facebook

Majdnem…

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.