Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Legalább érezzék szarul magukat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nagy Blanka pert nyert az Origoval szemben. Ez nem akkora újdonság, az egykor mértékadó hírportál sorra veszíti a sajtópereket. Ez azért jó hír – miközben nem jó, hanem borzalmas -, mert úgy tűnik, a bíróságokat még nem sikerült teljesen bedarálni a felcsúti trágyadombba.

Az Origo azt állította – a Riposztra hivatkozva – hogy a fiatal lány több tárgyból bukásra áll. Miután Nagy Blanka bemutatta a bizonyítványát a bíróságon és abból egyértelműen kiderült, hogy soha nem állt és jelenleg sem áll bukásra, a beperelt szennymédia azzal a remek ötlettel állt elő, hogy akkor a bíróság hallgassa meg tanúként a lány szüleit és osztályfőnökét. A bíróság nem idézte be tanúnak egyik felet sem, ítéletet hozott. Idáig ez egy szokványos sajtóper, semmi különös nincs benne. Mégis van.

A Fidesz szócsöveként működő portál (pontosabban portálok, mert pártutasításra a szennykanálisok sora vette át a hazugságot és terjesztette a fideszes szekértáborban) megrágalmazott egy gimnazista lányt. Ez önmagában is meglehetősen gusztustalan, de ha az okokra is gondolunk, akkor nagyságrendekkel súlyosabb problémát figyelhetünk meg. Itt nem arról van, hogy egy leglja bulvárlap olvasottságot akart generálni és ennek érdekében hazudott egy velőset valamelyik közhíres celebről. Az még benne van a pakliban, többnyire mindkét érintettnek jó a sajtófelhajtás. Aki pedig bulvárlapokból okosodik, annaki mindegy, csak szaftos legyen a sztori.

Ebben az esetben az történt, hogy a Fidesz érdekében, Orbán Viktor és kormánya érdekében a közpénzből eltartott pártlap-apparátus szokása szerint olyan szinten lement kutyába, hogy végighurcolt a hívek között egy fiatal lányt azért, mert nyilvánosan szót mert emelni a kereszténynek hazudott maffiakormány ellen. Tehát élt állampolgári jogával, véleményt nyilvánított és a maffia példát statuált. Így jár mindenki, aki ki meri nyitni a száját és azon nem Éljen Orbán Viktor jön ki, hanem kritika. Akkor aztán nincs kegyelem, aranyszájú Bayer Zsolttól kezdve a legutolsó zugfirkászig támadnak az Orbán szolgák. Teljesen mindegy, hogy amit terjesztenek, az igaz vagy sem. Acsarkodnak, marnak, vonyítanak.

Nagy Blanka megnyerte a pert – még csak első fokon, tehát nem jogerős – és valószínűleg az Origónak és a többi pártlapnak is le kell hoznia a helyreigazítást. Le is fogják hozni, valószínűleg éjjel kettőkor a kulturális rovatban és el van intézve az ügy. A hívek, akik vörösre gyúlt arccal, boldogan olvastak a mocskosszájú kis liba iskolai bukásáról, úgy fognak meghalni évek múlva, hogy ez igaz volt. Soha az életben nem jut el hozzájuk az információ, hogy a gyáva, rettegő, bűnöző kormány szekerét toló lakájmédia hazudott.

Ez bevált és régóta alkalmazott stratégia a bűnszervezetként működő kormánypárt esetében. A szennyportálok szemrebbenés nélkül leközölnek bármit, hiszen személyi felelős nincs. Ügyvédek hada áll rendelkezésre – mi fizetjük azokat is az adónkból – és a perköltséget, kártérítést is az adófizetők állják. A karaktergyilkosság megtörtént, a cél teljesült. Ezt azok a firkászok is nagyon tisztán látják, akik közreműködnek ennek a mocsoknak a terjesztésében. Már nem emlékszem ki mondta és hol, amikor a propagandamédiáról volt szó, de mélységesen egyetértek vele. Nem szabad elsiklani ezek felett az ügyek felett, szembesíteni kell a szolgahadat a gyalázatos tetteikkel. Ha most mást nem is lehet elérni ezzel, legalább érezzék szarul magukat.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.