Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Minden fideszesek országa

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nagyszerű! De tényleg valami fenomenális az a politikai inkorrektség, amit az illiberális, inkontinens, infantilis, imbecilis, impotens (nem kívánt törlendő, ehhez vécépapírt hozzon magával mindenki) népnemzeti kormány és udvartartása előad minden egyes alkalommal, amikor valaki nem a szektásodott nyáj erősítését és gyarapítását tűzi ki életcélul, hanem mondjuk olyasmit, ami véleménye szerint az ország érdekében áll. Igen, vannak olyan hülyék, akik szerint marhára nem az az ország érdeke, hogy az Orbán família még az eddigieknél is vastagabb oszloplábakon taposson végig mindenki nyakán. Sőt, sokunk szerint az sem érdeke az országnak, hogy a csúti Putyin cárevics nagyobb örömére szétbarmolja az Uniót, miközben a másik enyves mancsával szétbarmolja a saját országát is. Mert ilyen kis maximalista ő, félmunkával nem éri be.

Emlékszik még valaki a Főállású Fancsali Horgász – mellékállásban köztársasági elnök egy alkotmány nélküli országban – könnyesbús kesergésére a közbeszéd állapotáról? Szép volt, én meghatódtam. Ki is szögeltem a falra cédén, nehogy elragadjon a hevület és káromkodni kezdjek. Mert azt mondta a bajuszos ember, hogy rajtam is múlik – vagy csak rajtam, fasz tudja, oppardon – a dolog. Hát rajtam ne múljon, finom leszek és cizellált, mint a brüsszeli csipkéből készült tojástartó. Már igen jól haladtam a cizellában, amikor mit látok a minap a két szép szememmel:

Reagálás a Mindenki Magyarországa Mozgalom megalakulására

Ma délután Márki-Zay Péter unokatestvérével, Hadházy Ákossal bejelentette a legújabb ellenzéki párt, a Mindenki Magyarországa Mozgalom létrejöttét. Mi azonban, ahogyan eddig, ezután is azért fogunk dolgozni, hogy ez az ország a magyarok Magyarországa legyen. A közeledő választások tétje, hogy Magyarország mindenkié, vagy csak a magyaroké lesz. Amennyiben a Márki-Zayhoz és Hadházyhoz hasonló elvtelen, a hatalomért bármire képes megélhetési politikusok lehetőséget kapnak, az első adandó alkalommal elárulják és kiszolgáltatják az országot.

Dr. Grezsa István Fidesz – KDNP 
önkormányzati képviselő
Hódmezővásárhely (MTI-OS)

Háthogy nem szépséges? Grezsa doktor, az MDF alapító, valamint oszlopos tagja frontálisan hazaárulónak, elvtelen megélhetési politikusnak nevezi Hadházyt és Márki-Zayt. Mert miért is? Pontosan. Azért, mert nem Orbán seggét óhajtják nyalni, ahogy azt a nagyon elvhű elvtárs teszi. Értem én, hogy szar ügy most Hódmezővásárhelyen fideszeskádéenpés szolgálatban állni, de nem lehetne már szájba baszni egy szépen esztergált vietnami papuccsal azt a drága illetőt, aki nem főállású kocsmatölteléki minőségben hazaárulóz le valakit, hanem hogy közben azt hirdeti magáról, hogy ő politikus? Mert ez tényleg elmegy a sarki krimóban este tíz körül. De miért kell eltűrni, pláne miért kell természetesnek venni, hogy megengedi magának egy közpénzből éldegélő állítólagos politikus. Egy képviselő.

Borzasztóan a legalja mindennek, amikor ennyire bő nyállal kell nyalni az uralkodó seggét. Mert ez baromira nem elvekről, nem politikai nézetekről szól. Lehet valamilyen politikai meggyőződése az embernek, a másiknak másféle és az nem lehet ok arra, hogy ilyen ordenáré, mocskolódó, hazug, becsületsértő sajtónyilatkozatok szülessenek. Ugyan mi a búbánatos francért lenne hazaáruló mindenki (mert mindenki az, beleértve a Szalonna összes szerzőjét és olvasóját is), aki nem fideszes? Mikor és ki döntötte azt el, hogy Orbán és köre azonos az országgal és annak érdekeivel, mindenki más pedig szabadon gyalázható?

A hódmezővásárhelyi bukott emdéefes doktorúr színvonaltalan hőbörgése persze nem az egyetlen megnyilatkozása az adófizetői forintokra ácsingózó érdekközösség tagjainak. Itt van nekünk például Boros Bánk Levente, a Médianéző igazgatója is, aki Grezsa doktor magvas gondolataihoz rendkívül hasonló megállapításra jutott.

A politológus a Promenádnak adott interjúban az új politikai tömörülést a párt nélküli politikusok gyülekezetének nevezte, hozzátéve, hogy az MMM egy része önjelölt, a másik részük pedig sértett vagy bukott politikus. Boros Bánk Levente véleménye szerint az ilyen típusú együttműködés kevés sikerrel kecsegtet. Mint mondta: Hadházy Ákos már eddig is minden politikai formáció­ból kihullott, Márki-Zay pedig alapvetően a Jobbik támogatásával került a polgármesteri székbe. (Magyar Nemzet)

Tehát az eredetileg a Független Kisgazdapártban serénykedő Boros Bánk Levente nevezi önjelölt, sértett vagy bukott politikusnak azokat, akik nem a Fidesz mindenhatóságában látják az ország jövőjét. A volt pártjából – vagy azzal együtt, nem tudom, nem követtem nyomon Boros Bánk fantasztikus pályafutását – bukott, közpénzből a Fidesz fülébe hegedülő médianéző vezetője és az MDF egykori alapítótagja erkölcsileg olyan magasra került attól, hogy Orbán Viktor reájuk vetette szeme sugarát, hogy már az ő értékítéletük a mérvadó hazaszeret tekintetében. Is.

Most lustaságból nem fogok végigmenni a jelenlegi fanatikus fideszeseken, akik meggyőződéssel okádják az epét, elfeledve azt a kínos körülményt, hogy a kormánypártnak nevezett bűnbandában nagyítóval kell keresni azokat az elvtársakat, akik nem az MSZMP-ből, MDF-ből, SZDSZ-ből és a franc tudja honnan csimpaszkodtak át a jól fizető napos oldalra. Engem az ő helyükben zavarna a dolog. Bár nekem van itthon tükröm.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.