Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Pedig a nevetségesség ölni tud

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ismét – ki tudja, hányadszor – várok, hogy majdcsak valaki fölteszi a kérdést. Ismét arra gondolok, hogy nem olvasok eleget, valahol valaki már bizonyára föltette.

Azt szeretném tudni, van-e itt egy bizonyos üvöltő ellentmondás, vagy csak én látok valamit rosszul. Látható mindenfelé egy plakát, amin két emberfej mellett egy szöveg olvasható. A két emberfej közül az egyik az Európai Unió legfőbb tisztségviselőjének a portréja, a másik meg azé az emberé, aki állítólag bábúként mozgatja a legfőbb tisztségviselőt, valamint értelemszerűen mindenki mást is, azaz mindenki az ő tenyeréből eszik, az Európai Unió egy magatehetetlen gittegylet, mely szervezetnek Soros György szabja meg a tevékenységét.

Ennek a plakátnak a szövege egyáltalán nem áttételesen azt állítja, hogy az Európai Unió egy hazug és ostoba intézmény, ami megpróbál letagadni bizonyos tervezeteket, amik mind a magyar emberek ellen irányulnak, azaz készülnek tönkretenni ezt a virágzó országot, és megnyomorítani annak békés, függetlenségre törő, szabadságszerető népét. Soros és Juncker a két főbűnös, mert igaz ugyan, hogy Brüsszel készül az aljas támadásra, de azért közöljük a jóhiszemű, ártatlan és becsületes magyar néppel, hogy ez a két zsidó (bocsánat, nem vagyok tájékozott fajelméletileg, de valahol azt olvastam, Juncker is zsidó, különben nem kerülhetett volna Soros mellé), egyszóval hogy ez a két rohadék irányítja Brüsszelt a mi drága és okos népünk elleni gyalázatos támadásban.

Namármost. Azt mondják, hogy ez a plakát a kampány legelső számú alapeleme, mely kampány arra irányul, hogy ennek a plakátnak a kitalálói, kivitelezői és terjesztői minél nagyobb számban juthassanak be abba az Európai Unióba, amiről a plakáton megjelenített módon a lehető legrosszabb véleménnyel vannak. Másképpen szólva hatalmas összegeket költenek arra a tolakodásra, ami az Európai Unió kapuja felé irányul, megpróbálnak mindenkit félrelökni, hogy minél előbb bejussanak abba az épületbe, ahonnan különben szüntelenül korlátozzák a mi végtelen függetlenségünket és lobogó szabadságvágyunkat, és ahol nem képesek tudomásul venni, hogy a mi keresztényi szeretetünket és demokratikus berendezkedésünket nem óhajtjuk alárendelni semmiféle bevándorlásnak.

Érthető a kérdésem? A csúti dagadék és az ő seggének szorgos nyalói miért használnak föl rengeteg pénzt és számtalan piszkos eszközt annak érdekében, hogy tagjai legyenek egy általuk fenekedve gyűlölt, lenézett és megvetett egyesületnek? Olyan baromian ostobák, hogy nemcsak a világ arcába nyomják ezt a feloldhatatlan ellentmondást, de abban is bíznak, hogy ezt senki nem fogja észrevenni? Vagy még ennél a feltételezésnél is ostobábbak, és maguk sem veszik észre, mit tesznek? Utóbbi a valószínűbb.

Azt ugye nem tetszik gondolni, hogy a törekvés célja a „belülről bomlasztás”? Hogy ennek a keresztény náci bandának élnek az emlékei a „kommunizmusból”, midőn ők is azzal takarództak az állampártba való belépésükkor, miszerint majd ők belülről bomlasztanak. Aminek különben akkor lényegesen nagyobb volt az esélye, amekkora ma lehetne a csúti büdös bunkónak, valamint keresztény náci kommunista bagázsának az Európai Unióban a maga alig látható kisebbségével.

Összefoglalva van egy plakát, ami fröcsögve gyaláz egy szervezetet abból a célból, hogy a plakát készítői tagjai lehessenek a gyalázott szervezetnek. Ezt a plakátot elemzik az Európai Unió politikusai, felháborodnak rajta, nagy retorziós terveket kovácsolnak, holott mindössze egy kérdést kellene föltenniük: ha ennyire gyűlölik az Uniót, miért akarnak mindenáron a tagjai lenni?