Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Még mindig nem szánkózik senkinek a hátán egy köcsögnyi kihűlt borsóleves?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Megérkezett a minap az elmúlt négy év híre, a kibaszott koktélcseresznye a kétharmadokon átívelő kormányzati elmebaj tortájára, amely az alábbi összetevőkből áll: ide ne jöjjön senki, rohadjon is meg a sorosista bevándorláspárti egész világ a kvótájával, a migránsvízumával és nem utolsó sorban az anonim migráns bankkártyájával, mer’ a kultúránkat és a munkánkat nem adjuk.

Mint ismeretes, az van, hogy a felcsúti Maduro a legnagyobb TITOKBAN, de legalább nagyon helyesen (!) Magyarország kebelére ölelt több száz venezuelai polgárt, akiket az élhetetlenné vált dél-amerikai országból gyakorlatilag kimenekítettek. Nagyon remélem, hogy az ökölbe szorult agyú hívek is nagyon figyelnek a sarokban és helyeslik az ingyenes repülőjegyet, az egy évi ingyenlakást, az integrációs programot, az ingyenes magyar és angol nyelvtanfolyamot, valamint a letelepedési papírokat, amelyekkel érkezésük után néhány hónappal ezek az emberek már legálisan dolgozhatnak. Vagyis remélem üdvözlik, hogy a kormány elkövetett velük összefüggésben az égvilágon mindent – nagyon helyesen! -, ami miatt a sorosista migránssimogató civil szervezeteket felmatricázták/megbélyegezték (szeva, Hollik), amiért törvénybe iktatták a kreténséget és bevándorlási különadóval sújtották, és mindenféle büdösszájú, hergelő megszólalásban a haza ellenségeinek tituláltak őket.

Szép, humánus, példamutató. Pláne, hogy ezek valójában nem is migránsok (via Gulyás Gergely), amennyiben a Venezuelából való kimenekítés feltétele az volt, hogy felmutassanak legalább egy magyar felmenőt valahol a családfán. Csodálatos, keresztényi, meg minden. A magyar kormány azt cselekedte, ami erkölcsileg és jogilag helyeslendő. Igaz, hogy az érvelést nem tudom követni. Már csak azért sem, mert az eléggé valószínű, hogy ha valakinek már a szülei sem beszéltek magyarul, annak az unokái se nagyon fognak. Ez nekem egyáltalán nem probléma, számomra a nemzetiségi hovatartozás nem kritériuma az emberi fajhoz tartozásnak, valamint annak, hogy az embert emberszámba vegyék és emberséges bánásmódban részesítsék. Ellenben egyrészt a küldetéstudatos istencsapása szerint a magyarnak lenni definíciója az, hogy az onokák is beszéljenek magyarul, másrészt ezeknek az embereknek a túlnyomó többsége egyáltalán nem tud magyarul. (És akkor mi van? Majd megtanulnak.) Harmadrészt meg szintén az elvetélt sufnijogásztól tudjuk, hogy mi nem engedünk be senkit, ezért támadnak minket. De, bazmeg, beengedtétek őket, jól tettétek, hogy beengedtétek őket, de hazudtok, sunnyogtok, maszatoltok.

Jött is üstöllést a mindenhez is értő, semmivel (a valósággal pláne) össze nem zavarható, mocsári trollt idéző okleveles stratégiai államtitkár, és megmagyarázta, hogy miért szégyen az, amit ebből a sztoriból a balliberális média kihozott. Tudniillik nem is igaz, hogy titkot csináltak belőle, mert erről a közvélemény eddig is tudott.

A néphülyítési stratégiáért felelős államtitkárocskához hasonlóan utánanéztem, és rájöttem a nyilvánvalóra: nem plakátolták tele az országot azzal, hogy micsoda keresztény, fasza emberek ők, akik pontosan azt cselekszik minden körülmények között, amiért másokat keresztre feszítenek. Ellenben néhány kósza MTI-hírben, meg a Somogy megyei propagandalapban valóban elhullatták a kétharmados győzelem valamelyik másnapján, hogy Venezuelából befogadnak embereket. Se azelőtt, se azután, se a 2015 óta 0-24 órában maximumon pörgetett migránsozó agymosás 1 perces szüneteiben, most meg 2019 februárját írjuk. Nem mellesleg az Index úgy volt kénytelen megjelentetni szégyenteljes cikkét, hogy sem a Belügyminisztérium, sem a Külügyminisztérium, sem a program lebonyolításában főszerepet játszó Máltai Szeretetszolgálat nem méltatta válaszra a kérdéseiket. Gondolom azért, mert nem titokban csinálták, és mert a nyilvánosságnak joga van tudni, hogy a kormány kinek a tervei alapján mire költi a pénzüket.

Nem vagyok egy agresszív vadállat, de ami ezeknek a rinocéroszoknak a pofájára ráfér, arra már tegnap sem voltak szavak. Jó, akkor nézzük bátran hülyének egymást, ahogy eddig is, elvtársak a gerinctelenségben! Az egy dolog, hogy maguk az érintettek, a megszólaló venezuelaiak mondták el a most éppen közmunkában mocskolt újságírónak, hogy a migránssimogató program szervezői kifejezetten kérték tőlük, hogy ne beszéljenek a befogadásukról. Miért? – kérdezem újra, fikarcnyi tisztelet nélkül. Mert erre még nem érkezett hivatalos cáfolat/magyarázat, és ha jól sejtem, nem is fog, de legalább megy az ócska félrebeszélés.

Hogy például azt mondja Gulyás: a dolgot azért nem verte nagydobra a kormány, mert még további családokat szeretne Magyarországra hozni. Ráadásul olyan emberekről van szó, akiknek a felmenői között voltak magyarok, így jogosultak az állampolgárságra, a vérségi elv alapján fogadtuk be őket. Vérségi elv, bazmeg? Most sem szánkózik senkinek a hátán egy köcsögnyi kihűlt borsóleves?

Vagy Orbánbalázsul szólva:

Szégyen, amit az Index ebben az ügyben tesz!

Magyarország minden magyarnak védelmet nyújt, éljen bárhol a világon; s különösen igaz ez akkor, ha egy elnyomó, kommunista ideológiát valló, s ezzel az országát tönkretevő vezetés elől kell a magyaroknak menekülniük.

Ebből kampánytémát csinálni elképesztő felelőtlenség, hiszen az ott élő magyarok számára mindez nem játék, hanem az életük és a családjuk biztonsága a tét.

És nem, most sem rohadt rájuk a NER plafonja, ahogy azokra az ellenzéki pártokra sem, akik ezt sztorit a menekültek elleni hangulatkeltésre használják (valószínűleg fel sem fogják, hogy miért), és hajtják a vizet rendületlenül a farfekvéses gyűlöletből élő kormány malmára. Ilyen faszságokkal például:

A most befogadottak korábban nem jártak Magyarországon, nem beszélnek magyarul és nem ismerik a magyar kultúrát, pontosan annyira magyarok, mint azok az ukránok, akik most sorra buknak le azzal, hogy csalással szereztek állampolgárságot. (DK)

Orbán menekülteknek adott ingyen repülőjegyet, ingyen lakást, ingyenes magyar és angol nyelvtanfolyamot, és letelepedési papírokat. Miniszterelnök Úr, ki hatalmazta fel erre? Úgy tűnik, nem Brüsszelből szervezik a bevándorlást, hanem a Karmelita kolostorból. (MSZP)

Mi a büdös franc köze van az ukrán importszavazóknak ahhoz, hogy az embertelenség kormánya (a vérségi baromságtól eltekintve) egyszer végre emberségesen cselekedett? Mi az, hogy ki hatalmazta fel Orbánt arra, hogy emberségesen cselekedjen? Ezek után az ostoba, hergelő, etnicista érvelések után mégis milyen alapon lehet a kormány szemére hányni, hogy a vérségi kötelékekkel nem rendelkező, de a háború és a biztos halál elől menekülő szerencsétleneket hetekig éheztet az istenverte tranzitzónában? Így hogy? Itt mindenkinek elment a józan esze?

Mi a francért kell Orbán rasszista, fasisztoid, fajelméleti kottájból játszva orbánozni? Kurvára nem az a probléma, hogy ezeket az embereket befogadták (mindegy, hogy milyen nyelven beszélnek, kiben hisznek, kit szeretnek), hanem az, hogy közben további százakat – akik a venezuelaiakhoz hasonló borzasztó helyzetekből menekülnek – meghurcolnak. És ebből a propagandává emelt meghurcolásból élnek választástól választásig. Hogy a semmi közepére felhúzott, szögesdróttal körbevett tranzitzónákban fogva tartják, éheztetik és megalázzák őket. Nem az a baj, hogy Orbánt ki hatalmazta fel erre, hanem az, hogy 2015 óta tudatosan összemossák a menekülteket a bűnözőkkel, a terroristákkal, hogy dübörögtetik a homogén nemzetállamozástól bűzlő, dehumanizáló, szélsőséges propagandájukat, és mostanra oda jutottak, hogy a valóban példamutató segítségnyújtást már titkolniuk kell a rommá hergelt szavazóik előtt. Akiket addig hülyítettek, hogy a szemükben a menekültek egy alsóbbrendű, veszélyes horda lett, akitől rettegni kell.

Ez a probléma. Hogy kampánytémát csináltak az embertelenségből, ezért amikor véletlenül emberséget gyakorolnak, kussolniuk kell. Hogy olyan beteg légkört teremtettek ebben az országban, olyan szinten írták át a normalitás-abnormalitás (erkölcsi) koordinátarendszerét, hogy szégyenkezniük kell a saját droiddá hülyített szavazóik előtt, amiért egyszer a büdös életben valamit nem gyűlöletből és uszításból csinálnak. Ez a durva, ezzel kéne szembesítenie az ellenzéknek a kéményen rettegő magyarokat. Meg azzal, hogy micsoda hátborzongató cinizmus mindennek a tetejébe a vérségi elvvel kvázi mentegetőzni.

Gulyás ezt is kimondta, mégsem ettől hangos az ellenzék: rasszista, náci seggfejek vagyunk (még akkor is, amikor valami jót cselekszünk), ugyanis a nyomorultak között vérségi elv alapján válogatunk. Aztán majd jól meg lehet lepődni, amikor ezt az elvet már a homogén nemzetállami határok között is érvényesítik.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.