Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Az van, Magyarország, hogy 2019 zajlik, mint jég a Dunán, és te már megint elbasztad

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nem mondhatok mást

Hibáztam, nem is egyet, mert dühöngtem. Aztán rám szóltatok. Aztán átgondoltam. Köszönöm, hogy rám szóltok, amikor annak helye van.

Átgondoltam, lenyugodtam, átgondoltam, ideges lettem, aztán lenyugodtam, átgondoltam, és ezek még egy párszor megtörténtek velem az elmúlt napokban, néha más sorrendben is. Úgyhogy.

1. 2019-re Magyarország teljes mértékben, értelmiségitől a közmunkásig, illetve feltétel nélkül kapitulált az Orbán Viktor által vezetett maffia előtt. Kisebb öntudatos csapatok még nem akarják beismerni a vereséget, de ez csak idő kérdése.

2. Fenti állításomra van mondjuk három millió hangos, és négy millió szótlan indokom. És itt ne pártzászló alapján tessenek számolgatni, hanem mondjuk gondolkodásmód alapján, mert úgy jobban kijön az eredmény.

3. Ez az ország olyan, mint amilyennek jelen pillanatban látszik. Nem az elmúttnyócévben (-től) olyan, hanem olyan.

4. Ez igazából rendkívüli módon szar ügy.

5. Mindegyikünknek rendkívüli módon szar ügy. Vagy már az, vagy majd az lesz, a jövő ellopásával exponenciális arányban. Épp most lopják tönkre a tudást, cccö, olyat eszünk ugye reggelire kóbásszal.

6. Amennyiben augusztusra nem lesz egyetlen egységes blokk a maffia minden rezdülésével szemben, minden gondolatkísérlete ellen, minden elképzelése dacára, akkor nem lesz.

7. Amíg ők maguk ki nem fáradnak, meg nem unják, hátra nem hagyják.

Nem olyan nehéz amúgy hét pontot összeírni, csak el kell venni Dezső úrtól a laposüveget, csontszárazra ürítve a lába elé dobni, és meg kell várni azt a négy perc harminchat másodpercet, amíg hatni kezd. Oszt’ akkor egy egészen rövid időre le kell ütni Dezső urat, és a billentyűzeten bepötyögni mindazt, amitől értelmes embernek a szíve facsarodik keresztbe.

De nem lehetett mást bepötyögni, mert ami van, az így néz ki.

Ami volt, van, és tollvonásokkal meg nyilatkozatokkal szabadulni sem lehet tőle, az így néz ki:

– – – – –

Az van, Magyarország, hogy 2019 zajlik, mint jég a Dunán, és te már megint elbasztad.

Inserted Exception