Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Luca! Ne hülyéskedj velünk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ez most egy rendkívüli poszt. Aki nem tudja, kiről van szó, annak érdektelen, ne is törődjön vele. Aki viszont tudja – és sokan tudjátok, rendszeresen érdeklődtök nálunk is – segítsen! Luca kórházban van. A múlt héten még úgy festett, erősödik, ma azonban nagyon rossz hírt kaptunk. Iszonyúan legyengült. Lefogyott. Basszus, miből fogyott? Nem volt több negyven kilónál akkor sem, amikor találkoztam vele.

Nincs jól. Nagyon nincs.

Azt mondta, évek óta mi tartjuk életben. A Szalonna és az itt szerzett barátai. Sok barátja lett, sokan szeretjük. Holnap megy be hozzá a kórházba az, aki szintén aggódik érte és aki vele van most, a bajban. Bemegy és meg fogja mutatni neki ezt a posztot és a ti kommentjeiteket. Ha gondoljátok, üzenjetek neki. Most mi is ezt tesszük, a Szalonna minden egyes szerzője nevében üzenjük, hogy Luca, ne csináld ezt! Olyan erős ember vagy, amilyet ritkán láttunk. Mindig harcoltál és mindig győztél. Nem adhatod fel.

Emlékszel? Azt ígérted nekünk, hogy addig maradsz, ameddig ez a maffia az ország nyakán ül. Még itt vannak, Luca! Úgyhogy szedd össze magad, még szükség van rád. Igyekezz, már nagyon várunk vissza.

Nézd, a barátaidnak is hiányzol.

Ne hülyéskedj velünk! Kérlek!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.