Április 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A franciák betiltották a szülőket, ezért mindenki szavazzon Orbán Viktorra

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,462,800 forint, még hiányzik 537,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Vészterhes idők jönnek, az már biztos. A fideszes és a kádéenpés hívek mostantól nem csak attól retteghetnek tiszta erőből, hogy jönnek a migránsok Soros György és Timmermans vezetésével és elveszik a munkát az ukrán vendégmunkásoktól, netán megerőszakolják a Rogán-kötvényeseket, hanem attól is lehet mostantól rinyálni, hogy jönnek a franciák a genya Macron vezetésével és átoperálnak mindenkit tengerimalaccá.

Lassan ugyan – kell egy kis idő, ameddig a fideszes agytröszt szétküldi a napifrászt a faliújságoknak – a lakájmédia is értesült az őrületes hírről: ezentúl nem apa és anya szerepel a hivatalos iskolai nyilvántartásokban, hanem szülő 1 és szülő 2. Kész, vége van a világnak! A mókás nevű PestiSrácok (mármint az a vicces, hogy ezt az elnevezést használják és nem szakad a fejükre a plafon, élen Stefka Istvánnal, aki mindenre emlékszik, csak a saját múltjára nem annyira) egy valódi vendégszerzőt talált a feladatra Tisóczki Flóra személyében. Ő az a nagyon okos hölgy – egyébiránt az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség alelnöke -, aki beszállt Hollik kartárs matricázós akciójába és büszkén felnyalta a ragacsot a Menedék Egyesület egykor csillagos házként működő épületére, mert csak.

Most nem matricázott, hanem írt. Áldás az ilyen harcostárs, aki szép is és okos is, ráadásul átlátja a helyzetet, mint egy sas. Vagy kettő.

Manapság a társadalom nagy része erkölcsi és etikai válságban éli mindennapjait és szinte nincs olyan nap, amikor ne találnánk ennek igazolására egy-egy újabb példát. Franciaországban a Nemzetgyűlés a napokban fogadta el azt a törvényt, amely révén a jövőben nem lehet az iskolákban anyának és apának hívni a szülőket. A „szülő 1” és „szülő 2” elnevezéssel úgy tűnik, el kell kezdeni megbarátkozni. Legalábbis a franciáknak.

A cél világszerte a nemzetállamok, a családok és a pozitív értelemben vett családi kötelékek felszámolása, a gyökértelenség elérése és a szabadság teljes megvalósításának ígérete a felelősségvállalás maximális mellőzése mellett.

Ilyen végtelenül okosakat írt ő.

A Magyar Nemzetre átkeresztelt Magyar Idők sem maradhatott ki a bulikából, náluk a tánc- és publicistaművész mondta meg a miheztartást, mert hátha valaki nem olvasta a PS-en.

Emmanuel Macron elnök úr egyik kiváló képességekkel rendelkező, ám eleddig méltán ismeretlen képviselője, bizonyos Valérie Petit a francia nemzetgyűlés elé terjesztett egy olyan törvényjavaslatot, amelynek értelmében az iskolákban tilos lesz majd apának és anyának hívni az apákat és az anyákat. A Macronhoz hű többség a törvényt zokszó nélkül, villámgyorsan megszavazta, így mostantól a francia iskolákban az anyát szülő 1-nek, az apát pedig szülő 2-nek szabad csak hívni. 

Mert ez így elfogadó, így toleráns és így haladó. És mert így nem fogják megbántani azokat a homo- vagy transzszexuális párokat, akik valamilyen módon gyerekhez vagy gyerekekhez jutottak. És ez nem vicc. A vicc az, hogy a mi drága független-objektív, haladó-liberális, nagyon szabad sajtónk egy árva sort sem írt a legalábbis furcsa, de inkább felháborító esetről. 

Öröm az ürömben, hogy az egész nem itt zajlik, a mi drága Magyarországunkon, hanem a hétvégenként rendszeresen lángba boruló Franciaországban. Az úgynevezett fejlett Nyugaton.

Édes hazánk azonban a liberálisok legnagyobb bánatára még nem lépett a haladás fényes sugárútjára, így írásomat mindenféle retorzió nélkül zárhatom József Attila gyönyörű sorai­val. Tehetünk azért, hogy például ezt a verset is továbbra is leírhassuk, elszavalhassuk? Tehetünk! Ha az előttünk álló európai parlamenti választásokon a kollektív elmebajt támogatók helyett a normalitást oltalmazókra szavazunk.

Kezdjük azzal, hogy hazudni nem szép dolog. Ifjú kereszténydemokrataként sem, fideszesként sem és sehogyan sem. Márpedig az erkölcsi és minden egyéb magaslatokon tartózkodó fideszhű betűvetők ezt tették, de legalábbis nem bontották ki a valóság minden részletét.

Először is azt kellett volna elmesélni a lelkes, ám nemi identitásukért és magyarságukért megállás nélkül aggódó olvasóknak, hogy Franciaországban nem az apa és anya szavak használatát tiltották be az iskolákban, hanem a hivatalos iratokon szülő 1 és szülő 2 megjelölésre cserélték azt. Itt szeretném megnyugtatni a homofób kereszténykonzervatív erkölcsi mérföldköveket, hogy ez nem csupán a hülyebuzik miatt van így, hanem például azok miatt a családok miatt is, ahol a nagyszülők nevelik a gyereket, vagy egy idősebb testvér. Vonatkozik azokra a mozaikcsaládokra is, ahol az apa és az anya is hozta a gyerekét a kapcsolatba, de nem fogadták kölcsönösen örökbe egymás utódait.

Azt csak halkan jegyzem meg, hogy Magyarországon elég sok esetben – óvodában és iskolában is – nem Édesanya és Édesapa szerepel például a szülői engedélyeknél, ha osztálykirándulásra megy a gyerek (rengeteg példa van még, de hirtelen ez jutott az eszembe), hanem egyszerűen csak szülő vagy (brutális!) törvényes képviselő.

Úúúúristen, ez évek óta így van nálunk. Lehet hogy mindmeghalunk? Ettől még mindenki úgy szólítja a szüleit, ahogy akarja. Ezt a francia iskolákban sem tiltotta meg senki. Legfeljebb a francia társadalom némileg fejlettebb és toleránsabb. Nekik fontos az, hogy lehetőleg ne rongyoljanak bele senki lelkivilágába. Akkor sem, ha az illető történetesen meleg és így nevel gyereket és akkor sem, ha nagyszülő, testvér, vagy új házastárs, netán élettárs. Ők ott az elmaradott Franciaországban úgy gondolhatják, hogy minden ember egyenlő és ezt az elvet igyekeznek átvinni a mindennapokba is.

Szeretném megnyugtatni az ifjú kereszténydemokrata hölgyet is és Apáti Bence művészurat is (akinek javasolnám, hogy nézzen körül máskor alaposabban, mert elég sok portálon megjelent a hír, csak mivel semmi extra nincs benne, elmaradt a várt felhördülés), hogy a francia lurkóknak ezután sem kell szülő egynek szólítani az anyukájukat a játszótéren. Egyébként szép és elegáns húzás volt a Fidesz melletti szavazásra buzdítást besuszterolni a szövegbe. Szerintem jár a jutifalat, mert annyira elegánsan sikerült, hogy szinte észre sem lehet venni. Vagy de.

Azért összefoglalom a mondandót, hátha ez már sok a híveknek: a franciák – főleg Macron, aki amúgy nem hatalmi szóval vezette be a brutális változást, hanem több lépcsőben megtárgyalta a törvényhozás és így került elfogadásra – mind hülyék, ráadásul buzik is, ezért mindenki szavazzon a Fideszre az EP választáson és éljen Orbán Viktor!

Csak a szokásos propaganda, a szokásos hazugságokkal nyakonöntve.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.