Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Büntetésből a tenyésztési célokra bevásárolt magyaroknak is a szüleim fizetik a szaporodást

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

[email protected]

Tárgy: Lemez

Mikes Mirtill: E-mail Rodostóba

A legutóbbi (a bakelitos) levelemre való reagálásából ítélve – ha jót akarok kendnek, márpedig jót akarok – csak annyit tudok megszeppenve kinyögni, hogy ha Istent ismer, akkor az ég szerelmére haza ne jöjjön. Mert az igaz, hogy én félrebeszélek (megesik), de hogy ráadásul kend még félre is érti, az csak egy rokonok között is előforduló picuri skandalum, nem törik tőle csontja senkinek.

Hanem. Itt most, amikor éppen a Világpolitikai Tényező, akihez kormányfők dörgölőznek naponta, hátha behívná őket is a jótékony sötét lepel mögé néhány trükköt tanulni, mondjuk a nagyüzemi úrtenyésztési technológiáról, veszélyes letüdőzni a ködös ígéretekkel gondosan takart közelmúltat. Mert nálunk ez így megy. Például egy év, egy pillanat, egy bekezdés. Értéke ennyi. „Az úgy volt, hogy majd ÉN megmondom hogyan lesz!”

Ugye most kiderült visszamenőleg. Mi a testvéreimmel ráfizetéses gyerekek lettünk a bazári szózat után. Az én szüleimnek nem négy, hanem rögtön egy kereke se lett, mi több: büntetésből a tenyésztési célokra bevásárolt magyaroknak is a szüleim fizetik a szaporodást, mert kormányutasítás nélkül jöttünk a világra.

Na és most jön újfent megint a lemez. Mit lemez? Lemezek! Sorjában. A „bűnös” sorjás, ami a nagyi kezét csontig vágta, az vas (Fe). Lánykori neve biliacél, szakszerűbben A50.11-es. A tata a fémtiszta, köszörült felületről, ha redves, akkor a szikrája alapján tutiban beazonosítja. Volt ideje neki megtanulni. Akkor még a Feró bácsi a „nyolc óra” munkát bömbölte a szájával, nem sérült meg a sok könyökléstől és a sűrű nyelvcsapásoktól a térde.  

Bakelit. Szóval kend nem ismerheti, ezt tudtam. Azt nem tudtam, hogy kend nem tudja, hogy ez téves szóhasználat (metonímia, amiben én kifejezetten jó vagyok, de kivételesen ezt már előttem elszúrták, én csak idézni próbáltam), mert a hanglemezt sose csinálták bakelitből. Ez a lényeg. (Viszont sokféle anyagra lehet hangot rögzíteni, de ez most lényegtelen.)

Na és most jön a csavar. Nekem a tatámék hosszan és türelmesen elmagyarázták, hogy amit most akarnak nekünk bedumálni, azt már egyszer időlegesen bedumálták a népnek, a népeknek. Ezért mondják azt, hogy „lejárt lemez”. Az öregek különösebb iskolázottság nélkül vágják: nemzeti Hitler, kamara Mussolini, stadion Pinochet, kereszténység Franco stb. Ezért ennek a múltnak a szem és fültanúit ezzel az egészségüggyel gyorsan eltakarítják, és máris kész a hungarikum. A nemzeti trafik, a pedagógus kamara, a Pancho Aréna, és a filozófus Kant szerint közel tíz millió áldozatot szedő inkvizíció lájtos kiadása, a kilakoltatás, a hajléktalanok bebörtönzése és persze hittérítés ezerrel. Mindezt a célszerszámnak importált tanító néni tudja. Ha hülyét csinál magából az az ő baja. Sírjon az ő anyukája.

Bütyökfalva, 2019. február 12.               

Mirtill

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.