Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Tudás helyett vallás, jövő helyett vakhit

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Reggel elbotorkálok a számítógépig, bekapcsolom, kávét készítek. Indul a nap. Ránézek a monitorra és szembejön az élet. Most a Facebookon Széles Gábort dobta fel a hírfolyam. Az ő oldala ősidők óta orosz és a kormányzati propagandaoldalak elosztóhelye, most sem okozott meglepetést az, ami felbugyogott onnan, de elgondolkodtatott. A mindenszo.hu néven futó fekáliatengerről sikerült megosztani Szélesnek egy irományt. Ebben semmi meglepő nincs, a Mindenszó egyike a kormánypropagandagépezet elemeinek. A főbb lakájmédiában megjelent propagandaszövegeket ismételgetik – több ilyen portált is működtet a Fidesz -, Széles Gábor pedig osztja szorgosan. Amiért mégis szót érdemel, az a megosztott trágya (forrásként a Demokrata című másik trágya van megjelölve) címe: Sírhat az ellenzék. Hivatalos: Budapest a legjobb európai úticél. 

Sírhat az ellenzék. Már mi a faszért sírna? Értem, hogyne érteném. A bűnbanda alapvető taktikája azonosítani önmagukat, a kormánynak nevezett maffiaszervezetet és Orbán Viktort a hazával. Ők a haza, ők a nép, ők az ország. Aki nem simul bele a rablóbrigád érdekérvényesítő elképzeléseibe – az ellenzék -, az gyűlöli a hazáját. Hát egy nagy büdös francot, azt! Éppen az szereti a hazáját – ha már ilyen hülye nagy szavakat kell használnom -, aki szót emel azok ellen, akik saját tyúkszaros kis érdeküket helyezik előtérbe. Az szereti a hazáját, aki védeni próbálja az értékeit a rablókkal szemben. Érték az emberélet, érték a tudás, érték az emberség, de érték a termőföld, a fák, a vizek. A nemzeti nagyságról és hazaszeretetről hörgő szarzsákok ezeket az értékeket pusztítják és rabolják szét.

A hazának kurvára nem az az érdeke, hogy egy félhülye gázszerelő és pereputtya felvásárolja (pontosabban a nevére írassa, majd Orbán családjának átjátssza) a fél országot. Nem is az az ország érdeke, hogy Orbán veje, lánya, apja felvásárolja a másik felét. Nem az ország érdeke az, hogy néhány ember zsebében és titkos külföldi bankszámlákon milliárdok landoljanak, nem az az érdeke, hogy minden fillérre rátenyereljen a bűnbanda. Egyáltalán nem az az ország érdeke, hogy Putyin tyúkaszaros hátsóduvarává, külföldiek olcsóbérű rabszolgapiacává züllesszék az országot. Nem az az ország érdeke, hogy elüldözzék innen a munkavállalókat, hogy középkori szintre rohasszák a vidéket, hogy félanalfabéta, fillérekért dolgoztatható fiatalokat neveljenek, hogy tudás helyett vallást, fejlődés helyett vakhitet tuszkoljanak le az emberek torkán.

Amikor Orbán cselédei arról habognak, hogy az ellenzék örül mindennek, ami rossz az országnak és sír akkor, ha valami jó történik, akkor semmi mást nem tesznek, mint ócska, geci hazugságokat terjesztenek azért, hogy még több előnyt kisajtolhassanak ebből a szerencsétlen országból és annak lakóiból. Az ellenzék éppen úgy ebben az országban él, mint az országrontók, az ellenzék tagjai ennek az országnak a polgárai és nincs senki, akinek joga lenne ilyen aljas módon ócsárolni őket. Főleg nincs joga ehhez az élősködő, haszonleső szemétládáknak, akik bármiféle saját teljesítmény nélkül pöffeszkednek olyan hivatalokban és olyan pozíciókban, ahová a tulajdon eszük és képességeik alapján a büdös életben nem juthattak volna.

A tököm tele van már ezzel a mocskos, hazug, mindenki ellen hörgő bandával. Ezek semmi mást nem tesznek, mint egyetlen gátlástalan bűnöző érdekében mocskolódnak és tartják a markukat a jutalomért. Sem erkölcsi, sem semmilyen alapja, főleg joga nincs egyetlen szarházinak sem ahhoz, hogy pofátlanul köpködjenek bárkit, aki élhető országot akar, akinek nem az a célja, hogy szétrabolja a tulajdon hazáját.

Mikor lesz már elég ezekből a tetvekből? Ha itt valaki rombolja az országot, azok éppen ők. Szenilis vén hülyék és eleve gerinc nélkül született ifjú törtetők állnak hadrendbe a gazdájuk és a tulajdon reménybeli karrierjük érdekében és leszarják, hány család, hány generáció pusztul bele az ő feneketlen mohóságukba.

Tegyük már tisztába a dolgokat! Az ellenzék mi vagyunk. Nem pártok és nem politikusok, hanem mi, akik változást akarunk, normális országot, európai életet akarunk. Az ellenzék az a fiatal, aki nem lát más kiutat, mint elmenni ebből az országból, az ellenzék az ő anyja-apja, aki nem tudja mivel marasztalni, az ellenzék az a szülő, aki nem tudja taníttatni a gyerekét, az az idősebb ember, aki pontosan látja, hogy mi történik, mert már átélte régebben, az ellenzék mindenki, aki átlát a nemzeti mázzal vastagon lekent hazugságokon, aki kimegy tüntetni, vagy a maga környezetében csendesen dolgozik a változásért, az ellenzék az, aki ki meri nyitni a száját akkor is, ha ezzel kockázatot  vállal. Az ellenzék mindenki, aki annak látja ezeket, amik: rohadék tolvajoknak, bűnözőknek, élősködőknek. Márpedig az ellenzék nem az ország ellenzéke, hanem az ország kifosztóinak az ellenzéke. Jó lenne ezt megérteni végre.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.