Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ha a NER egyetlen rothadó terméke ez a bárgyú pofával lelkendező figura lenne…

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Akkora a kavarodás és a fennforgás a NER-ben, akkora fordulatszámon pörög a mindent eltaposás (sajnálom, MTA, mi időben szóltunk, hogy le kéne mászni a naivitás és jóhiszeműség elefántcsonttornyából), és a Brüsszelnek, Sorosnak, hazaáruló ellenzéknek, valamint a fél világnak címzett propagandisztikus halálhörgések olyan magas hőfokon ordítanak az agitációs és propaganda központból, hogy sajnos elkerülte a figyelmemet az ország papíron leggazdagabb emberének (Orbán vagyonnyilatkozatában nem nagyon érdemes keresgélni azokat a százmilliárdokat) minapi kedélyes megszólalása, amelynek a Fegyver, horgászat, vadászat (FeHoVa) kiállítás és az ATV riportere biztosított pódiumot. Erről van szó:

 

Ez itt már megint pontosan az, aminek látszik. A pár év alatt embertelenül meggazdagodott táskás szemű őstehetség (közvetlenül mellette/mögötte a gimnazista fiatalok gyalázására vetemedő, a kamera látványától spontán undorba fulladt ábrázatú lovagkeresztes gyűlöletgenerátorral) beleröfög a kamerába: hihetetlenül élvezi, hogy ő Mészáros Lőrinc.

Szerintem senki ne fossza meg magát a teljes élvezettől, a Kovács Zoltán-Semjén Zsolt fegyverészvadászhorgász és díszhaltenyésztő duó öntelt, önelégült pofája és dumája sem kutya, ideteszem azt is:

 

Szerintem lenyűgöző NER-nagytotál ez. Ahogy ezek a szerelmesen boldog tekintetű szenvedélyes hazafiak – a nyolcosztályos gázszerelőtől, az ájtatos álkeresztény vadászplagizátoron át a CEU-diplomás, nemzetközi szégyennel határos kommunikátorig – egymás tenyerébe mászva beleröfögnek a semmilyen kínos kérdéssel nem bajlódó riporter, és ezzel közvetetten az ország pofájába is: látjátok, gecik, nem kell ide tudományos akadémia, tehetség, szakértelem, önerőből boldogulási képesség. A félanalfabétából is lehet milliárdos, és a legalizált lopás mellett az összes beteg szenvedélyének is hódolhat, és következmények nélkül lophat, ameddig van kit meglopni.

Jó, mondjuk a mint ki büdöset szagolt pofával közlekedő Bayer kurvára ne vegye magára a szerelmesen boldog tekintetet. Lefordítom azt, ami kiült a szenvedő, morcos ábrázatára: minden tisztességes embernek kínosan kellemetlen lenne (a sötét lelke mélyén ő is pontosan tudja ezt, csak a kognitív disszonancia gúzsba köti az erkölcsi gerincferdülését), ha a felcsúti mangalicaszerelő alfeléből kikandikálva, a bíróság által kiszabott bírságára a nyomorultaktól 5 forintosokat tarhálva újságírónak becézném magam. Miközben az egyedüli teljesítményem az, hogy egy vérkorrupt rezsim védelmében évek óta hétről hétre gyalázok semmiféle hatalommal nem rendelkező, a vérkorrupt gazdákkal és haverokkal ellentétben becsületes polgárokat. Immár 18 éves fiatal lányokat is.

Azon túlmenően, hogy az ATV riporterének eszébe nem jutott valami közérdeklődésre számot tartó kérdést feltenni ezeknek a nagyszerű FeHoVa tanúinak, ellenben feltétlenül kíváncsi volt a senkit nem érdeklő gyerekkori traumáikra és hogylétükre, szerintem ez megint egy olyan gusztustalan kórkép, ami feltétlenül leendő történelemkönyvek lapjaira kívánkozik. Már ha egyáltalán lesznek itt még történelemkönyvek és lesz valaha is kivakarózási lehetőség ebből a vegytiszta erkölcsi fertőből.

Ahol csuklóból basszák szét éppen az tudományos-akadémiai kiválóságaink és ezzel együtt egy valamikor még élhetőnek remélt ország jövőjét, ahol a minden oldali orosz függőség jegyében ezermilliárdonként árusították ki a magyar ugart (és titkolják is vitézül, hogy hány emberöltőbe kerül a póroknak a plebejus Orbán örök hatalma), ahol a propagandista elvtárs a félművelt stróman geci oldalán ülve nem szégyelli, hogy a mosdatlan, hergelő fröcsögéseivel bűnözőket véd a tisztességesekkel szemben. És ahol mindennek a tetejébe még bele is tolják a sápadtra, zsibbadtra butított és kizsigerelt populáció orcájába, hogy le vagytok ti szarva hetedíziglen, mi minden pillanatát élvezzük a luxusban tobzódó életünknek és ameddig ti a sárga csekkekkel sakkoztok a beteges migráns-fóbia puskaporos hordóján ülve (hogy plasztikus is legyek, bassza meg), mi kedvünkre hódolunk a vadász-horgász szenvedélyünknek. Is. Mikor éppen nem erkölcsről, hazafiságról tartunk kiselőadásokat a kreténeknek. Mert megtehetjük.

Nem lehetne élesebb képpel szemléltetni, micsoda morális válságba taszították az országot ezek a felkapaszkodott sutyerákok, mint ezzel a Mészáros Lőrinc nevű antropológiai kitüremkedéssel, ezzel az okleveles szellemi rövidnadrággal, aki boldogan lelkendezi bele a kamerába, hogy már egy tetves kiállítást sem lehet megtartani nélküle, mert a médiától az építőiparon át a vadászatig mindenhez is ért. Legalább húsz éve. Mert lám, egy aluliskolázott aranykalászos disznószerelő is felérhet a tápláléklánc csúcsára, csak akarni kell.

Nem vagyok hülye, tudom, hogy ha összeomlik a NER – ami Schmidt Mária történelemhamisító erőlködéseinek köszönhetően is bekövetkezik – Lölö lesz az első, akit majd maguk elé tolnak, akiről leveszik az enyves kezüket és akivel kapcsolatban úgy tesznek majd, mintha nem is ismernék. Nem vagyok hülye, tudom, hogy ez a lelki-szellemi nyomorék csupán álcája a frusztrált, politikai küldetéstudatától szabadulni nem tudó Orbán-dinasztia leghírhedtebb tagja hatalmi törekvéseinek és telhetetlenségének. Nem vagyok hülye, már ezerszer megkaptam, hogy dehát ezt mindenki tudja, miért nem mondom meg inkább, hogy mit kéne csinálni.

Akkor most újra megkérdezem: ha mindenki tudja, akkor hogy a büdös francban van az, hogy a felcsúti Jóisten gyermeteg, ostobaságtól csillogó szemű felcsúti haverja még mindig adja az ívet egy egész ország önbecsülésének? Mer bazmeg a vadászathoz is ért már húsz éve. Ha a Fidesz egyetlen bűne, ha a NER egyetlen rothadó terméke ez az önkívületi állapotban bárgyú hülyegyerek pofával csaholó Mészáros (sok százmilliárdostul) lenne, akkor is el lehetne temetni ezt az országot. Mindent meg lehet magyarázni, ezt nem lehet megmagyarázni. Lölö létezésére nincs magyarázat. Ez maga a nemzeti szégyen. Szép, színesben, nagyban, csak győzzük nyelni. Győzzük, hát persze, egyebet sem csinálunk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.