Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Valakinek kimosták az agyát, ha a mienket nem, akkor kiét?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tegye fel a kezét, aki tisztességes! Képzeletben látom, sok millióan vannak. Akkor nem értem, mi a háromlábú szúért nem az Orbán-kormány lelkes hívei? Annak kell lenni, megmondta a Boross Péter. Ő nagyon tudja, mi a jó. Már kilencvenéves, és volt egy tücsök kukinyi időt miniszterelnök is. Kicsi idő, kicsi ész, kicsi kormányfő. Meg kicsikét hablatyolt agymosás ellen a Magyar Nemzetben. Nem tudom, szoktunk mosni, de az agyunkat mindig kihagyjuk a mosógépből, nem kell annak tisztítószer. Biztosan részünk lenne a szellemi öntisztulásban és a nemzeti önvédelemben, ha annál a lapnál dolgoznék, amitől aktuálisan nyáladzik a volt kormányfő is. Akkor inkább egy pókszoba, pedig annyira félek és undorodom tőlük, hogy egy hét alatt kitűzném a magyar zászlót a Mount Everestre. Siettemben.

Boross szükségesnek tartja, hogy nyomja a fideszes lelki fröccsöt, megteheti, ráér. Havi másfél milliós kis nyugdíjából, nyugágyában ringatózva prédikál, dicséri a kormánytagokat. Minden idők legjobb kormányaként. Leszakadhatott a nyugágy. Nem volt ám ez mindig így, de hát mit tegyünk, az öregember együtt fejlődött az akkor még fiatal Orbánnal. „Megfertőzte őket a hatalom utáni sóvárgás… Személyi agresszivitás nem vezet sikerre, nem célszerű” – mondta, amikor Orbánék nem bírtak a hatalom közelébe jutni sem. Boross ezt elfelejtette, azóta már egyik fő istápolója Orbánnak, aki egyre agresszívabban markolja magához a hatalmat.

Igazából nem is kéne figyelembe venni, amit ez a levitézlett ember mond, csak hát pontosan beleillik a széltoló orbáni propagandába, amit állandóan szellőztet a sajtójuk. Ha hazudik, hazudik, nem számít, egy az Isten: a neve Orbán Viktor. Mert, ugye „Nyugaton túl sok elgyötört, átmosott agyú, opportunizmusra szoktatott ember van.”- hőbörög még egyet Boross, és még folytatja: „A lepénzelt nyugati sajtóorgánumok  pedig át tudják fordítani a közhangulatot a hiszékeny nyugati társadalmakban.” Most már végleg kidőlt az idős úr nyugágya, nem bírja a félre dumát. Nyugszik, Boross! Kihagyhat az emlékezete, hiszen lakájmédia torzít az egész országban, például az összes megyei lap függ a Fidesztől, szerencsére egyre kevesebben olvassák. És ahol a Fidesz, oda ömlik a pénz hirdetések formájában is, mint tudjuk. A többi lapnál az újságírók meggebedhetnek. Ingyért. Nem adjuk fel, ne reménykedjetek!

Akkor foglaljuk össze, mit tudunk: valakinek kimosták az agyát, ha mienket nem, akkor kiét? A nép nem hülye, hiába butítanak, félretájékoztatnak seggnyalói firkászaikkal együtt. Gyártják az ellenséget, aztán majd a sötét fellegeket eloszlatja a nemzet megmentője, hessegetnek hozzá a katonái, haverjai, milliárdos csókosai.

Ejnye! No szorongás, megküzdünk a szabadságjogainkért, az életünkért.

A következőket pedig egyszerűen kikérjük magunknak ettől az erkölcsi csúszda aljára pottyant, hitelét és tekintélyét vesztett embertől. „Eddig bármilyen elfajultak is voltak a politikai csatározások, sekélyes a beszédmód, de mégsem a nőkhöz kötődtek ezek az ordenáréságok. A férfiakra osztották az alantasabb szerepeket, akik meg is feleltek ezeknek a durvasági elvárásoknak. Most ellenben a női politikusok viszik a prímet a primitívségben, a színvonal alatti akciók terén. Ezt láthattuk az országházi botrányokozás vagy az MTVA-székházban való garázdálkodás alkalmával is.”

Ez az ember Orbánékkal együtt vadult meg, éppen olyan faragatlan, kíméletlen, mint a bennünket megdézsmáló luxus kosztosok. Primitív a Jeges-tengeri nagynénétek húgának az öccse. Ennyi. Nem is szaporítom a szót, hiszen a hülyék sosem elegánsak. Menő óra, menő táska, menő séró, menő autó és repcsi…

Ilyenek a magyar menő manócskák, de attól még prosztók maradnak.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.