Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Ó, dehogynem fogja megemelni a seggét a jómagyar polgár

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Na jó, ilyen ország márpedig tényleg nincsen. Kovács Zoltán Facebookon (!) kéri ki magának, a kormánynak vagy a büdös franc tudja kinek, hogy a holland delegáció Magyarország demokratikus állapotát vizsgálgassa. Mert hogy jönnek ők ahhoz! Hát tényleg, hogy is jönnek ahhoz, amikor senkinek a világon nemhogy joga, lehetősége sincs bármit számonkérni a maffián. Itt az van, amit a Fényesrenyaltseggű Népvezér és a körülötte sündörgő haszonélvezők akarnak. Hogy nekünk, igavonó barmoknak mi lenne az igényünk vagy az érdekünk, elvárásunk, az a sánta kutyát nem érdekli. Kovács Zoltán gyommal lepett orcájára simán ráfér a hőbörgés.

Kikéri magának. Én meg leszarom. Én is kikérem magamnak hogy évek óta az ország nyakán élősködik egy ilyen velejéig kártékony rablóbanda akiknek nem lehet megálljt parancsolni. Szétbasszák a társadalmat, szétlopják az országot, mindent tönkretesznek, ami véletlenül még működik. Közben Matolcsy György arról hörög, hogy majd a következő évtizedek valamelyikében ő be fogja vezetni az eurót. Szerintem meg a börtönből kurvanehéz lesz bármit bevezetni. Márpedig ennek az lesz a vége akkor is, ha sokan már nem hisznek ebben és úgy gondolják, ez a szar marad örök időkre.

Nem marad ez. Azt nem állítom, hogy varázsütésre jó lesz minden, mert még hosszasan vért fogunk izzadni, az biztos. Azt sem állítom, hogy egyszerű lesz ezektől megszabadulni, mert baromira nehéz lesz. Mindenhová beették magukat, mindenhol ott vannak és szívják a vért, mint a rohadt poloskák. Védik a saját érdekeiket az utolsó csepp vérünkig. Az érdekeik pedig azt diktálják, hogy hatalomban maradjanak bármi áron. Ahhoz már túlságosan mélyen benne vannak, túl sok szemétséget műveltek, túl sokat loptak, hogy ki tudnának ebből hátrálni. Nem tudnak, nem tehetik. Már benne van a világraszóló geciségekben a család, papa, mama, gyerekek, kutya, szomszéd. Mindenki. Nem egy kis korrupciós csínytevésről van szó, nem néhány hízott libáról, hanem súlyos milliárdokról, elképesztő és sokunk számára felfoghatatlan vagyonokról. Földekről, szállodákról, kastélyokról, gyárakról, titkos bankszámlákról.

Ebből már nincsen kiút. Kurvára nincs. Ezt meg kell védeni, bármekkora árat is fog fizetni érte az ország. Már nem csak a pereputtyot milliárdossá varázsoló politikusbűnözőknek van mit veszíteniük, hanem a hatalom seggében élősködő firkászoknak, a korrupció legalizálását tíz körömmel védelmező jogászoknak, a méltatlanul magas polcra feltoltaknak egészen addig az ifjú harcosig és amazonig, aki matricákat ragasztgat a jogvédő szervezetek ajtajára, hogy az migránsvédő szervezet. A hazugságokat szemrebbenés nélkül kamerába olvasó bemondótól kezdve a legutolsó falábú focistáig már mindenkinek nagyon sok a veszítenivalója, aki kiszolgálta és kiszolgálja ezt a rendszert.

Azt a rendszert, amiben már nem is titkoltan kerülnek át a disznószerelőnél átmenetileg parkoltatott vagyonelemek Orbán családjához. Szemrebbenés nélkül. És ugyanilyen pofátlanul, röhögve küldik el az Átlátszót, ezzel a teljes magyar társadalmat a véreres francba akkor, amikor tudni akarja, ki és miért fizeti Orbán Viktor repülőútjait. Ez már nem ügy, nincs hozzá közünk. Ott sündörög körülötte a teljes magyar oligarchakülönítmény (igen, Csányival az élen) és kiszolgálják az igényeit, bármi legyen is az az igény. Na, ők sem bukhatnak.

Tudom, most jön az, hogy dehát mindenki lop, amúgy is magyar az ilyen teszetosza, leszarja, úgyse tesz senki semmit, ez így marad örökké és amúgy is az én anyám picsáját, mit hőbörgök itt feleslegesen. Ó, dehogynem fogja megemelni a seggét a jómagyar polgár. De mennyire meg fogja. Varga Mihály közepes képességű könyvelőre általában nem érdemes figyelni, most azonban de. Visszaesik a gazdaság lendülete, de majd ők most jól megvédik a kéményen csüngő kisember csupasz seggét. Aha. Valódi, működő piacgazdaság nélkül állatira nehéz lesz. Mert az összeszerelőüzemek bármikor lehúzhatják a rolót, Mészáros Lölö és Tiborcz cégei meg senkivel szemben nem versenyképesek, csak ebben a szarszagú magyar posványban tudnak ők nagyot hasítani. Az uniós források apadoznak. Mindjárt meg fogja emelni az eltunyult seggét a jómagyar polgár, amikor nem lesz több sör a hűtőben és a csirkefarhát is csak álom marad. Ha nem lesz miből fenntartani a nagyoncsaládbarát ingyenebédes hókuszpókuszt, ha nem lesz finanszírozható tovább a közmunkának keresztelt baromság. Utoljára szerintem a külhoni testvérek fognak rácsodálkozni a szűkülő forrásokra, de oda is el fog jutni az a magyar csoda, amit mi itt évek óta szívunk kétpofára.

Meg fognak mozdulni a népek, kétségem sincs. És amikor ez bekövetkezik, akkor senki ne számítson halk orgonaszóra, sem az égből csöndesen hulldogáló virágszirmokra. Azon már régen túl vagyunk, hogy esély lenne egy csöndes kormányváltásra. Marhára régen túl vagyunk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.