Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Hacsaknem Blog


Most akkor mit kell gondolnia egy hithű fideszes szavazónak?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Olvastam tegnap a milliárdos állampártilag összeharácsolt médiaszörnyeteg egyik legmértékadóbban uszító sötét bugyrában a hangzatosan hangulatot keltő címet, miszerint

Csicskaország: Románia kész befogadni a migránsokat

Tovább olvasok:

A több mint 100 éve megfelelési kényszerben szenvedő Románia a függetlenségének teljes elveszítését úgy koszorúzza meg, hogy tövig benyal a migránspártoló országoknak. A román belügyminisztérium azt állítja, hogy ők eddig is migránspártiak voltak, de szándékuk jeleként be is fogadnák azt a 47 menekültet, akik az olasz felségvizeken rekedtek.

Aztán megnézem a hivatkozást is, ha már a szalag mellett mérgező propagandát gyártó betanított munkás odapakolta, így hangzik:

Románia kész átvenni az olasz felségvizeken rekedt humanitárius hajón utazó 47 menekült egy részét – közölte a belügyminisztérium. A migránsok egy részének befogadására való hajlandóság kifejezése tulajdonképpen igazolása az EU-tagállamok közötti szolidaritás elvének a migrációs jelenség kezelése érdekében, amely elvet a román EU-elnökség is támogat – fogalmaz a közlemény  

Tehát a tagállamok közötti szolidaritást fordította megfelelési kényszernek, a függetlenség elveszítésének és tövig benyalásnak az ügyeletes költő, amivel szemben – ez már mai hír – Magyarország tavaly 367 menekültet fogadott be. Igaz, hogy ez mindössze egyötöde, vagy talán még annál is kevesebb a 2017-ben befogadottak számának, de az egy bevándorló naponta így is simán kijön. Azaz nem 47-et, sem 47-nek a töredékét, hanem 367 darabot fogadott be Magyarország. Köztük található Orbán haverja, a köztörvényes macedón bűnöző, Nikola Gruevszki is. Akkor ez tövig benyalás, vagy a szuverenitás feladása? Mert a Fidesszel összefüggésben más lehetőség nincs.

Kerestem, de nem találtam sehol – sem a fent hivatkozott morális fertőben, sem az egyéb, NER-szócsőként üzemelő bugyrokban – a logikusan elvárható őrjöngést, amely valami ilyesmi lehetne: Magyarország csicskaország, amelyet egy hazug bűnbanda vezet. Amely hazug bűnbanda százmilliárdos közpénzpropagandával veri át a kizsigerelt országlakókat negyedik éve. Akiket azzal etetnek Orbán Viktor után zsinórban három kétharmaddal, hogy ide nem jöhet senki, hogy nem leszünk bevándorlóország, hogy tartsák tiszteletben a szuverenitásunkat, miképpen mi is tiszteletben tartjuk a másokét; hiszen mi soha nem vetemednénk arra, hogy más országok belügyeibe beleugassunk, de közben fű alatt – a 2017-ben befogadott 1300 bevándorló mellett – további 367-et azért biztosan befogadtunk.

Nincs sehol nyoma a felháborodásnak, a szuverén nemzeti asztal csapkodásának. Pedig a következetes, keresztény, polgári, nemzeti migránsozás jegyében ez elvárható lehetne. Ezzel szemben az van, hogy Románia (sokan másokhoz hasonlóan, akik már bele is döglöttek a ) csicskaország, amiért az olasz felségvizeken rekedt humanitárius hajón utazó 47 menekült egy részét (vagyis még csak nem is 47-et) befogadja, Magyarország mindeközben az Európai Unió bevándorláspárti többségének ártatlan áldozata, amelynek kormányát nem azért ültették szégyenpadra kevesebb, mint fél év alatt másodszor, mert szétveri a jogállamot, hülyének nézi a fél világot, lop, csak, hazudik, hanem mert megvédi a népet az idegen vallású és kultúrájú, terrorista-erőszakoló migránshordáktól.

Ehhez képest van annak egy messziről bűzlő bája, hogy miközben az Orbán-kormány és csatlósai abból élnek politikailag és elnyomásilag 2015 nyara óta, hogy a migránserőszakkal és migránsterrorizmussal riogatnak, hogy Nyugat-Európát a muszlim emberszabásúak által szétvert, élhetetlen no-go zónaként ábrázolják, hogy véres kommunikációs háborúban állnak Európának a migárációs krízist – megkésve bár, de – felszámolni kívánó részével, hogy kizárólagos cselekvési tervként putyinista álhírekkel, bizonyíthatóan hazug, lejárató kampányokkal bomlasztják az európai szolidaritást, mégis afgánok, irakiak, szírek, pakisztániak, irániak tucatjait fogadják be. Vagyis mondhatni ugyanazt csinálják, mint azok az országok, amelyeknek kormányai valóban naponta szembesülnek a migráció okozta problémákkal, ám Orbán kelet-európai illiberális bandájával ellentétben soha nem vetemednének arra, hogy olcsó tömegárucikket gyártsanak a gyűlöletből.

Félreértés ne essék: a Stop Soros elmebaj természetesen nem csak az egybites, de legalább milliárdos pártállami kommunikáció szintjén, hanem a gyakorlatban is megérlelte az ő gyümölcseit. A menekültként, oltalmazottként vagy befogadottként elismertek száma röhejesen eltörpül azokhoz az idegen kultúrájú, vallású külföldiekhez képest, akik letelepedési kötvényekkel érkeztek Magyarországra, hogy az adófizetők kiszipolyozása árán Rogán és Habony offshore üzleti köre nyerészkedhessen.

Viszont ha 47 nyomorult befogadása miatt egy országot simán le lehet csicskázni (nem mintha Románia nem ugyanaz a korrupt kelet-európai hely lenne, amelyiknek Magyarországhoz hasonlóan nehezen megy a demokratikus késsel-villával táplálkozás), akkor a 367-hez hogyan kell viszonyulnia egy elvakult fideszes rajongónak? Még egyszer: a 47, vagy a 367 szánalomra méltóan nevetséges szám 8-10-15-20 milliós országok viszonylatában, a 367 csak az erkölcsileg gerincferdült, Európa szétverésén munkálkodó, migráns- és Soros-fóbiából hihetetlenül jól megélő magyar kormány mocsári kommunikációjának viszonylatában felháborító. Mert itt minden erre épül, ezzel kel, ezzel fekszik, és ezzel álmodik ragacsos álmokat az egész országvezetés. Már régóta nincs olyan társadalmi probléma, kín és keserv, amire ne Soros, és a kezéből táplálkozó migránsok fenyegető rémképe lenne a válasz, úgyhogy a kérdés ebben, és csak ebben a szégyenletes kontextusban igenis jogosan felvethető: ha nem erről volt szó a nemzeti konzultációban, ha ezért tapétázzák ki az országot faltól falig uszító propagandával, akkor mégis hogy kerülnek ide ezek az emberek? Ha ezek a migránsok itt vannak (és most nem beszélek azokról az importált ukrán és egyéb vendégmunkásokról, akik természetesen nem migránsok, de muszáj volt őket befogadni, mert a munkaerőhiány miatt már a jobban teljesítés propagandája is beleállt a fölbe, hát még a valóság), akkor azért vannak itt, mert Soros ráerőltette Brüsszel kvótáját Magyarországra, vagy azért, mert az Orbán-kormány Finkelstein formulája szerint hazudja magát a bevándorlás iránti zéró tolerancia világítótornyának, miközben az egyetlen kormányprogramjuk is eszelős hazugság?

Jó, nem az a hír már megint, hogy hazudnak, a kérdésre válaszolni sem szükséges, de gondoltam, hogy teszek még egy sokadik halovány kísérletet arra, hogy rámutassak: nincs nagyobb átverés annál, mint amit az Európai Unió perifériáján szabadrabló szuverén magyar kormány a migrációval kapcsolatos vérgőzös óbégatás hátterében művel. Aki akarta, eddig is látta, aki meg annak örült, hogy ide nem jön büdösmigráns, mert Orbán megvéd (a honi, fajtatiszta, homogén, bennszülött erőszakolástól és egymást legyilkolástól érdekes módon meg sem próbál megvédeni), annak meg itt az újabb bizonyíték: a saját zsebéből kilopott pénzen hazudnak neki. Nem hír, csak egy kisebb tragédia.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.