Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


(Rém)álomcsapat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Micsoda banda jött össze kilenc éve, amikor Orbán Viktor lett a kormányfő. Sokoldalú ember ő, ki is osztotta a szerepeket kedvenceinek. Ő a fővigyázó mester. Nem is tudom, miért nyavalyog a nép, hiszen annyian óvják országunkat, a magyar embereket, hogy nyugodtan hajtjuk álomra okos fejünket. Orbánék megvédenek mindent és mindenkit. Önök is így gondolják? Ugyan, mi bajunk lehetne? Lehetnének Magyarország aranycsapata, lehetnének Magyarország álomcsapata. Nem lettek, megpróbálom elmondani miért is.

Orbán Viktor vigyáz a demokráciánkra. Jogász lett, Soros-támogatással okosodott, hogy a komcsik helyett demokraták vezessék az országot, tette-vette magát a Liberális Internacionálé alelnökeként, aztán a ruszkik haza, térdre csuhások annyira megviselték személyiségét, hogy szépen lassan belefogott a diktatúra tanulásába. Mára eminens tanuló lett: a lopunk, csalunk, hazudunk, gyűlölünk, kirekesztünk, megbüntetünk egoista professzorává vált, és vitte magával csókosait.

Áder János vigyáz Orbán Viktorra. Addig jó neki, addig lehet, hogy a pecabot végét államfőként markolássza. A nem létező köztársaság fő állami horgásza, mindig segít maguknak kifogni a nagy halakat.

Kövér László a parlamentarizmusunk ékköve. Amikor a félresöpört ellenzéki Szabó Tímea, Vadai Ágnes, Tordai Bence demokratikus kisujját meglátja, annyira begyullad, hogy az egész karjukat megbünteti. Jó cselekedetében még bunkó is lesz: „Önmagában méltatlan, hogy a tőlem balra helyet foglaló képviselő hölgyek és urak (az MSZP-frakció – a szerk.) egyáltalán itt ülhetnek az Országgyűlésben”.

Pintér Sándor a szegény emberekre, a hajléktalanokra bukik. Meleg dutyiba kísérteti őket – jó szívvel, lelkesen.

Stumpf István társaival együtt az alkotmányosságunkra emlékeztet; megkreálták az alaptörvényt maguknak, azóta hajtanak a monarchiára.

Polt Péter a törvényességünkre kényes. Kiváló jogászként tudja, hogy a Fidesz-természet törvényei szerint a tárgyak és az ellenzékiek valamint a szegények lefelé esnek.

Szijjártó Péter kürtölő művészként naponta a Soros szimfóniát fújja. Basszus, mindig hamisan szól. Hajrá, Péter, gyakorolj! Kurva magas lovon ül, azért is utálják Európában, mert állandóan lóhátról beszél, onnan magabiztos, öntelt, másokat lenéző. Orbán babusgatója.

Matolcsy György díszpintydoktor (gratulálok a debreceni egyetemnek) félreteszi a pénzünket, nehogy elherdáljuk – addig is, amíg eljut hozzánk, felvásárolja az összes festményt, antik tárgyat, és befektet milliárdokért palotákba. Jut belőle a családnak is.

Selmeczi Gabriella az örökös nyugdíjőrzőnk. Hűséges Fidesz-asszony, akinek segítségével úgy elnyelte a föld a 3 ezer milliárdunkat, hogy abból csak kifli csücsök maradt. Azt eszi az ország harmada.

L. Simon László költő is. Közízlésünk formálója: „… iskolát alapítottam / és egy röhögő törpét követtem / akivel szétbaszott zsidó kurvák seggéről készítettünk / gipszlenyomatokat…”

Semjén Zsolt rohadt migráns rénszarvast lő ki illegálisan, itthon ájtatos mosolya Orbán Viktoré. Ő segíti, mert az Isten már szégyelli a védett hatalmi személyét.

Czunyiné dr. Bertalan Judit gondoskodik arról, hogy senki ne legyen okosabb nála. A bolondját járatja saját magával.

Rogán Antal ülve alvás közben is változtatja vagyonnyilatkozatát, szépíteni próbálja, hogyan és miből lett ő pasa a budai Pasa parkban. Ártatlan, ő az, aki soha sehol egyetlen bűnözővel nem találkozott, nem beszélt.

Novák Katalin a nemzet kerítőnője, ha nincs férjed szerez neked egyet. Minimum.

Kásler Miklós csúcsra járat bennünket. Olyanná teszi az egészségügyet, az oktatást, hogy abba csúcs élmény lesz belehalni, megbutulni.

Bakondi György a Nemzet Tél Apója. Azzal foglalatoskodik, hogy hétfőn beültet egy autóba négy migránst, kedden mind a négyet átülteti egy másik autóba; szerdán aztán ezt a négyet átülteti egy másik autóba; csütörtökön (türelem, okos, jó munkához idő kell), mind a négy migránst átülteti egy másik autóba; pénteken átülteti őket egy másik autóba; szombaton is átülteti a négy migránst egy másik autóba, vasárnap is. Elkészül a jelentés a Vezérnek és Uniónak: vasárnap hétszer négy, azaz huszonnyolc migráns akarta kibelezni a magyarokat.

Kocsis Máté az egyik kedvencem. Radikálisként, zsidózóként, Horthy- és Hitler imádóként az elit Fidesz csapatban frakcióvezetésig tornászta fel magát. Mindenki érdeme szerint. Önálló gondolata azóta nincs. Egyszer volt, sajnálom, hogy kútba fulladt – mármint az ötlete. Tudják, drogtesztet akart bevezetni a 12-18 év közöttiekre, a választott politikusokra és az újságírókra.

Benne voltam a kiválasztottak között, végre rám is gondolt a népbarát Fidesz. Micsoda élmény lett volna Kocsis úrral együtt vizelet tesztre menni. Mégsem pisil mindennap együtt egy újságíró az uralkodó párt vezető politikusával. De csakis külön helyen és nem egyszerre – biológiai különbözőségünk okán.

Ajaj, nem lett belőle semmi, pedig utána elkísértem volna elmegyógyászhoz is. Ezt a mai napig tartom, mert Kocsissal együtt minden hatalmon levő politikusnak félévente kötelezően el kellene mennie elmeorvosi vizsgálatra. Kiderüljön, gyogyós-e. Egy beteg elméjű politikus sokkal nagyobb veszélyt jelent a társadalomra, mint azok fiatalok, akik néha szippantanak egy kis könnyű drogot. Utóbbiak gyógyíthatóak könnyebben, mégpedig úgy, ha a papíron kívüli dilis politikusok gondoskodnak arról, hogy legtöbbjük sanyarú sorsa megszűnjék. Úgy, mint hajléktalanság, éhezés, kirekesztés, emberi jogok semmibe vétele, jövőjük elrablása. Kíváncsi lennék, hogy a politikusok drog-, illetve elmeorvosi vizsgálata után mi derülne ki: a narkósokból vagy a hülyékből lenne több közöttük. Luxushülyékből – mondta volt egyszer Kuncze Gábor.

A csapat kerete bármikor, bárkivel bővíthető, meg is teszi Orbán Fidesz szövetségi kapitány, már annyi rajtunk az élősködő, mint nyárfaerdőben a nyárfa. Lehettek volna aranycsapat, lehettek volna álomcsapat, e helyett kialakult Magyarország rémálom csapata. Azt mondják az orvosok, hogy rémálom ellen B1-vitamint kell szedni. Tiszteletem a dokiknak, de a valóságot kellene meggyógyítani. Saját magunknak.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.