Július 27,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Szellemi árvízkárosultakra kalibrált kommunikációs exkrementum

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,384,312 forint, még hiányzik 615,688 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hasít az ország, dübörög a jobban teljesítés milliárdos kampánya, a Honvédkórház sürgősségi centruma már csak a katasztrófa-ellátást garantálja, a csilliárdos paksi beruházás már most közel két éves csúszásban van úgy, hogy az orosz hitelt ennek ellenére is törleszteni kell, éppen 400 munkavállalót eresztenek szélnek miután a Szarvasi Vas és Fémipari Zrt. közel 70 év után csőd szélére került, és mit csinál az államnak pártja? Kommunikál.

Nem egészen 24 óra leforgása alatt (úgy, hogy közben gyaníthatóan szunyáltak is az elvtársak és a szombat is benne van) nem kevesebb, mint három közleményt préseltek ki magukból – már ha az alább látható kommunikációs exkrementumokat annak lehet nevezni -, amely közleményekben azt árulják a híveiknek, hogy zsinórban háromszor kétharmados kormányzás után még mindig nem ők tehetnek semmiről.

Gyurcsányék sorra megszavazzák a Soros-terv végrehajtását – Reagálás Arató Gergely (DK) nyilatkozatára (aki azt kérte az állampárttól, mutassák már meg a Stop Soros! kampányt megalapozó közvélemény-kutatások adatait – szerk.) Gyurcsányék, ahogy mindig, most is rohannak Sorost védeni. Nem csoda, hiszen ők is feliratkoztak a bevándorláspárti Soros-listára. Mindenki tudja, hogy a Gyurcsány-párt a brüsszeli bevándorláspárti politika legnyíltabb képviselője Magyarországon. A DK minden egyes a Soros-tervet szolgáló brüsszeli bevándorláspárti javaslatot támogat, legutóbb is megszavazták az Európai Parlamentben, hogy a Soros-szervezetek támogatását megháromszorozzák. Ha rajtuk múlna, bevándorlóországot csinálnának Magyarországból.

A szocialisták tönkretették az egészségügyet – Reagálás Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) nyilatkozatára (aki szóvá tette, hogy a honvédelmi miniszter azt hazudta, a Honvédkórház minden osztályán továbbra is zökkenőmentes a betegek ellátása, pedig dehogy – szerk.) Azok a szocialisták beszélnek, akik folyamatosan elvették az egészségügytől a pénzeket, hagyták leépülni a betegellátást, nem gondoskodtak a dolgozók utánpótlásáról, valamint bezárták az egészségügyi szakképző iskolákat, kiszámíthatatlanná tették az egészségügyi életpályát, megalázóan alacsony bérekért dolgoztatták a dolgozókat, utcára tettek több ezer ápolót és háziorvos nélkül hagytak több száz települést. A Fidesz 2010 óta pótolja az egészségügytől korábban elvett pénzeket, gondoskodik az ápolók, orvosok utánpótlásáról és emeli a bérüket.

A baloldal nem segítette az otthonteremtést és most is eltörölné a csok-ot. A Fidesszel szemben a baloldal nem segítette a családok otthonteremtését és most is eltörölné a csokot. Gyurcsány és a szocialisták kormányzásuk idején megszüntették az első Orbán-kormány által bevezetett otthonteremtési támogatásokat. Eltörölték az otthonteremtési adókedvezményeket és az államilag támogatott lakáscélú kölcsönöket is. Ezzel sokaktól teljesen elvették az esélyt az önálló lakás vásárlására. Kormányzati támogatás hiányában kockázatos devizahitelbe kényszerítették a családokat, és ezzel több mint egymillió család otthonát és megélhetését sodorták veszélybe.
Az ellenzék az elmúlt években sem támogatta az otthonteremtést segítő intézkedéseket. Nem támogatták a csok bevezetését, a csökkentett lakásáfát és az otthonteremtési program költségvetési támogatását sem. Ma biztonságos, kiszámítható és államilag támogatott az otthonteremtés. A csok és a kedvezményes kamattámogatású kölcsön egyre több család otthonteremtéséhez járul hozzá.

Tudom, nem újdonság: pontosan ezzel a szellemi árvízkárosultakra kalibrált óvodás bezzegezéssel nyomulnak kilencedik éve. Az első 2-3 évben még jogos is volt másokra, amazokra, a tudjukkikre mutogatni, hiszen volt bőven mit rendbehozni. De hogy miután 8 év alatt az Európai Unió második legszegényebb országává züllesztették Magyarországot; miután a szabadságszerető magyar népet maguk előtt tolva kőkemény autokráciába fullasztották  az országot, miután 8 évük volt arra, hogy az egészségügyi rendszert olyan szintre hozzák, hogy az meghaladja az afrikai elfekvők színvonalát, ahol alapvetés volna, hogy senki ne haljon bele egy banális fertőzésbe, nem az, hogy május 40-re kapjon időpontot egy átkozott hasi ultrahangra; miután egyik napról a másikra hozott törvényekkel (lásd: lakástakarék-pénztárak bedöntése) gyalogolnak végig emberi egzisztenciákon; miután a saját gyűlöletgyárosuk (Birnbaum) leplezte le a Sorosra felhúzott ordenáré hazugság-kampányukat, amivel évtizedekre megmérgezték az ország agyát és lelkét, 2019-ben még mindig Gyurcsány, a baloldal, a szocialisták tehetnek arról, hogy a Fidesz legfőbb politikája a korrupció, a lopás, csalás, hazudozás. Még mindig nem unja a tisztelt Orbán-hívő közönség?

Jó, akkor zárjuk rövidre: ha mindenki eltakarodna holnaptól, és egyedül Orbán büdöslábú zenekara maradna a politikai palettán, ha mindenki elhúzna a vérbe, akinek köze volt az elmúlt nyolc év előtti elmúlt nyolc évhez, ki a szarra kennék, hogy a katasztrófa szélére sodorták az országot (nem csak a Honvédkórház sürgősségi centrumát), és a Peking-Moszkva tengelynek kiárusították a jelent és a jövőt? Ha már nem lesz senki, akire átkot lehet szórni, akit rágalmazni lehet, akire mutogatni lehet, akkor vége lesz ennek a gyalázatos cirkuszi mutatványnak? Vagy ez már mindig így marad?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.