Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Szabadságunk konzultációs levele

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Akkor töltöttem volna ki a nemzeti konzultációs kérdőívet a családok védelméről, ha a következő kérdésekre kellett volna válaszolni:

Szeretné, ha a magyar kormány adna naponta 10 ezer forint kosztpénzt a családoknak?

Szeretné, ha a magyar kormány a gyermekei iskoláztatásához adna évente 1 millió forintot?

Szeretné, ha a magyar kormány biztosítaná, hogy Ön a munkahelyéről 500 ezer forint alatt ne vihessen haza fizetést?

Szeretné, ha a kórházakban külön szobában gyógyítanának minden beteget?

Hahahaha. Nem is folytatom. Ugye, ilyen nincs.

Olyan van, hogy a magyar kormány milliárdokért küldözget leveleket, hülye, manipulált kérdésekkel. Ennél is jobban utálom, hogy azzal dicsekednek, hogy 1 millió 382 ezren válaszoltak azokra. Megint csak hahahaha. Mert ha 8 milliót vitt a posta, akkor 6 millió 700 ezren nem válaszoltak Orbán Viktornak. A magyar emberek. Novák Katalin emmis államtitkár élen bír járni a lózung gyártásban: mert a magyar emberek között nemzeti konszenzus van a családok védelmében, természetesen a bevándorlással, a migrációval szemben. Mi az illatos szappan köze van a Sorosnak mindehhez? Vagy talán a Soros nem akarja, hogy a magyar nők szüljenek magyar gyerekeket? Annyira büdös ez Fidesz-szappan, hogy az egész látványos műtörődést jobb gyorsan lemosni.

Nézzük az alaphelyzetet. Először az oroszt, hogy le ne maradjanak ők sem az orbáni palettáról. My lyubim, Putin! Az történt, hogy Oroszországban is emelkednek az élelmiszerárak. Az egyik párt képviselője azt mondta a lakosságnak, ha nincs pénzük élelmiszerre, egyenek kevesebbet. Még azt is hozzátette, hogy az oroszoknak a történelmük során többször kellett szembenézniük az éhínséggel, és különben is a koplalásnak áldásos egészségügyi hatásai vannak.

Különben is, II. Katalin orosz cárnő nem utazott a felcsúti kisvasúton, ugye. Ezt meg én mondom. Meg azt is, hogy hülye ember nem csak magyar földön terem.

Nekünk vannak sajátjaink. Így igaz, kevesebből is életben lehet maradni – Zsiga Marcell és Pintér Sándor után szabadon. Akinek kevés étel jut, az annyit is ér – Lázár János után szabadon. Magyarországon nem reggelizni, életmód – Harrach Péter után szabadon. Az országunkban nincs szegénység – Rétvári Bence után szabadon. Nincs bizony, mert akinek nincs, az elmegy lopni – Hegedűs Zsuzsa után szabadon.

Akinek kihagy az agya, az miért nem megy pszichiáterhez, mert a felettébb pofátlan politikusoktól ments meg, uram – vagy mentsük meg magunkat (én utánam, szabadon).

Akkor azt is megkérdezném a narancssárgába öltözött papagájoktól, ha minden ilyen kurva nagy rendben van, akkor a drága vezérük mivel és kivel szemben akarja a családokat megvédeni? A migránsok nem támadnak. Ha nincs szegénység; ha évente tíz százalékkal nőnek a fizetések; ha a dolgozók örülnek, hogy túldolgozhatják magukat; ha minden kisgyerek új ruhában jár iskolába, oda ahova akar; ha minden fiatal tanulhat főiskolán, egyetemen…

… akkor mi a szent lópottynak fárasztja magát az ország várbéli ura? Talán lelkiismeret-furdalása lenne? Neki? Sosem volt. Szembe nézés helyett papíron is lehet hazudni, kábítani másokat, ostobaságokat írni, fényezni a levélnyi semmit. Bírja bármelyik cetli, nem jön zavarba, nem beszél vissza, türelmes is. A papír.

És mi? Konkrétan azt szeretném, ha sem papíron, sem a valóságban nem szerepelne már ez a népnyúzó alakulat. Elhiszik, hogy egyszer csak mi diktáljuk a levelet? Mondjuk így: Tisztelt Független Magyar Bíróság! A Magyar Köztársaság nevében az alábbiakban felsoroljuk Orbán Viktor bűneit: 1, 2, 3…, 105, 106, 107…, 1012, 1013… folytatás a 2019. oldalon.

A szabadságunk konzultációs levele lesz.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.