Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Törvényt írni a törvénytelenség elfogadtatásához

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! Lássuk a mai nap kiemelt kommentjeit:

Rettentően sajnálatos, de ez nagyon ki lett találva. Mármint a vidék agymosása. Eszi, nem eszi, nem kap mást, s az, ami elérhető, az 24/7 – ben a NER propagandát „nyomja”. Családi (megdöbbentő) példát tudok elmondani: Édesanyám, bár 92 múlt, szellemileg teljesen friss, művelt, sokat látott és tapasztalt, sajnálatos események miatt egy vidéki önkormányzati idősek otthonában kellett elhelyeznünk. A TV elérhetőség adott, de még így is sokkolóan hatott rám, hogy őszinte meggyőződéssel állította, a tüntetőket Soros pénzeli. Agyilag leblokkoltam teljesen, pedig szerettem volna megkérdezni, hogy szerinte vajon például hogyan történik a kifizetés?

Úgy vélem, ha igaz az, hogy Budapesten is van még sok tennivaló, akkor százszor annyi energia kell a vidék „felébresztéséhez”. Orbánék a vidékkel nyertek de a vidékkel fognak veszíteni is!(Attila)

A zsidókat szeretik úgy kezelni, főleg az antiszemiták, hogy egy homogén gyülekezet. Az igazság viszont az, hogy ugyanolyan sokféle zsidó van, mint nem zsidó. Orthodox, neológ, jobboldali, baloldali, művelt, műveletlen, kapzsi, nem kapzsi. Ez a mocsok ugyanúgy nem képviseli a zsidóságot, ahogyan Soros sem, nagyon távol állnak egymástól. De én elhiszem, hogy ez a féreg a Soros kampányával a szabad társadalmat, a liberalizmust, a demokráciát vette célba, nem a zsidóságot. Sok esze azért nem lehet, mert nem számított rá, hogy ez a kampány más országban hogyan érkezik meg.(Marianna)

A Momentumos Cseh Katalin egy igen érdekes posztban mutatta be a mai Magyarországot és azt, hogy itt senki sincs biztonságban. Történt ugyanis, hogy még a tegnapi budapesti demonstrációk előtt a város egy szinte elhagyatott részén a fotósok kedvéért a magasba emelt egy füstszórót. Ezt követően csatlakozott a demonstrációhoz, majd annak végeztével elindult haza, azonban még útközben, a semmiből megállították őt a rendőrök, hogy se szó, se beszéd megmotozzák és átkutassák még a pénztárcáját is. Lássuk saját szavaival mi is történt:

a semmiből előbukkanva, a gyanútlanul sétálgató turisták között hirtelen megjelent négy rendőr. Körbefogtak, és mire észbe kaphattam volna, egy rendőrfurgon is lefékezett mellettünk. Igazoltatás, motozás, alapos ellenőrzés. Ízekre szedték a táskámat, kipakoltatták és átnézték a személyes tárgyaimat, a telefonomat, belelapoztak a jegyzetfüzetembe, kinyitották a pénztárcámat, és még az apró közé is belekotortak. Megdöbbenve álltam majdnem fél óráig, minden információ, felvilágosítás nélkül, rendőrök gyűrűjében. Hiába kérdeztem őket arról, hogy mégis mi az eljárás apropója, vagy éppen hogy mivel vádolnak, hosszú ideig semmilyen tájékoztatást nem kaptam.

Természetesen ezt is csak parancsra tették a szegény rendőrök, akik csak végzik a munkájukat. Szó nincs ok nélküli igazoltatásról, ez mindössze egy törvényes igazoltatás volt, amelynek során átvizsgáltak egy gyanús egyént. Persze idővel kiderült, hogy a rendőrségnek a korábbi füstszórós eseménnyel volt gondjuk.

Az indok: tiltott pirotechnikai eszköz veszélyeztető használata.

Brutális lehetett a veszély, ha 4 rendőr kellett a Momentumos Cseh Katalin igazoltatásához és átkutatásához. Persze szó sincs arról, hogy a korábbi esetekhez hasonlóan – amikor hasonló baromságok miatt viselkedtek valakivel bűnöző módjára – ismét megfélemlítésről van szó, ahol a hatalom a rendőrséget használja erre a feladatra. Dehogy. Itt kérem szépen a magyar nemzet egységének megvédéséről, a Soros-zsoldosok lekapcsolásáról és méltó módon történő megbüntetéséről van szó. Hány hasonló eset kell még ahhoz, hogy mindenki felfogja végre, a hatalom saját politikai céljaira használja a rend őreit?

Köszönjük, hogy biztosítjátok a gyülekezési törvény hatálya alá tartozó rendezvényünket! – mondta egy a tüntetés elején vonuló demonstráló

Akár tetszik, akár nem, ilyen gondolkodásmóddal bizony nincs értelme kimenni egy tüntetésre. Egy demonstrációnak ugyanis az a célja, hogy megmutassa egy tömeg haragját, dühét, melyet jelen esetben a kormánnyal szemben érez. Egy tüntetésen azonban ahhoz, hogy valaki beszéljen is arról az eseményről, bizony fel kell rúgni a szabályokat. Nem lehet mindig engedélyt kérni, felmenni a járdára ha a rend őrei azt kívánják meg, vagy hazamenni, mert erre kért a tüntetés hivatalos szervezője. Egy igazi tüntetés akkor kezdődik, amikor a hivatalos program véget ér, onnantól ugyanis a tömegé a döntés, nem pedig egy szervezőé, aki átgondolja minden egyes lépését.

Tüntetésekre pedig lehetne okunk, elég megnézni Rogánék legújabb, a magyar állampolgárok személyes adataiban vájkáló rendelkezését, miszerint:

A törvényt kiegészítő kormányrendelet szerint a szállodáknak legkésőbb június 30-ig, a panzióknak szeptember 30-ig, a kempingeknek, üdülőházaknak, közösségi szálláshelyeknek és a magánszállásadást is magába foglaló „egyéb szálláshelyeknek” december 31-ig kell regisztrálni magukat a Rogán Antal által életre hívott Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. (MTÜ) üzemeltetésében lévő Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központnál (NeTAK).

Ez a valóságban annyit jelent, hogy minden magyar állampolgár, aki hotelben, szállodában stb. száll meg, köteles lesz személyes adatait megadni, amelyet az új szoftver – melynek használata kötelező – feltölti egy olyan tárhelyre, ahol nem csak a szállásadó, de a rendőrség is hozzáfér az információkhoz. Ez pontosan azt jelenti, aminek az látszik: a hatalom általi titkos megfigyelés lehetősége. A rendőrség ugyanis nem köteles tudati a szállásadóval, hogy épp adatokat gyűjt az egyik ott megszálló vendégről. Itt tartunk ma Magyarországon, a titkos megfigyelés teljesen elfogadottá válik, amely ellen mi nem tehetünk semmit. Ezen gondolkozzanak el azok, akik a mai Magyarországon minden szabályt és törvényt be akarnak tartani, mondván, az a helyes. Át kéne gondolni, hogy meddig hagyjuk azt, hogy a hatalom gond nélkül fogadjon el olyan törvényeket, amelyek az állampolgárok jogait sértik. Itt ugyanis sokadszorra is ez történik.

Lássuk mai cikkeinket:

A lumperproli lopja a vécépapírt a kórházból

Ki ne másszanak a küszöb alatt

A kapzsiság nem ismer sem bőrszínt, sem vallást 

Elhunyt Andy Vajna

Nem csak a szentek vannak leragasztva a falon, hanem a falhoz állított nép szeme is le van ragasztva

Most búvik a csönd

Belém már nem fér több tű, rám már nem fér több kitűző

A nap kommentje pedig Virágé:

 Azért még szeretném megélni, hogy Bencsik és Bayer hirtelen az ellenzék oldalára cseppen.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.