Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


A kapzsiság nem ismer sem bőrszínt, sem vallást

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az utóbbi napokban nagy vihart kavart a George Birnbaummal készült interjú, de szerintem nem elég nagyot. Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy folyamatos elhazudó jelent használ. Ráadásul saját magát hazudtolja meg az interjún belül.

Nézzük csak ezt a két mondatot egymás után:

„Amikor megterveztük a kampányt, egy másodpercre sem jutott eszünkbe, hogy Soros zsidó.”

„Nem támadhatok valakit azért, mert zsidó?”

Már itt benne van, hogy csak védi a mundér becsületét, de elszólta magát. Ugyanis miért védekezne a második mondattal, ha nem jutott volna eszébe, hogy Soros zsidó? És pláne miért használták volna a Göbbels-i propaganda által ihletett plakátokat csak úgy?

De nézzük a második párost:

„Amikor megterveztük a kampányt, egy másodpercre sem jutott eszünkbe, hogy Soros zsidó.” 

„A kampányunk senkit nem tett antiszemitává, aki azelőtt nem volt az. Legfeljebb mutattunk nekik egy új áldozatot.”

Vagyis nagyon is tudatosan játszottak az antiszemitizmusra, amire rájátszottak a hírhedt kék plakátokkal. És ezek után van pofája azt állítani, hogy eszükbe sem jutott zsidózni?

George Birnbaum, Ön egy hazug szarházi!

Lehet, hogy Izraelben segítően tevékenykedik a zsidók javára, de én csodálkozom, hogy a Moszad még nem csapott le rá, mint annak idején Eichmannra. Vagy megint majd csak utólag kell rácsodálkozni a katasztrófára?

„A tökéletes ellenfél az, akit újra és újra megütsz, de soha nem üt vissza. Annyira kézenfekvő volt. Ez volt minden termékek legegyszerűbbike. Csak be kellett csomagolni és eladni.”

Ebből is tisztán látszik, hogy a kapzsiság nem ismer sem bőrszínt, sem vallást. A saját anyjukat eladnák némi haszonért. Illetve ez az igazi bátor hozzáállás, biztosra menni. De kíváncsi vagyok, hogy ha meg akarják ölni puszta antiszemitizmusból, akkor vajon majd megkegyelmeznek-e neki csak azért, mert ő engedte szabadon és szította fel újra rég nem látott magasságokba ezt a bűnös eszmét. Alig hiszem.

bircanyeerow