Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem pártszövetség lesz az, hanem bűnszervezet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) pártszövetsége nemcsak a magyar történelem, hanem az Európai Unió történetének legsikeresebb politikai konstrukciója – jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke a párt évadnyitó rendezvényén csütörtökön.

Harmadszorra nyertük meg kétharmaddal a magyar országgyűlési választásokat, ami nagyban köszönhető a külhoni magyaroknak, akik szavazataikkal nemzethűségről tettek tanúságot– hangsúlyozta. (MTI)

A többségnek nem mondok újat, de nem lehet elégszer hangsúlyozni a tényt: a Fidesz-KDNP nem politikai konstrukció. Ez üzleti konstrukció. Abból is a létező legszarabb verzió. A fiúk semmi újat nem találtak ki (soha életükben egyébként, minden ötletük, minden szlogenjük vagy lopott, vagy a Finkelstein-Birnbaum párostól vásárolt), amit már régen ne csinálnának bizonyos bűnözőgyanús üzleti körök.

Létezik a kereskedelemnek egy vadhajtása, amivel biztosan mindenki találkozott már. Ha máshol nem, a rendőrségi hírekben. Időről időre létrejönnek olyan vállalkozások, melyek az emberi hiszékenységre, tudatlanságra, tájékozatlanságra és butaságra építenek. A séma egyszerű. Felvesznek üzletkötőnek néhány lelkiismeretlen, agyatlan, de jó memóriával rendelkező figurát. Ezeket betanítják, ameddig már álmukból felverve is képesek ugyanazokat a mondatokat elsorolni. Már csak néhány gagyi árucikkre van szükség és dől a pénz. Termékbemutató (szigorúan zárt körű, csak meghívásra), ingyenes orvosinak tűnő vizsgálat, valami veszélyes, fájdalmas, vagy egyenesen halálos kór felfedezése és akkor jön a megváltás: hiszen a cégnek pont erre a betegségre létezik egy terméke! Ez a termék meggyógyítja a frissen fellelt kórságot, fájdalommentes örök élet a jutalma annak, aki megvásárolja! Ajándékba jár mellé egy kupica az örök fiatalság vizéből. A delikvens boldogan viszi haza a súlyos százezrekért vásárolt száz forintos felmosóvödröt, lópokrócot és a poshadt csapvizet. Várja a csodát, de a csoda elmarad. Ellenben kifosztották. Erre előbb-utóbb a többség rájön, akkor olvashatunk a rendőrségi hírekben az ügyről. Néhányan soha nem jönnek rá, mindvégig hiszik, hogy a vödörrel a fejükön, a lópokrócba burkolózva örökké élnek majd. Ennyi a történet, nem több ennél.

A Fidesz-KDNP ugyanezen az elven működik. Néhány erkölcstelen bűnöző összedugta a borgőzös fejét annak idején a kollégiumi lábszagban és eldöntötték, hogy ők lesznek az ország leggazdagabb emberei. És belevágtak. Létrehozták a megfelelő vállalkozást, megvannak a szükséges üzletkötők, betanulták a szöveget, amitől nem is tudnak, nem is szabad eltérni. Ugyanazt mondja mindegyik mindenkor, minden kérdésre. Soros, migránsok. Ezek a varázsszavak. Ezzel házalnak, ezzel ijesztgetik ugyanazt a vásárlói kört, amit a többi ilyen csaló banda is mindig megcéloz. A hiszékenyeket, tudatlanokat, tájékozatlanokat, butákat, csodavárókat. Eladják nekik az illiberális humbugot, a határkerítést, Orbán Viktort, a vallást. Aki megveszi ezeket – az ár óriási: múlt, jelen jövő – azt megvédik a migránsoktól és Soros Györgytől. A saját maguk által létrehozott fiktív ellenségtől.

Nem gyönyörű? Amiért másokat letartóztatnak és bíróság elé állítanak, ugyanazért a legfőbb bűnbandát istenítik és védik. Most még. Ameddig elég pénzük van megvásárolni, megkenni a megfelelő embereket. De az a pénz nem végtelen, nem kiapadhatatlan. Az ellopható források kiapadnak. A jól betanított ügynökök szétszaladnak, a zsoldosok elpártolnak. A védelem megszűnik. Az istenített cégvezető és bűntársai a rendőrségi hírekben fognak felbukkanni. Majd akkor kell elmagyarázni, hogy micsoda sikeres politikai szövetségről is van itt szó. És akkor kell választ adni az egyszerű kérdésekre is. Olyanokra, mint például: honnan a kastély, miből vásárolta a földeket, bányákat, szőlőket, palotákat, luxusautókat, miből taníttatta a gyerekét külföldön, honnan a mama disznótelepe, az unoka szállodája, honnan a milliárdok?

Ez az idő közeledik. A bűnszervezet jól felépített rendszere széthullik. Van aki már látja és menekül, mások még hisznek benne, hogy megúszhatják. Megint másoknak semmi más választásuk nincs, mint végigcsinálni. Egy dolog biztos: félnek. Nyüszítenek. Jól teszik. Féljenek is, elég kárt csináltak. Mohók lettek. Telhetetlenek. Most azzal kell majd szembesülniük, hogy kevesebb ostoba ember van, mint hitték.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.