Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Lorettának már tegnap is késő lett volna Londonba loholni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Folyatom onnan, ahol reggel abbahagytam, mert a tényekhez ragaszkodás meg a következetesség még nem bűncselekmény. Megállapítani vagyok kénytelen, hogy a kreténbaromállatprolizás világbajnoka egyáltalán nem jött zavarba saját maga emberileg igencsak kifogásolható minőségétől, és tolja tovább azt, amit a többmilliós havi fizetéséért cserébe elvárnak tőle.

Természetesen nem a kiemlten megbecsült, megélhetésileg szervilis és önkritikátlan aranyszájú neve a lényeg, hanem a jelenség, amit képvisel. Ami ma még aktuálisabb, mint tegnap volt, és valószínűleg holnapra sem veszít leheletének bűzéből. Aminek kapcsán sokadszorra szeretném visszautasítani azt a közkeletű, önmegnyugtató tévhitet, hogy amivel nem foglalkozunk, az nem csak szerintünk, hanem mások szerint sem létezik. De, létezik. Minden csapból folyik, tapsoló közönsége van neki, és mindenre való tekintet nélkül számolatlanul mérgezi az agyakat.

Miután a fent néven nem nevezett, a csilliárdos fideszes médiagólem sötét bugyraival kórusban – a maga ötvenvalahány évével – férfiasan beleállt egy 18 éves gimnazista lányba (aki vele ellentétben nem lóg a lopott közpénz csecsén évtizedek óta, és nincs mögötte államhatalom, ami ápolja és eltakarja), tegnap hajnalra virradóra újabb megtaposnivalója akadt őcizelláltságának a nemzeti együttelhülyülés áporodott mocsarában. Mert mégis hogy képzeli egy ellenzéki képviselő (pláne kettő, élő klasszikusokat és az ő 300 ezret érő aranyköpeteiket csak pontosan: Hadházy geci, Szél Detti nyeli), hogy neki, választott képviselőként keresnivalója van a mindenki pénzéből fenntartott, hajdan közszolgálati, mára kizárólag a Fidesz hatalomban tartásának biztosítékaként, konkrétan NER-bunkósbotként funkcionáló MTVA épületében? Ahova a fülkeforradalom illiberális öröksége lassan évtizedes tündöklésének szorgos munkanapjain sem hívják be őt, akire emberek szavaztak ebben az országban.

Úgyhogy kiszámíthatóan megihletődött a milliárdos államhatalom seggéből vinnyogó udvari zenész, felült a dakota lóra (fordítva) és onnan ironizálgat, mocskolódgat, és győzködi a híveket: egy választott képviselőnek, egy hivatalos személynek nincs joga ma Magyarországon bemenni a köztelevízió Pintér-seregek által gondosan őrzött épületébe, nincs joga felszólítani, felelősségre vonni az okleveles hírhamisítóként futó cégvezetőt, aki naponta lehányja a munkaköri leírását.

Annak külön is van egy nem túl diszkrét, civilizációs-kereszténynemzeti szarszaga, hogy a babérkoszorús-lovagkeresztes ötös számú hivatkozási alapul Kósa Lajost hívja segítségül, aki ebben az évtizedes szellemi vérzivatarban egyszer azt találta mondani, hogy az ellenzék egyetlen igazi férfi tagja, Szél Bertalan (mert ha suttyó módon Bertalannak nevezzük Bernadettet, akkor máris fölényben vagyunk, ugye.) Aki Hadházy Ákossal közösen az elmúlt napokban azért költözött be az MTVA-ba – ahelyett, hogy otthon eleget tenne a női princípiumából fakadó kötelezettségeinek -, hogy a szereptévesztett közintézmény vezetését jobb belátásra bírja a törvényi kötelezettségei tekintetében.

És akkor át is adom a szót az embernek, akihez képest az emberi jellemtelenség magmája is Csomolungmát idéző magasságnak tűnik (a remekmű teljes egészében ITT tekinthető meg):

Nekem is lenne egy csomó beolvasnivalóm a BBC-nél, úgyhogy a héten el is megyek Londonba. Szóval szeretném beolvasni, hogy a férfiaknak is joguk van menstruálni, továbbá hogy mostantól szeretném, ha Lorettának szólítanátok.

Ha egy pillanatra megpróbáljuk komolyan venni ezt az egész bohózatot, muszáj feltennünk a kérdést: innen majd hová fognak visszatérni ezek a szerencsétlenek? 

Látszik, hogy nincs mögöttük társadalmi támogatottság. Hiába próbálják felheccelni az országot aljas és becstelen módon, nem megy nekik. Azokat képesek felheccelni, akik amúgy is permanensen fel vannak heccelve, azok viszont nem számítanak. 

Ezek a szerencsétlenek pedig ott aluszkálnak a tévé székházában és forradalmat álmodnak.

Hát ebből nem lesz Majdan. Bár kétségtelen, hogy a népeket jól fel lehet vele idegesíteni. 

És a végén majd abból is kisül valami. Feszülten várjuk, hogy mi. Végül is a hódmezővásárhelyi időközi győzelmükből is kisült valami: az, hogy a jobboldali tábor összeállt, és a legmagasabb részvétel mellett is kétharmaddal elverte őket. 

Igaz, ennél a lehetőségnél is izgalmasabb az a kérdés, amelyet Ambrózy kolléga foglalt össze, miután tegnap Szél Bertalan kis nesszeszerrel a hóna alatt könyörgött a biztonsági őrnek, hogy hadd menjen ki a klotyóra. Ambrózy kolléga summázata: 

Egy ország izgulta végig a közvetítést, hogy engedi-e Bertalant kakálni a rezsim, de nem tudom, mi lett a vége… 

Miután a fent nevezett kínos gagyi magyarázkodásából azt is tudjuk, hogy azért veszített Hadházyval szemben, mert tulajdonképpen világraszóló győzelmet aratott, és hogy 300 ezer forintot érő mocskolódása árát 5 forintosokban fogja kifizetni neki és zsákban önti a kertjébe, hogy vegyen magának zoknit, ellenben a bírósági ítélet másik részét lehányva nem kér bocsánatot (mert Magyarországon nem csak a törvények, de a bírósági ítéletek is egységesen vonatkoznak mindenkire), megnyugodhatunk. Ez itt a NER fertője: a bertalanozásba és kakálásba csavart degradáló, ocsmány bagatellizálása annak az egyszerű, bizonyítható ténynek, hogy Magyarországon a 90 milliárdos közpénzszolgálat fideszes pártkanálissá silányult, ahol kizárólag a kormánypárt üzeneteit szajkózzák napi 24-ben. Gondos valóságkozmetikával aládúcolva.

Mert ha Szél Bernadettet lebertalanozzuk, ha a képviselőtársa lyukas zokniját belebaszkodjuk a rivaldafénybe, ha a körvonalazódó országos sztrájk mögül elhazudjuk a támogatottságot, ha a papíron kétharmadra hivatkozva kiröhögjük azokat akik nem velünk vannak (ők azok, akik nem számítanak!), akkor nem téma, hogy az MTVA okleveles hazudozó vezére nem hajlandó törvényi kötelezettségének eleget tenni, hogy szereptévesztett rezsimszolgaként valóságot hamisít és ívesen szarik arra, hogy az országgyűlési képviselőt az MTVA vezérigazgatójával összekötő hierarchiában neki hol a helye, mihez van joga és mihez nincs.

Úgyhogy ennek a genderfasizmusba belegárgyult Lorettának (és erkölcsileg alultáplált haverjainak) már tegnap is késő lett volna Londonig loholni ezzel a bicskanyitogató, valóságot tagadó izzadságszaggal a hátizsákjában. Ha a nemi szerepekkel kapcsolatos kényszeres, hazug rögeszméket közös nevezőre lehet hozni azzal, hogy a harmadik kétharmad a saját ócska törvényeit sem tartja saját magára nézve kötelezőnek, akkor tényleg ideje lenne Lorettának szénné égnie a BBC bármely több oldalról megvilágított stúdiójában.

De ha Loretta már amúgy is ott van a hanyatló Nyugaton, azt is egész nyugodtan kifejtheti BBC-éknek, hogy nálunk azért fasza minden, mert az állami propagandista rágja az interjúalany szájába a mondanivalót, mert az ellenzéki képviselőket soha nem hívják élő adásba, mert a közszolgálat élén egy hírhamisító áll, mert hivatalos személyeket rugdosnak a földön közmédia székházában, mert tendenciózusan vágják össze a valóság szeleteit, mert hazug felvételekkel hergelnek a migránsok, magyar állampolgárok, Európa és mindenki más ellen, aki nem Orbán kottájából röfög. És amúgy természetesen igen, én vagyok a kretén, baromállat, szerencsétlen, nyomorult, ócska, rohadt proli.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.