Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A pite alja és teteje

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hazugság, gyűlölet, lopás, aljasság, mocsok – ezek a szavak járnak a fejemben, miközben keverem a túrót. Mert a jó büdös lószaros életbe már, nem lehet nyugodtan megsütni egy finom túrós pitét sem. Agyjárás nélkül. Minden áldott napra jut nekünk hatalmi galádság, pedig jobb lenne a sodrófával foglalkozni. Az nem is került volna dollármilliókba, mégis fizettünk, mint a katonatiszt. Tudják miért, mert a ma már halott Finkelstein ennyiért árulta Orbánnak a gyűlöletet. És ha ez a fickó a Birnbaummal együtt a világ két legmocskosabb embere, akkor a dobogó harmadik fokán Orbán áll. Dicstelen álnokolimpián.

Ó, hova jutottunk! Napi hirdetés: Rendelj megbízható magyar gyűlöletet! Nesze neked, keresztény Magyarország – mondom az álszent, Orbán-rajongó Semjénnek is. Ha már senkiként belefordult a hatalomba, nem menti őt sem semmi. Jó pénzért eladnák az istenüket is. Ezekkel élünk évek óta. Romlottak, büdösek tetőtől talpig, nem úgy, mint a pitébe való friss tojás.

A nyújtás nem erősségem, de megoldom. Azt biztosan tudom, hogy a tésztához csak tiszta kézzel szabad hozzányúlni. Az enyves kezűeknek nem engedelmeskedik. Figyelünk is rájuk – a tolvaj szarkákra, akik visznek mindent, ami csillog, ami nem az övék -, rajtuk a szemünk, mint boltosnak a tolvajokon. Aztán egyszer csak zsupsz, kattan a bűnözőkre a bilincs.

Sodrás után a tésztát ketté választom. Áh, dehogy úgy, mint ezek a barmok az országot. Nekem mindegyik felére szükségem van, csak úgy lesz kifogástalan a sütemény. Az aljának szüksége van a tetejére, és fordítva, a kiegyensúlyozott sütési szabályok így kívánják. Ezek mindig csak a hatalom tetején akarnak pöffeszkedni, fel sem fogják, hogy ők az alja, és mámorukban azt hiszik, csere nincs. Aha, csak gondoljátok! Túl sok mérget zúdítottatok a nagy, közös tepsinkbe. A tisztességet, erkölcsösséget kihagytátok belőle. Ezért megszületett a nép ítélete, hamarosan úgy égtek, mint a rongy. A rongyrázásnak egyszer és mindenkorra vége lesz.

Kicsit fáradok – tőletek. Még jó, hogy a túrót előre kikevertem: vaníliás cukorral, tejföllel, mazsolával meg a citrom héjával. Pici édesítővel. Dolce vita. Igen, az élet igazi élvezetére vágyunk: pihenni, szórakozni, utazni, úgy élni, ahogyan szeretnénk; munkánkért tisztességes bért kapni, gyógyulni, tanulni. Csak ti keresztbe feküdtetek a küszöbünkön, és sorozatban elgáncsoltok, ha ki akarunk jutni a szabadságba. Ha-ha, bunkókáim, tudunk nagyot is ugrani.

Készen lett a túrós pitém. Finom. Nem a harácsolás és nem a manipulálás tartja össze, mint az urakét. Ezért ízletes. Fogyasztható. A pitémben benne van sok millió magyar ember hite, és hiába vásik rá a fogatok, nagyon elcsesztétek. Lótúróst nektek, bűnösök vagytok, a legnagyobbak, ti, akiknek az összes sütibe való vaj a fejükön van. Amikor felkel a mi Napunk, az mind lecsorog, és akkor benne lesztek nyakig a trutyiban – a dutyiban.

Máris kívánhattok nekünk jó étvágyat.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.