Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Ordenáré büdös van itt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Orbán Viktátor tegnapelőtt nagy csinnadrattával beharangozva sajtot tájékoztatott.

Ez úgy történt, hogy a Fényességes Csúti Csillag felébredt reggel, kinyújtózott, harapott egy falat szotyolás tepertőt, és így szólott:  – Nosza, harcra fel, tájékoztatnom kell a sajtot országom tündökléséről.

És pontosan ezt tette.  Szegény sajt döbbenten pislogott a puritán ezüst tányérkán. Álmélkodott, irult-pirult. – A Magasságos Vezér leereszkedik hozzám? Megszólít engem, jelentéktelen kis trappistát, és tájékoztat? – így tűnődött, miközben hallgatta a magasztos szólamokat, hogy kéremszépen: – Migráció, jobbanteljesít, Brüsszel, európai parlamenti választások, Sorosgyörgy, hanyatlónyugat, migráció és migráció.

– Nocsak – gondolta a kis trappista, és körbeszimatolt. – Itt valami bűzlik! Csak nem változtam érett camembert sajttá?

A Focialista Nagyvezír folytatta: – Növekednek a bérek, a teljes foglalkoztatottság felé közelítünk, háromféle Európa, Sorosgyörgy, keresztény kultúra, megvédjük, megvédtük, európai parlamenti választások, migráció.

Szegény sajtocska már nagyon feszengett. – Ordenáré büdös van itt! Azt mondják, fejétől bűzlik a hal, de itt csak én vagyok, meg a Szentséges Miniszterelnökúr, meg egy kis Gundel palacsinta, hát miféle hal? Biztos a nagyapám öröksége tört elő belőlem, az a vitéz pálpusztai buké…

Mindeközben Abszurdisztán teljhatalmú császára tovább fűzte a gondolatait, őt ugyan ne vádolják, hogy nem tájékoztatja mindenre kiterjedően a sajtot. – Demokrácia van, nem vetemednék az ellenzék elhallgattatására, üzleti ügyekkel nem hagyom magam provokálni, migrációsorosgyörgyhanyatlónyugat, csakazértis!

Szegény kis trappista pedig szégyenében casu marzu módra, saját lábán eloldalgott.

Ja, hogy nem sajtot tájékoztatott hőn szeretett Kispályás Megváltónk, hanem sajtót? Én kérek elnézést.

Goitein Vera

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.