Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Próbálja ki! Menjen a nép közé egy kis alamizsnáért, és mondja el, hogy Orbánnak gyűjt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Rétvári Bence bejelentő államtitkár megmondta: évi 42 ezer forinttal nőnek az átlagnyugdíjak Magyarországon az idén. Tessék már kiugrani a bőrükből. Ez naponta 115 forint. Körülbelül négy darab zsemle ára, talán marad 5-6 forint is belőle. Ez az igazi átlag spórolás, ügyesek a nyugdíjasok. Bírnak megtakarítani. Ha nem elég, tessék dolgozni – halálig, akkor megszűnik minden gondjuk, nekik is, az államnak is. Valljuk be, oltári nagy húzás. Lassan nem lesz, aki dolgozzon ebben az országban, aki itt marad, menjen túlórázni, és mire nyugdíjas lesz, kifizetik neki. Aztán dolgozzon tovább, akár betegen, rokkantan, százévesen is. Leginkább az Orbán bandának. Dolgozzon itt mindenki, hiszen ők nem szoktak. Melóundoruk van, mert megélnek belőlünk. Nem szarakodnak, maguknak ontják a milliókat, a kisembernek nem kell enni, nem kell lakni, egyáltalán semmit sem kell csinálni, csak imádni a nagy vezért. Imádjátok, és fizessetek neki! Minálunk úgy van, hogy a szegények segítik a gazdagokat, nehogy belepusztuljanak a nincsbe. Mert ugye, kormánycsórók sehol a világon nincsenek.

Azért majd a történelem könyvekbe állami koldusként is bekerülhet Orbán. Arról nem szól a Fidesz-fáma, ki fizeti az elküldött leveleket, amiben Orbán kéreget a híveitől. Meg azért is bekerülhet elrettentő példaként, mert nincs a világon még egy olyan ember, éppen miniszterelnök, aki hazája sorsát, jövőjét egy fantom ellenségtől félti, gyűlöleti politikáját egy emberre építi fel. Dühstratégia. Soros Magyar Diktatúrácia. Ennyit bír ez az egyre jobban eszét vesztett fickó. Mert ebben az országban minden rendben van, csak a Soros György garázdálkodik, ármánykodik a magyar emberek ellen. Őt kicsinálni kell a pénz az EP-választások előtt. Ha van egy csöpp józan eszük például a nyugdíjasoknak, széttépik a levelet – ebben az országban ők is, mint mindenki, évek óta fizetik a pojácákat. Nem tudom, Orbán elvtárs, miért nem Mészárostól, Tiborcztól, Garancsitól és a számtalan ingyenélő képviselőtől, minisztériumi tótumfaktumtól kunyerál. Annyian vannak, mint a luki nyulak. Így működik a rendszer:

Orbán: – Figyelj, miniszterem, államtitkárom, rokonom, te lophatsz. Sokat.

Miniszter: – Figyelj, polgármesterem, rokonom, te ott a megyétekben, városotokban, lophatsz. Ne túl sokat.

Polgármester: – Figyelj, beruházóm, igazgatóm, vezetőm, rokonom, te lophatsz. Azért módjával.

Így megy ez: van, aki lophat, más csak szophat. A nemzeti szopók között vannak a nyugdíjasok is, és nem hiszem, hogy nagyon sokan mondanak imát a Rétvári-félékért. A dicsekvő, de hazudó különítményért. Meg aztán a diktátormás milyen alapon zár ki bárkit is a társadalomból, milyen alapon lök félre férfiakat, nőket, gyerekeket? Milyen alapon zülleszti szét az emberi kapcsolatokat, sodor bele milliókat milliárdos rigolyáiba ez a retro komcsi mandró? Olyan alapon, hogy nem normális, és ha nekem még egyszer azt mondja valaki, hogy Orbán nagy államférfi és okos is, annak leszedem a mosolyát a nagy arcáról. Soha ennyi hülye, dilettáns, seggnyaló nem volt még a hatalomban, akik tudatlanul hintik a középkori igét, és ami éppen eszükbe jut. Fafejűek.

Orbán koldul. Mi lenne, ha álruhát öltene (buggyos gatyát, kinőtt zakót lecserélni, korona a fejre), mint Mátyás király? Királynak érzi magát, de nem igazságos. Próbálja ki: menjen a nép közé egy kis alamizsnáért, forintokért, mondja el, hogy Orbánnak gyűjt, aki Európa urasága is akarna lenni. Ha túléli a császkálós tarhálását, és elfáradt, megpihenhet valamelyik fővárosi aluljáróban. Álruhás hajléktalanként.

Jaj, de hiszen, elviszi a zsaru! Konkrétan erre várunk.