Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Soros Györgyből állt a három fős tömeg is, amit aztán Krekó Péter Bajnai Gordon uszítására és Gyurcsány Ferenc asszisztálásával felfújt, hogy nagyobbnak látszódjon

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ma folytatódik az országos tüntetéssorozat és természetesen folytatódik a mocsármédia immár szokásosnak nevezhető handabandázása is, mert a fizetésért keményen meg kell dolgozni. Nem létezik olyan közpénzből kitartott propagandaoldal, ahol ne Soros György zsoldosaiként igyekeznének beállítani mindenkit, akinek elege van az Orbán família országlásából. Tehát lényegében Orbán zsoldosai küzdenek a magyar társadalom azon tagjai ellen, akik a lapítás helyett a hangos vélemény nyilvánítást választották. Értem.

A nap talán legviccesebb irománya (bár tegnapi a mű) a nyolcaskán látott napvilágot. G. Fodor Gábor egyik alkalmazottja Krekó Pétert, a Political Capital ügyvezető igazgatóját Soros György uszítómestereként mutatja be. Nincs ebben semmi rendkívüli. Január van, esik a hó, a fizetett propagandista óbégat és hazudozik. Ez a dolga neki. Amiért mégis szemet szúrt ez a propagandaanyag az a szokásosnál is velőtrázóbb hülyeség kacskaringós íve, amit a költő daliásan végigvezet a cikkentyűn. Miután hosszasan lamentál azon, hogy a Soros-bérenc, magyargyűlölő, országpocskondiázó Krekó hazugnak nevezi a közpénzmédiát (a nyolcaska ugyan hivatalosan nem tartozik ebbe a körbe, de lényegében igen, hiszen éppen úgy közpénzből működik és éppen úgy utasításra uszít, mint a hivatalos nagy testvér, tehát joggal érzi sértve magát), néhány sorral lejjebb be is bizonyítja, hogy mennyire igaza van Krekónak. Idézek a műből két részletet:

Krekó szerint Magyarországon a közszolgálati média „álhíreket” terjeszt. Kicsit árnyalja ezt a vádat Udo Ulfkotte könyve, a „Megvásárolt újságírók”, amelyben arról ír, hogy a német és az amerikai titkosszolgálat aktívan jelen van a nyugati médiában.

Hát ha valami, Udo Ulfkotte véleménye minimum perdöntő ebben a kérdésben. Is. Legalább annyira, mint a szerteágazó tehetségű Nógrádi György, Földi László és Bakondi György együttvéve (ugyanitt Nógrádi könyve kedvezményesen megvásárolható). A nyolcaska tehetséges munkatársa néhány sorral lejjebb ékes példát is hoz Krekó állításának alátámasztására, bár bizonyára nem szándékosan. Vagy szándékosan, ki tudhatja, mi jár Orbán zsoldosainak a fejében?

A Gyurcsány Ferenc kedvenc agytrösztjeként is aposztrofálható Political Capital – amelynek Krekó Péter ügyvezető igazgatója – munkatársai ugyanis részt vettek azon a munkaértekezleten, amelyen a New Pact for Europe nevű projektet mutatta be Bajnai Gordon bukott miniszterelnök.

Szerintem kinéz egy kis karácsony utáni jutalom, amennyiben egyetlen cikkbe sikerült sűríteni Soros Györgyöt, Ulfkottét, Gyurcsány Ferencet és Bajnai Gordont.

Itt azt láthatjuk, hogy az erkölcsi felháborodás hímes mezején csűrdöngölőt járó Orbán-zsoldos úgy igyekszik védeni a közpénzből prostituálódó propagandisták becsületét és bizonyítani, hogy ők aztán nem hazudnak, hogy mindjárt hazudik is egy velőset. Aki ugyanis képes legalább percekre kihúzni a fejét Habony Árpád Rogán Antalba integrált hátsó feléből, az még emlékezhet arra, hogy Bajnai Gordon soha nem bukott miniszterelnökként. A választásokig vállalta el a posztot, ezt előre be is jelentette és végig is vitte a vállalását.

Ezzel szemben Orbán Viktor többszörösen bukott miniszterelnök, ha már ezt a szép kifejezést akarjuk használni. De talán nem érdemes, ugyanis amikor még úgy ahogy normális választások voltak Magyarországon, előfordult, hogy egy kormányt (és vele a kormányfőt) leváltott a nép. Ez talán nem bukás, hanem a demokrácia egyik normális jelensége. De Bajnai sem így, sem máshogy nem bukott meg miniszterelnökként. Tehát a nyolcaska bérből és fizetésből hazudozó firkásza nem mond igazat és nincs ezzel egyedül.

Valamiért az az érzésem, a Fidesz valójában jobban fél Bajnaitól, mint Gyurcsánytól. Az okát nem értem, hiszen sikerült elüldözni az országból, aligha jelenthet valós fenyegetést. Már csak azért sem, mert nem tudja hozni azt a bazári ripacs kiállást, amire a jómagyar választóknak igénye van, így esélytelen a hatalom közelébe kerülni. Amit ő higgadtan, normális hangnemben, logikusan elmagyaráz, arra a szavazók nem vevők. Szóvirágok, hőbörgés, dakota közmondások és kínrímek nélkül nem kell nekünk miniszterelnök. Ahhoz még nem sikerült felnőnünk.

De még nem is tartunk ott, hogy Bajnaitól kellene megvédeni a drágaminiszterelnök urat, mert most még csak Krekó Pétertől, a dühös emberektől, Soros Györgytől és a valóságtól kell megvédeni. Az se lesz kis feladat, de nem féltem a bértollnokokat, megoldják. Akármi legyek, ha a mai tüntetésekről nem fog kiderülni, hogy ezeket egytől egyig Soros fizeti (nem tudom, mit kell fizetni egy tüntetésen amúgy) és Soros Györgyből állt a három fős tömeg is, amit aztán Krekó Péter Bajnai Gordon uszítására és Gyurcsány Ferenc asszisztálásával felfújt, hogy nagyobbnak látszódjon. Máskor sem, de most sem lennék a propagandisták helyében. Nehéz dolguk van és ez a helyzet nem fog javulni, ellenben reményeim szerint sokat romlik. Úgy legyen!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.