Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Hajrámagyarország, folytatjuk

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató közleménye

Orbán Viktor miniszterelnök január elején levélben keresi meg azokat a Fidesz támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak.

A levélben szót ejt a 2019 tavaszán következő európai parlamenti választásról, amelynek tétje nagyobb lesz, mint a korábbi években bármikor. Brüsszel a sorozatos terrortámadásokból mit sem tanulva továbbra is bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát, és ezt rá akarja erőltetni a nemzetállamokra. Mi magyarok ezt nem fogadhatjuk el.

Az ellenzék már bebizonyította, hogy rájuk nem számíthatunk ebben a küzdelemben, mert ők Brüsszelt képviselik Magyarországon. Nekünk pedig olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben. A Fidesz-KDNP jelöltjei a magyar érdekeket mindig megalkuvás nélkül fogják képviselni az Európai Parlamentben.

A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével pénzadománnyal járulhatnak hozzá a Fidesz európai parlamenti választási kampányához.

Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

(fidesz.hu)

Pompás, köszönjük szépen, még véletlenül sem szakad le tőle a postaláda. Annak mondjuk örülök, hogy én korábban nem adtam felhatalmazást, mivel nem vagyok/voltam/leszek Fidesz támogató, és már a Nemzeti Inzultációval is kényelmetlen volt kitörölni.

Viszont, ha jobban belegondolok, egész értelmesnek tartom az elgondolást. Küldjél csekket, Viktorka. Akkor azok a „mimagyarok”, akik ezt, azt meg amazt nem fogadhatnak el, a te folyamatos parasztvakításodat és lopásrekordjaidat viszont igen, a személyes vagyonkájukból támogathatnak. Így pedig saját farkincájukkal veregethetik a csalánt, nem az én adóforintjaimmal.

Sőt, akár meg is lehetne reformálni az egész költségvetést. Ne is egy csekket küldjél, Fénylő Felcsúti Csillagunk, hanem sokat! Mondjuk a következőket, egy borítékban, minden adófizető állampolgár számára:

1)      A Fidesz európai parlamenti választási kampányára; 2) Stadionokra; 3) Határon túli fejlesztésekre; 4) Óperencián túli fejlesztésekre; 5) A kormánynak, tetszőleges célokra; 6) Közegészségügy fejlesztésére; 7) Közoktatási beruházásokra; 8) Bérek felzárkóztatására európai színvonalhoz; 9) Szociális ellátásra a létminimum alatt, illetve fedél nélkül élők részére.

Ha sokat gondolkodom, még biztosan eszembe jut néhány ötlet, de a lényeg amúgy az lenne, hogy a csekk mellé mindenkinek minden hónapban precízen küldené a NAV az összeget, amennyi adót köteles utalni a bevétele alapján. Ezt az összeget aztán az Adófizető Tisztelt Honfitárs tetszőleges arányban utalhatná a fent ismertetett célokra. Persze tudom, hogy lenne, aki utalna Főfocialista Viktátorunk magánzsebébe, önként és dalolva, ne éhezzen és ne fázzon már az a drágajó ember, hiszen olyan sokat dolgozik értünk. Ezzel semmi probléma nincs.

Csak azzal van, hogy aki egyéb célokat szívesebben támogatna, annak jelenleg nem áll a rendelkezésére semmiféle alternatíva… Mindenesetre Hajrámagyarország, 2019-ben is folytatjuk.

Goitein Vera

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.