Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Vendégírássá idegesítettem magam

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Drágáim, csak, hogy elég világos legyen: nem, nem CSAK közvetlenül a multik érdeke a 400 óra túlmunka, 3 év múlva kifizetve, mert:

– az autógyárakban a „Mitarbeiter” azaz a kétkezi melós nem közvetlen a gyárral áll munkakapcsolatban, hanem egy MUNKAERŐKÖLCSÖNZŐ céggel,

– csak a Fidesz vagy ahhoz közeli Munkaerőkölcsönző cégek vannak szerződéses jogviszonyban a gyárakkal,

– tehát OV és/vagy Mészáros a főnökük, ezért közvetlenül a rabszolgatartót Orbán Viktornak hívják!

– ha kiszámoljátok, 2019 januárjában lép életbe a rabszolga-törvény, amihez, ha hozzá adsz 3 évet, pont a Fidesz ciklus vége …

– Viktor majd nem fizeti ki az alkalmazottakat, viszont 3 évig heti 48 órában, kvázi kommunista szombatoztatja őket,

– és a következő kormánnyal fizetteti ki a tartozást … és ezt a pénzt is, teljesen váratlanul benyeli!

– szóval hiába is nem értene mondjuk az autógyár egyet a rabszolgatörvénnyel, nekik mindenképpen jól jön, hiszen közvetlenül nem áll az alkalmazásukban szinte senki,

– ő mossa kezeit, hiszen a közvetítő cég folyamatos munkaerőt ígért és szarért-húgyért biztosítja is azt.

– Vagy biztosítani véli … de szemben a magyar bruttó 3 euró bérrel, ugyanezért a munkáért Németországban 10 eurót kapsz, és a hónap végén kifizetik.

– Kéz kezet mos kérem szépen … . és heti egy teljes napot dogozik januártól minden melós közvetlenül Orbán Viktornak, INGYEN!

– a sárga csekkre meg majd írd rá, hogy díjfizetés 3 év múlva … vagy mondd a bankodnak … vagy a NAV-nak, hiszen az adót a céged be fogja fizetni a túlmunka után, csak te nem kapsz lófaszt sem, de NEKED MINDENÉRT fizetned kell!

– „16 tonnát raksz és mennyi a bér, egy nappal vénebb vagy a hiteledért! Szent Péter engem ne hívj, én nem mehetek, mert a lelkem a vállalatot illeti meg!”

Margit

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.