Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

Ordítok Blog


Lángoló hó

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az ünnepi bejglivárás helyett valami olyasmi történik, amire nem számított a teljhatalomba belehízott, kormánypártnak titulált banda. Hogyan is számíthatott volna rá, amikor kilencedik éve minden vélemény nyilvánítást szétgúnyoltak, kiröhögtek, eltapostak, leszartak. Kilencedik éve bejött a taktikájuk, felszalámizták az ellenzéket, kilóra felvásárolták a szakszervezeti vezetőknek nevezett megélhetésieket (a valódi szakszervezeti vezetők kivételével), az ellenzéki pártokat, mindenkit. Felépült a birodalmuk, a közmédia agymosodává silányult, a hűséges cselédek létrehozták a maguk propagandabirodalmát, óriásplakátokkal, nemzeti konzultációkkal és hazug hirdetésekkel takarták be az egész országot.

A kollégiumi fiúk üzleti vállalkozása pompásan működött, Orbánból csodatévő messiást faragtak, kiépítették a szektát, félelembe és hallgatásba fojtották azokat, akik nem tartoznak a nyájhoz. Az egykori kollégiumi társak, katonacimborák ma szinte kivétel nélkül ott lihegnek a vezérük körül, gyűjtögetik a javakat, megszolgálják a kaviáros lazacot. A strómanok gyarapodnak, a hűséges szolgák milliomosodnak, már a második generáció növekszik fel, számukra már természetes a Gucci, ebbe születtek bele.

Nincs már olyan pontja az életünknek, amit ne a központi akarat irányítana, nincs az országban olyan tevékenység, ami ne a rablókat gazdagítaná. Saját ipar helyett külföldi összeszerelőüzemek sora termeli a rablólovagok bevételét. Közmunkások, minimálbéresek, véresre dolgoztatott rabszolgák hada működteti a rendszert. Az ország lakóinak fele a szociális minimum alatt él, de szerencsére ebből semmi nem érződik ott, ahol a Rogánok, Mészárosok, Vajnák, Tiborczok, Lázárok, Orbánok készülődnek a karácsonyra.

Számolatlanul dől a pénz stadionokra és a határon túlra. Kellenek a szavazatok, még most is kellenek, mert a szabad választásokat eltörölni nem lehet. Csak elcsalni.

A korlátlan hatalom melegében dőzsölők biztosak voltak abban, hogy semmi kellemetlen nem történhet velük. Akit nem vettek meg, az félti a keveset, amit még meghagytak neki, vagy leszarja az egészet, vagy nem is érti, mi történik vele.

De történt valami. Az ellenzéki képviselők elkezdtek úgy viselkedni, ahogy eddig is kellett volna. A fiatalok, akiket eddig a netadón kívül látszólag kevés dolog ért el, utcára vonultak. Az ide-oda sétálgatás ideje elmúlt, a színpadról előadott könnyesbús nótázások kora lejárt, egymás kezének markolászása már sehová nem vezet. Most dühösek az emberek. Valóban dühösek és valahogy megértették, hogy nem segít a hallgatás, a beletörődő gürcölés, felfedezték, hogy milyen ordító ellentét van a valóság és a hazug orbáni propaganda között.

Most valahogy minden összeállt, ami eddig sohasem. Amire még egy hete sem adott volna senki egy lyukas garast sem, az ma a szemünk előtt bomlik valósággá. A tömeg napról napra növekszik, holott eddig ennek az ellenkezője volt a jellemző. Az indulatok nem csitulnak, hanem óráról órára fokozódnak. Az ellenzéki képviselők nem mennek haza a meleg biztonságba, hanem végre teszik a dolgukat. Egyedül a hatalom működik úgy, ahogy eddig.

A közpénzből élősködők üzemszerűen működnek. Orbán meccsen vigyorog, dajcstomika a szokásos útszéli modorában igyekszik szellemesnek tűnni, a lakájmédia mocskolódik és hazudik, Rogán Antal Bayer Zsolt műsorában óbégat, hogy Soros és a migráncsok elfoglalják az országot, a pártújságokban egymást tapossák a karácsonyra, kisjézusra, békére, szeretetre hivatkozó csúszómászók, akik nem szégyellik a tulajdon honfitársaikra zúdítani beteges gondolataikat.

Az agresszív cselekmények résztvevői Soros csicskái, kilóra megvehető megélhetési politikusok, a hazátlan és istentelen külföldi bolsevik bérencek (Antifa tagjai) megmutatták, hogy nem tisztelnek senkit és semmit, nem tisztelnek se Istent, se embert. Nem tisztelik az alapvető értékeket, nem tisztelik a jogot, nem tisztelik a kereszténységet, de a keresztény ünnepeket sem. Kiiratkoztak az emberi civilizációból azok, akik a nemzet főterén azt ordították, hogy égjen a karácsonyfa, égjen a rendőr!

Ez a Magyar Időkön jelent meg az imént, valami jogász írta (ez szerepel az iromány alatt). Ugyanez a színvonaltalan mocsok árad az összes pártújságból. Ez árad a hatalmába kapaszkodó banda minden pórusából, a hatalomért, büntetlenségért, vagy egyszerűen csak a szaros fizetéséért küzdő megélhetési politikusok és sosem volt újságírók minden szavából, mondatából.

A közmédia éppen az imént tette fel a koronát a komplett szolgahad működésére. Közleményt adtak ki, miszerint feljelentik az ellenzéki politikusokat, ugyanis:

A képviselők viselkedése, fenyegető magatartása félelmet keltett a közmédia munkavállalóiban. 

Meg kell a szívnek szakadni! A végén még a tömegbe talál lövetni valamelyik Orbán-legény fenenagy félelmében.

Szánalmas banda szánalmas vergődése. Úgy tűnik, most kevés lesz boldog karácsonyt kívánni. Megérett az idő a változásra, de az országot uralma alatt tartó bandából hiányzik az, amitől Orbán a legjobban fél. A becsület és az értelem. Ezért változni, változtatni sem tudnak. Ők már nem. Csak eltakarítani lehet őket, meggyőzni nem. Szerencsére van elég közmunka és biztosan van hely a szalag mellett azoknak, akik esetleg elveszítik a kényelmes kis megélhetésüket, bár ez nem fog könnyen menni. Túlságosan megszokták a zsíros koncot és a felelősségteljes hiányát. Oda se! Jó pap holtig tanul.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.