Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Idő van, Orbán!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Magyarország soha többet nem az lesz, ami volt. Lehet Orbánnak szotyit köpködnie a lelátón, amikor fergetes tüntetésen követelik az emberek, húzzon már el valamelyik stadionjának bunkerébe. Vigyen enni-innivalót, különben éhen hal, mert onnan egyhamar nem jön fel, vagy ha igen, díszőrség várja. Melósoké, minden eddig tűrő magyaré. Ez csak egy lehetőséged, Orbán, tudok több variációt is. Gondold meg, készülj a kurva hideg télre!

Magyarország soha többé nem lesz olyan, amilyenné Orbán kipingálta. Színét veszti a narancssárga, kispofáim, sőt már rohad a narancsotok. Penészes és büdös. Már annyi a mocskotok, hogy azt fanatizált híveitek sem tudják kipucolni. Erőlködhettek, de annál szánalmasabbak vagytok. Még mindig nem fogjátok fel, hogy éppen a többi mellett gőgös hazugságaitokért utáltak meg benneteket az emberek. Lehet még most is fújni a papagáj dumátokat a szűk kisebbség agressziójáról, lehet még mindig Soros-bérencezni, csak ez a lemez megakadt, nem megy tovább a tű. Egy hosszú és nagyon fájdalmas orbáni fejezet után azt hittétek a tiétek a nyugdíjas állás, a hatalomban éritek meg a békés öregkort. Nem.

Magyarország soha többet nem lesz olyan, mint eddig volt. Pitiáner, seggnyaló áhítatos kereszténydemokratáknak csúfolt mini hadatok is mérhetetlenül sokba került az embereknek, drága mulatság volt ez nekünk. Azért imádkozzatok, hogy legyen, aki térdre borul még értetek a csuhások lábaihoz! Összetart benneteket a korrupció, Orbán, magad is korrupt vagy, ezért tűröd el a korrupciót. Meglátjuk, ki zsarolt kit és mivel, kiderül ez a kistafírungozott kulcsembereidtől és családtagjaiktól, haveroktól, a kezedre játszóktól. A beszart árulóidtól. Tudod, mikor. Amikor Senki leszel. Egyszer rájönnek a fideszes hódolóid is, a kezeidet csókolgatók is, ez már régen nem demokrácia, mert nem ellenfelek, hanem ellenségek a más pártok képviselői, a tőled másként gondolkodók. Rájönnek, kívánom is, hogy így legyen, hisz csúnyán becsaptátok őket. És akkor akár élhetünk normális demokráciában is. Nagyon hosszú lesz az útja, de fölvesszük a bakancsunkat, és megyünk, megyünk… egy jobb világba.

Kirekesztés, hazaárulás, lopás, bezárás, büntetés, nemzetietlenség – a ti kedvenc szótáratok címszavai ezek, de Magyarország soha többet lesz olyan, mint napjainkban. Tudod, Viktor, nem kell tovább játszanod a nagy megmentő szerepét, átírták az emberek a forgatókönyvedet. Abban pedig nem szerepel a paranoiás ellenség keresésed, a gyűlöleted, a folytonos másra mutogatásod. A gátlástalanságod, pökhendiséged, urizálásod sem. Neked és hódolóidnak nincsenek morális gátjai. Megbocsáthatatlan, hogy

hagytad éhezni a gyerekeket;

hagytál tönkremenni kiváló, okos szakembereket, mert nem kaptak a csicskásaidtól munkát;

hagytad meghalni a betegeket, mert kórossá tetted az egészségügyet;

magukra hagytad a szegényeket, romákat, kiradíroztad az életből a hajléktalanokat, otthont vesztetteket;

kizsákmányoljátok az embereket, mert rabszolgatartóként akartok élni;

lebutítottad a gyerekek jövőjét, középkort csináltál az oktatásból;

hagytátok, hogy sms és szkájpos családok legyünk;

felszámoltátok a jogállamot, törvénytelenségek sorával keltetek fel, feküdtetek le;

hagytátok, hogy az istenadta nép tartson benneteket luxusban…

… diktatúrátoknak annyi a bűne, mint Szaharában a homok.

Elloptad a közös televíziónkat, rádiónkat, lapjainkat, és akkor még idióta módra, törvénytelenül meg is véded. Tőlünk mindazt, ami a miénk lenne. Ne reménykedj, a napokban itt van Európa és a világ sok-sok tudósítója; forognak a kamerák, pattognak a számítógépek – készülnek az orbáni kórdokumentumok. Nincs szerencséd, avas jobbágyvilágodat a legmodernebb technikával örökítjük meg mindenkinek és az utókornak.

Idő van, Orbán! Elhagyhatod a pályát, új csapat melegít.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.