Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Olvasói levél: Ó, be szép is lenne!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Elnéztem a képet, ami Viktorról és a mögötte/mellette álló 2 TEK-esről készült a Parlamentben. Hát, sz@r lehet annyira félni, hogy az ember a munkahelyére is csak testőrökkel mer bemenni. Ha nem lennék rá annyira dühös és nem vetném meg mélyen azért, amit hazánkkal és a magyarokkal művelt-művel, akkor még sajnálnám is. De nem tudom sajnálni. Viszont elgondolkodtam: a TEK ugyebár a Terrorelhárítási Központ rövidítése. Ami – legalábbis az én értelmezésemben – azt jelenti, hogy elhárítják a terrort. Namármost: Magyarországon egyetlen terror van, ha lehet annak nevezni (lehet): a Fidesz-KDNP. Vagyis a TEK feladata akkor ugyebár az lenne, hogy őket hárítanák el. De nem ezt teszik. Ildomos lenne átnevezni őket OT-re = Orbán Testőrsége. Jobban rájuk illene az a név.

Láttam egy fotót – ha jól emlékszem, a Kétfarkúak FB-oldalán – egy „All I want for Christmas is a new prime minister” feliratú póló volt rajta. Hát erről is eszembe jutott valami: én nem egy új miniszterelnököt szeretnék karácsonyra (pontosabban az is nagyon jó lenne). Én azt szeretném, ha ez a mostani az egész holdudvarával együtt végre börtönbe kerülne (teljes vagyonelkobzással egyetemben!). Na persze nem az adófizetők pénzén fenntartott börtönbe. Ott van az a szép felcsúti stadion, úgy sincs kellőképpen kihasználva. Hermetikusan szépen lezárni az egészet. És nem, nem agyonlőni őket. Egyrészt mert erőszak-ellenes vagyok, másrészt az nem lenne elég büntetés ezeknek. Ott tartani őket jó sok évig. Vannak öltözők, ott alhatnának, zuhanyzók, hogy mosakodni tudjanak. Persze ételről maguknak kellene gondoskodni, mert aki nem dolgozik, ne is egyék. A stadion egyik felében csinálhatnának egy veteményeskertet, a másik felébe beterelhetnék Kósamama sertéseit. Ott aztán kiskirálykodhatna Viktor – már ameddig a többiek hagynák. Ja, és hogy ne feledkezzünk meg a saját lábunkon álló gyermekeikről sem: a közmunka-programot csak és kizárólag nekik tartanám fenn. Álljanak meg éhbérből a saját lábukon. Ó, be szép is lenne!

A végére még egy gondolat – egy rövid, de sokkal kellemesebb, mint az előző kettő: a Szalonnásoknak és minden olvasónak békés, szép ünnepeket kívánok, töltsék azokkal, akiket szeretnek és akik fontosak Önöknek. Boldog karácsonyt!

S. Andrea

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.