Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hátha Halász János is felfogja az ő Soros-fóbiás, eltorzult agyával

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Már megint azt hittem, hogy van istenverte felső határa annak a mérhetetlen cinizmusnak, amit a kormánypárt és huhogó lakájai a német összeszerelőipar nagyobb dicsőségére művelnek a magyar munkavállalókkal. Nem, nincs neki. Ennek sincs. Semminek nincs. Példás hadrendben védik a lehányt mundért az elvtársak, ahogy kilencedik éve minden alattomos, egyéni képviselői indítvány formájában benyújtott égig érő disznóságukat védik. Ha véletlenül nem sikerül időben elrohanni a sajtó elől, akkor összezárnak és védik a védhetetlent.

Index: Nagyon sokan azt mondják, hogy (…) olyan kiszolgáltatott helyzetben van a munkavállaló, hogy nem feltétlenül egyéni döntés kérdése, hogy akar-e túlórázni, vagy sem, hanem rákényszeríthetik erre.

Halász János: Nézze, a törvény egyértelműen fogalmaz. Nem kényszeríthetik rá, csak hogyha ő hozzájárul.

Index: Akkor hogy van az mégis, hogy ugye Szijjártó Péter bejelentette, a német ipari cégek örülnek, a Policy Agenda felmérése és a hétvégi tüntetés azt mutatja, hogy a magyar munkavállalók pedig fel vannak háborodva ezen a javaslaton.

Halász: Nemtom. Minden magyar munkavállaló azért nem tüntetett, én úgy láttam. Tehát amikor ön azt mondja, hogy ebből a tüntetésből azt a következtetést vonja le, hogy mindenki föl van háborodva…

Index: Nemcsak ebből, a felmérésből is.

Halász: A felmérést ki csinálta?

Index: A Policy Agenda.

Halász: Nem ismerem őket. De biztos nagyon hiteles szervezet lehet.

Index: Az jött ki belőle, hogy 83 százalék elutasítja…

Halász: Lehet, hogy még Sorostól is szokott pénzt kapni. Nem tudom, kíváncsi lennék… Kíváncsi lennék a hátterére ennek a szervezetnek.

Most hagyjuk azt a politikusnak öltözött másik nemzeti szégyengyalázatot, aki szerint a magyarok örülnek is, amiért ilyen nagyszerű lehetőséget teremt számukra a kormánynak és az államnak pártja, hogy rongyosra túlórázhassák magukat, ha már megélni nem tudnak az emberhez méltó munkaidőkereten belül.

Elégedjünk meg a fenti civilizációs kudarccal, ez is több mint borzasztó. Itt van nekünk ez az ex-SDSZ-maradvány, ez a példás, keresztény családapa (beszorohatjuk akárhánnyal), akivel kapcsolatban természetesen nem az a lényeg, hogy volt már minden, mielőtt felfedezte magában az ősfideszest, és aki példának okáért mattrészegen vetette rá magát egy nála fiatalabb nőre (aki nem a hites felesége volt) egy nyilvános szórakozóhelyen. Nem, Halász Jánossal egyáltalán nem az a baj, hogy ívesen leszarja, ahogy sokan mások is leszarják (a melldöngető vérkeresztény szittyamagyar is csak egy közönséges halandó, egy esendő szánalomkupac, hiába prédikál a szentéletű felsőbbrendűségről), hogy amit beszélnek a szájukkal, az köszönőviszonyban nincs a valósággal, amelyben élik a tyúkszaros életüket. Szóval néha bebaszik, és nem tud magáról. Egészségére.

Közhely, én is unom mint a kurvaélet, hogy állandóan ismétlem magam, de ez az arcot pirító párbeszéd már megint egy gyomorszájon rugdosással felérő precíz lenyomata annak, hogy milyen minőségű emberanyag (bayerül: fehérjehalmazok gyülekezete) röhög bele a kéményen bambuló, magát önérzetesnek gondoló, ám nettó kreténnek nézett népesség sápadt pofájába. Fingom nincs, hogy Halász János mennyit túlórázott, amikor még nem parlamenti képviselőként hányta le a választóit (ez a kultúrlény anno állítólag a Derecskei Városi Jóléti Szolgálat Alapítványt igazgatta), de a butaságtól önelégült arcberendezését elnézve – nem tudom, mi az a Policy Agenda, de természetesen nem kizárható, hogy Soros, höhöhö – biztosan nem eleget. Nem mintha dicső frakciószóvivői pályafutása alapján (Németh Szilárd után senki nem sorosozott annyit életében, mielőtt gyáva senkiként kiviharzott volna a saját maga által összecsődített sajtótájékoztatóról, mint ez a debreceni illetőségű rezsimszolga) elvárható lehetne tőle, hogy legalább egy önálló gondolatot képes legyen megfogalmazni.

De ha már annyira büszke rá, hogy tudatlan barom, akkor segítsünk neki: a Policy Agenda egy magánszemélyek tulajdonában lévő független műhely (a gondolkodástól nem független), amelynek fő kutatási területe a munka világa, a magyar kis- és középvállalkozások helyzete, a szociálisan nehéz helyzetben lévők, vagyis mindazok a kérdések, amelyekről Halász János nem sokat hallott életében. Egy olyan független műhely, amely segít értelmezni azt a világot, amelyben a fideszes propaganda túlüvölti a józan észt, és amelyben a közpénzből finanszírozott hazugságok eltapossák az értelem, a jóérzés, az emberség utolsó halovány morzsáit is.

Csak hogy Halász János is megértse az ő tenyérbemászó orcájával és a Soros-rögeszméktől eltorzult agyával: konkrétan ez az a szervezet, amelyik évek óta minden évben elvégzi a Központi Statisztikai Hivatal munkáját, amely Központi Statisztikai Hivatal a Halász Jánosokról elhíresült Fidesz önkényes akaratából megszüntette a létminimum számításokat. Vagyis az a Fidesz, amelyik most rabszolgákat termel a német összeszerelőüzem lúdtalpas lábainál gazsulálva (höhö, én nem úgy láttam, hogy minden egyes munkavállaló tüntetett szombaton, úgyhogy lehet oszlásnak indulni), eldöntötte, hogy ha nincs létminimum, akkor nem lehet az alatt élni. A Policy Agenda ettől függetlenül elvégzi ezeket a számításokat, és Halász felvilágosítása okán mondom, hogy a legutóbbi felmérésük is brutális eredményt hozott: rengeteg ember, a lakosság 30%-a él a létminimum alatt, az ország fele nem éri el a társadalmi minimumot sem, miközben a leggazdagabb egymillió szárnyal, mint a propaganda.

Gondolom, Halász urat, aki Kövérhez hasonlóan szintén nem elvtárs, ez pont annyira érdekli, mint Soros Györgyöt az, hogy kicsoda Halász János. Viszont az szerintem újabb rekord a pofátlanság, cinizmus, arrogancia 110 méteres nemzeti akadályugró versenyében, hogy valaki ezzel a nyálas-nyájas-gomrot felforgató vigyorral az arcán közölje, hogy Soros. Amikor emberek, családok belének kitaposása a tét. Ennek az általam végtelenül megvetett lénynek és bűntársainak üzenném: az, hogy ők ilyen szinten büdösbunkók és még büszkék is rá, az, hogy minden, a pillanatnyi szaros politikai-gazdasági érdeküknek ellentmondó tényállás mögött Sorost azonosítják, nem fog számítani akkor, amikor már nem lehet elfutni a kamerák elől. Rohadjak is meg, én megvárom!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.